Přelití oleje v motoru.
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Přelití oleje v motoru.
Mam tady jednu otázku a to:Co se stane když přeleju olej v motoru? [/i]
Re: Přelití oleje v motoru.
Jde o to o kolik ho přeleješ. Pokud to přeleješ třeba o 0,5L tak by se asi nemělo nic stát. Ale pokud si to přehnal nějak razantně, tak neni nic jednoduššího, než to upustit.
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie
Madmax: No já ho nepřelil, ale jen by mě zajímalo co to udělá s motorem když ho tam bude hodně...
Presne tak.Madmax píše:Jde o to o kolik ho přeleješ. Pokud to přeleješ třeba o 0,5L tak by se asi nemělo nic stát. Ale pokud si to přehnal nějak razantně, tak neni nic jednoduššího, než to upustit.
http://www.hondaclub.cz:8080/forum/view ... light=olej
On ten prebytek pujde ven, ale katalyzatoru to moc nesvedciVolant píše:Madmax: No já ho nepřelil, ale jen by mě zajímalo co to udělá s motorem když ho tam bude hodně...
CAD: A kam zmizi ten prebytek potrebuju to trochu objasnit...
pres spalovaci prostor a vyfuk ven.Volant píše:CAD: A kam zmizi ten prebytek potrebuju to trochu objasnit...
CAD: Ok dik.Takže nic tak zavažnýho se nemůže stát..
moc oleje by mohlo způsobovat připečené pístnéch kroužků, moc oleje není dobré
A také ti může odejít KAT teda pokuď ho máš.CAD píše:pres spalovaci prostor a vyfuk ven.Volant píše:CAD: A kam zmizi ten prebytek potrebuju to trochu objasnit...
feliCIA
Ne, ne katalyzator ne je to facko..Motis píše:A také ti může odejít KAT teda pokuď ho máš.CAD píše:pres spalovaci prostor a vyfuk ven.Volant píše:CAD: A kam zmizi ten prebytek potrebuju to trochu objasnit...
tyhle problemy neřešim mě to ten olej sežere tak jako tak
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
když ho přeleješ moc tak by ti moch tect nekudy ven třeba když to vytlačí simeringVolant píše:Mam tady jednu otázku a to:Co se stane když přeleju olej v motoru? [/i]