![Laughing :lol:](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_lol.gif)
![Very Happy :D](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
a to je problem?MiTMaN píše:By musel nekoho prosit aby mu to dovez domu
Já už dávno jezdím:-)) a šlo mi jen o to se zeptat nic víc nic mín...elviiis píše:Problém je v tom co jsi chtěl spáchat bo to je záležitost velmi finančně náročná a výsledek vyžaduje dobrého řidiče ty budeš schopen pokud máš vlohy k řízení zvládnout auto je n na pár procent apokud tomu naložíš tak tě "nezbedné" auto jako je CRX pěkně vytrestá. Takže is kup civica i 1.6 110PS ti urve hlavu u samé prdele. Nauč se jezdit a pak uvažuj o CRX a takovýhle modifikacích.
osobne nevidím porblém v tom že nemá řidičák, uřídit to bude otázka ve chvíli kdy neco takového bude existovat.elviiis píše:Problém je v tom co jsi chtěl spáchat bo to je záležitost velmi finančně náročná a výsledek vyžaduje dobrého řidiče ty budeš schopen pokud máš vlohy k řízení zvládnout auto je n na pár procent apokud tomu naložíš tak tě "nezbedné" auto jako je CRX pěkně vytrestá. Takže is kup civica i 1.6 110PS ti urve hlavu u samé prdele. Nauč se jezdit a pak uvažuj o CRX a takovýhle modifikacích.
Pamauj jedno pokud je chuŤ peníze rozum a zručnost tak jde vše i motor s ferrari v chade.DAWBLACK píše:Díky za vyčerpávající odpověď. Zase opakuji, že jsem se chtěl zeptat někde, kde tomu rozumí.. ale tady asi hodně lidí ne.... nevim co je na tom k smíchu CRX jsem viděl (motor) a integru vidívám často (motor)jelikož ji má známej, garáž mám a kamoš je automechanik, který už dělal přestavby motoru (pouze na škodovkách) ..Tím že jsem se tu zeptal jsem jen chtěl vědět názory. který tu padly na začátku a ne to co tady je na konci (ty trapné příspěvky)..chtěl jsem jen vědět jestli je to možné atd a proto se tu ptám abych ty zkušenosti posbíral a ne aby mi někdo psal kdo mi doveze auto?!? Víc k tomu nemám co dodat! diky
Protože takový jako si ty znám. A kdyby jsi jezdil závodně tak se o takové věci jako jsi psal nezajímášDAWBLACK píše:souhlasím...ale jak to můžeš vědět jak řídím:-Dto nechápu....
Co kdyz jezdi nejaky zavody?elviiis píše:Protože takový jako si ty znám. A kdyby jsi jezdil závodně tak se o takové věci jako jsi psal nezajímášDAWBLACK píše:souhlasím...ale jak to můžeš vědět jak řídím:-Dto nechápu....
Bez penez nejde nic... To je fakt.CAD píše:Me se "libi" jak misto toho aby tu nekteri zkuseni mladymu poradili tak tu na nej delaji chytryho aniz by ho vubec znali. Nemam rad lidi co delaji jako by nikdy nezacianli a hazeji mlady do jednoho pytle. Abyste se nekteri za par let nedivili jak vam nakej mladej natrhne na okruhu/sprintu prdel.
to DAWBLACK:
Nenech se odradit a jdi do toho. Vsechno jde, kyz se chce.
Jo každý nějak začínal. Já začínal na Š120 pak měl 110Ps civice a pak Prelude atd = prostě jsem tak nějak zvedal výkon auta postupně.CAD píše:Me se "libi" jak misto toho aby tu nekteri zkuseni mladymu poradili tak tu na nej delaji chytryho aniz by ho vubec znali. Nemam rad lidi co delaji jako by nikdy nezacianli a hazeji mlady do jednoho pytle. Abyste se nekteri za par let nedivili jak vam nakej mladej natrhne na okruhu/sprintu prdel.
to DAWBLACK:
Nenech se odradit a jdi do toho. Vsechno jde, kyz se chce.