Motor integra 1,8 do CRX

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Motor integra 1,8 do CRX

Příspěvek od habitat3 »

:lol: tak to je neco.. :D nejdriv se nauc jezdit.. :D

DAWBLACK

Příspěvek od DAWBLACK »

hm tak diky za rady.. zatim 8)

Ozzy_Vita
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ozzy_Vita »

MOJE NERVY
Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Ozzy_Vita píše:MOJE NERVY
Obrázek Jo, jeho nervy!
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

tak to nemá chybu :smich2:

A vůbec proč si to auto nekoupíš už teď když máš prachy ??
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

MiTMaN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MiTMaN »

By musel nekoho prosit aby mu to dovez domu :D
Toyota Corolla RR ... still in progress :o)
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop

CAD

Příspěvek od CAD »

MiTMaN píše:By musel nekoho prosit aby mu to dovez domu :D
a to je problem?

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Dlouho jsem se tak nenasmál. :lol:

DAWBLACK

Příspěvek od DAWBLACK »

Sice nevim co je tu k smíchu ... myslím že každej byl mladší a ještě neměl řidičák a každej si na něco chtěl vydělat (někdo samozřejmě nemusel že) a když si pak vydělal chtěl si něco koupit.. tak nevim co je tu k smíchu ..kamoš dělal ted řidičák a už měl doma 4 měsíce nissana 100NX a nevidim v tom problem tak tady všichni nestresujte nechápu vás :lol:

elviiis

Příspěvek od elviiis »

Problém je v tom co jsi chtěl spáchat bo to je záležitost velmi finančně náročná a výsledek vyžaduje dobrého řidiče ty budeš schopen pokud máš vlohy k řízení zvládnout auto je n na pár procent apokud tomu naložíš tak tě "nezbedné" auto jako je CRX pěkně vytrestá. Takže is kup civica i 1.6 110PS ti urve hlavu u samé prdele. Nauč se jezdit a pak uvažuj o CRX a takovýhle modifikacích.
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

DAWBLACK

Příspěvek od DAWBLACK »

elviiis píše:Problém je v tom co jsi chtěl spáchat bo to je záležitost velmi finančně náročná a výsledek vyžaduje dobrého řidiče ty budeš schopen pokud máš vlohy k řízení zvládnout auto je n na pár procent apokud tomu naložíš tak tě "nezbedné" auto jako je CRX pěkně vytrestá. Takže is kup civica i 1.6 110PS ti urve hlavu u samé prdele. Nauč se jezdit a pak uvažuj o CRX a takovýhle modifikacích.
Já už dávno jezdím:-)) a šlo mi jen o to se zeptat nic víc nic mín...

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

elviiis píše:Problém je v tom co jsi chtěl spáchat bo to je záležitost velmi finančně náročná a výsledek vyžaduje dobrého řidiče ty budeš schopen pokud máš vlohy k řízení zvládnout auto je n na pár procent apokud tomu naložíš tak tě "nezbedné" auto jako je CRX pěkně vytrestá. Takže is kup civica i 1.6 110PS ti urve hlavu u samé prdele. Nauč se jezdit a pak uvažuj o CRX a takovýhle modifikacích.
osobne nevidím porblém v tom že nemá řidičák, uřídit to bude otázka ve chvíli kdy neco takového bude existovat.

Proztatím potřebuješ Finance ( hodně ) zručné ruce zkušenosti a dílnu ( pokud nemáš tak minimálně ješte jednou tolik peněz ) a ve finále musíš vědět jak se o to aut starat atd..

Víš co potřebuješ na ten swap?
Víš jaké jsou s tím swapem ( pokud je hotový ) problémy u toho konkrétního auta?
je technologie pro ten swap u nás dostupná?
a ve finále ... vyplatí se ti to ??

víš to cos tu napsal je stejné jako bys napsal chci do škodovky dát motor z ferarri .. jak na to ?

pokud o to máš zájem nejprve si najdi lidi co to udelali, koukni na jejich weby, najdi weby kde jsou ochotni se podelit o zkušenosti z toho swapu, a na veřejném foru se ptej až když o tom už neco víš, jinak budeš stále jen pro smích, protože to je jediné co na veřejných forech umí - většina lidí o tom nemá ani ánung ale odpoví ti nemožné, nevyplatí se to atd.. aniž by o tom cokoliv vědeli. Pokud na to forum přijdeš jako neználek budeš jen pro smích tech ostatních, kteří se tím od tebe budou chtít odlišit a ukázat že jsi lepší...

Pročti si přízpěvky na foru třeba v tematu honda atd a myslím že pochopíšna koho ten doatz směrovat, třeba formou SZ, ale z vlastní zkušenosti ti řeknu že i ti lidé nebudou zrovna ochotní si povídat s někým kdo nebude vědět základní informace... bude to pro ne ztráta času..
otázka na závěr : videl jsi nekdyx otevřenou kapotu u civica ? kolikrát? dokážeš z pameti říci v kolik abodech je uložen ten motor ? jak je velký? kolik je okolo toho motoru místa ? viděl sji otevřenou ITR a víš to samé ? víš jaké jsou konstrukční rozdíly B18 a B16 motoru? ( nemluve o moterech řady D atd...

Jsou vubec shodná uložení motoru D15, D16, B16 atd.. ?? nebo bude záležet na kontrétním civicovi ( kastli ) ??

to jsou otázky na které by jsi mel být schopen odpovědět hned jak s ete na ně nekdo zeptá , pokud si chceš stavbu udelat sám, nebo ji delat s někým zkušensjším. pokud si chceš tu stavbu zaplatit, tak nehledej v čr, protože zatím nevím o nikom kdo by ji udělal skutečně profesionálně a ješte ti dal doklad a záruku :D

spíš si připrav hoodne moc penez a vyraž do DE, A a dalších okolních státu kde to neználkovi postaví...

