radim_t píše:Zdarec Tuneři, rád bych se zapojil do vaší konverzace, páč jsem ze zlínského kraje taky.
Auto co jsem koupil asi před třema měsíci, je Golf 1,6 TD, r.v. papírově 1986, najeto neznámo kolik. Po dvojkovým Golfíku jsem toužil už dlouho, njdřív jsem chtěl GTI, nebo lépe G60. Ale protože už jednoho ropáka doma máme a navíc do seznamu našeho majetku přibyl polorozpadlý dům, jež je třeba opravit, zvolil jsem teda variantu Diesel. Sice to moc nejede, ale na tom ještě zapracuju.
Bohužel jsem ho koupil od nějakýho maníka, kterej říkal že je super a ok. Vzhledově byl, bohužel se vyskytly tyto závady:
- špatné brzdy /už opraveno, kompletně vyměněny, ještě mě čeká brzdový válec/
-prasklé přední světlo /rovněž vyměněny za seriové/
-drobné kosmetické vady /na jaře ho čeká lak/
- urvaný držák předního nárazníku /už ho mám doma a čeká na výměnu/
- nefunkční dálkové zamykání vozu /jinak než dálkou to nejde, páč nemá zámky/
Protože byl obut na 16" kolech a pneu 215/40 R16, a policisté to tady nemohli rozdejchat, tak nyní si hoví na 15" BBS s pneu 195/50 R15.
Má kompletní podvozek od KONI, takže sedí jak přibitej, ale pohodlný svezení to není a občas se bojí že se mi těma ranami rozpadne na kusy.
Na fotkách jsou ještě ty 16tky kola.
Jinak jsem s ním spokojen, chrochtá si za 5 litříku naftičky, a i přes jeho nepříliš velkou akcelareaci dám na prdel v zatáčkách kterékoliv seriovce.
Přikládám pár fotek. Jestli by se našel fanda Golfů dvojek co by rád sem tam poradil nebo pomohl, budu jen rád.
![Obrázek](http://img47.imageshack.us/img47/6372/golf3na1.jpg)