Tímto přízpevkem jsme chtel uvect n apravou míru muj přízpevek ohleden projektu a kasičky - netvrdím že na to nemužeš mít, al eje třeba zvolit trošku jiný přístup. Že ten projekt skončí dříve než začne usuzuju práve z tvého přístupu..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

DAWBLACK

Příspěvek od DAWBLACK »

Díky za vyčerpávající odpověď. Zase opakuji, že jsem se chtěl zeptat někde, kde tomu rozumí.. ale tady asi hodně lidí ne.... nevim co je na tom k smíchu CRX jsem viděl (motor) a integru vidívám často (motor)jelikož ji má známej, garáž mám a kamoš je automechanik, který už dělal přestavby motoru (pouze na škodovkách) ..Tím že jsem se tu zeptal jsem jen chtěl vědět názory. který tu padly na začátku a ne to co tady je na konci (ty trapné příspěvky)..chtěl jsem jen vědět jestli je to možné atd a proto se tu ptám abych ty zkušenosti posbíral a ne aby mi někdo psal kdo mi doveze auto?!? Víc k tomu nemám co dodat! diky

elviiis

Příspěvek od elviiis »

to idaho 8)

to ten druhej: je jedno že jezdíš. I tak céro neuřídíš ani na 50procent toho co dovede :lol: Ale jak napsal idaho to je jedno to můžeš řešit až ho budeš mít.
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily

elviiis

Příspěvek od elviiis »

DAWBLACK píše:Díky za vyčerpávající odpověď. Zase opakuji, že jsem se chtěl zeptat někde, kde tomu rozumí.. ale tady asi hodně lidí ne.... nevim co je na tom k smíchu CRX jsem viděl (motor) a integru vidívám často (motor)jelikož ji má známej, garáž mám a kamoš je automechanik, který už dělal přestavby motoru (pouze na škodovkách) ..Tím že jsem se tu zeptal jsem jen chtěl vědět názory. který tu padly na začátku a ne to co tady je na konci (ty trapné příspěvky)..chtěl jsem jen vědět jestli je to možné atd a proto se tu ptám abych ty zkušenosti posbíral a ne aby mi někdo psal kdo mi doveze auto?!? Víc k tomu nemám co dodat! diky
Pamauj jedno pokud je chuŤ peníze rozum a zručnost tak jde vše i motor s ferrari v chade.

DAWBLACK

Příspěvek od DAWBLACK »

souhlasím...ale jak to můžeš vědět jak řídím:-Dto nechápu.... :D

elviiis

Příspěvek od elviiis »

DAWBLACK píše:souhlasím...ale jak to můžeš vědět jak řídím:-Dto nechápu.... :D
Protože takový jako si ty znám. A kdyby jsi jezdil závodně tak se o takové věci jako jsi psal nezajímáš :)

remix

Příspěvek od remix »

Zemi píše:
Danecek píše:
DAWBLACK píše: plánuju koupi až někdy ( leden-unor).. teď dělám řidičkák...:-)
aha, takze tohle tema je mozny smazat :D
smazat...
:smich:
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

elviiis píše:
DAWBLACK píše:souhlasím...ale jak to můžeš vědět jak řídím:-Dto nechápu.... :D
Protože takový jako si ty znám. A kdyby jsi jezdil závodně tak se o takové věci jako jsi psal nezajímáš :)
Co kdyz jezdi nejaky zavody? :D:D:D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

CAD

Příspěvek od CAD »

Me se "libi" jak misto toho aby tu nekteri zkuseni mladymu poradili tak tu na nej delaji chytryho aniz by ho vubec znali. Nemam rad lidi co delaji jako by nikdy nezacianli a hazeji mlady do jednoho pytle. Abyste se nekteri za par let nedivili jak vam nakej mladej natrhne na okruhu/sprintu prdel.

to DAWBLACK:
Nenech se odradit a jdi do toho. Vsechno jde, kyz se chce.

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

CAD píše:Me se "libi" jak misto toho aby tu nekteri zkuseni mladymu poradili tak tu na nej delaji chytryho aniz by ho vubec znali. Nemam rad lidi co delaji jako by nikdy nezacianli a hazeji mlady do jednoho pytle. Abyste se nekteri za par let nedivili jak vam nakej mladej natrhne na okruhu/sprintu prdel.

to DAWBLACK:
Bez penez nejde nic... To je fakt.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

CAD píše:Vsechno jde, kyz se chce.
Když na to máš, tak ano.

CAD

Příspěvek od CAD »

Ivan píše:
CAD píše:Vsechno jde, kyz se chce.
Když na to máš, tak ano.
Jasne, to s tebou a Zemim souhlasim -> Bez penez to nejde

elviiis

Příspěvek od elviiis »

CAD píše:Me se "libi" jak misto toho aby tu nekteri zkuseni mladymu poradili tak tu na nej delaji chytryho aniz by ho vubec znali. Nemam rad lidi co delaji jako by nikdy nezacianli a hazeji mlady do jednoho pytle. Abyste se nekteri za par let nedivili jak vam nakej mladej natrhne na okruhu/sprintu prdel.

to DAWBLACK:
Jo každý nějak začínal. Já začínal na Š120 pak měl 110Ps civice a pak Prelude atd = prostě jsem tak nějak zvedal výkon auta postupně.

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“