Stenli´s MB Vito
Moderátoři: Fáboš, Kane13, Tom_, tholis
Re: tuning dodávky
předek se změní i motorovej prostor bych chtěl udělat do vysokýho míta něco uděláme určitě nebubu prozrazovat. 

moc se mi to líbilo 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
- F.l.a.n.e.l.
co tam má fufu? nabonzuj ho 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

katanu a hvězdiceF.l.a.n.e.l. píše:co tam má fufu? nabonzuj ho

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
KOukali jsem na to s pandou a říkali jsme, že se nám to líbí,ale až na ten předek, jak tahokov(to vim, že měníš) ale bohužel i to mračení, přišlo nám to, že je to na jedný straně takový šikmý... celkově by byl asi origo předek hezčí.... 

bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
tak spykerovy děkuji.koukal jsem na fotky. moc pěkný.
a ktý kapotě je jasný že je to ůplně jiny protože oryginál vypadá ůplně jináč. a zamračená je decentne je podle mračítek od kamei co jsemtam měl před tim mě se právě ta kapota moc líbí působí agresivně a je to čistý žádný spoj nic. to jsem chtěl . celí auto je čistý jen kliky zůstali
každej máme svůj styl a každýmu se líbí něco jinýho.
a ktý kapotě je jasný že je to ůplně jiny protože oryginál vypadá ůplně jináč. a zamračená je decentne je podle mračítek od kamei co jsemtam měl před tim mě se právě ta kapota moc líbí působí agresivně a je to čistý žádný spoj nic. to jsem chtěl . celí auto je čistý jen kliky zůstali
každej máme svůj styl a každýmu se líbí něco jinýho.

re
tak pěkně po pořádku od základu aš po ted. sám osobně je to velkej rozdíl. a barva dělá taky hodně.
- Přílohy
-
- 24.poslední pohled (Large).JPG (126.9 KiB) Zobrazeno 1907 x
-
- 11082006(001) (Large).jpg (91.81 KiB) Zobrazeno 1907 x
-
- P1020249 (Large).JPG (101.95 KiB) Zobrazeno 1907 x
NEní zač ... docela dlouho jsem se tam motal tak jsem fotil ...stenlis píše:tak spykerovy děkuji.koukal jsem na fotky. moc pěkný.

woe masakr kára... jsem k tomu šel a "jéééé zelený vito,jéééé modrý vito,jééé zase zelený vito" 

VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Ahoj kluci, tak jsem rád že se vám ta stenlisovo kára libý. Když bys te potřebovali dát auto do jiné barvy, tak nění problém. Záleží jen na domluvě. Můj tel je 608365558
neříkal náhodou stenlis, že podobnou pakárnu už v lakovně nechcou zažítRabilak píše:Ahoj kluci, tak jsem rád že se vám ta stenlisovo kára libý. Když bys te potřebovali dát auto do jiné barvy, tak nění problém. Záleží jen na domluvě. Můj tel je 608365558

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jo jo říkal. ale vše je na domluvě. o laku vim a jde to vidět jen z jednoho místa je to na zadních dveřích a jsou tam mírné dtří tmavší místa. to vim ale opravovat to myslim neni třeba . se mi líbí jak natom hledáte chyby.vim o nich.

. nevim já bych to tak katasrofálně neviděl. sice už je mi jasný že po karlovarskym kraji bude .že to nasříkaný na hovno atd. no ale stim sem počítal.

- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
taky sme na to kukali, v urcitym uhlu sou videt tahy od pistole... Je mi to fuk, jenom bych to za ty penize chtel mit 100%...stenlis píše:. nevim já bych to tak katasrofálně neviděl. sice už je mi jasný že po karlovarskym kraji bude .že to nasříkaný na hovno atd. no ale stim sem počítal.
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
100% neni žádné auto.vždycky se tam nejde nějaká chyba. ukaždého auta. odstrojovat to nechci a radši to nechám tak jak je. protože normální člověk to nepozná.a pokat neví že to tam je tak si toho ani nevšimne. jsou tam čtyři tahy. ale mírné nejde to skoro vidět a pokat je trochu slunko tak už vůbec ne.já v tom žádnej problem nevidim. můžu se zeptat lakýru jek se to dá opravit ale spíš to nechám bejt. jinak auto se líbí mě a to je hlavní jsem spokojenej a takle nějak sem si představoval.

Ahoj kluci, vím otěch chybách. Kdo chce najít chyby, tak je najde. Nebyla to žádná prdel ale jsem rád že to tak dopadlo. člověk se chybama učí. Jsou lidi kteří to pochválí a také lidi co hledají. Ale to tak bývá. Hlavně že se to stenlisovi líbý a je spoky.
Tak jak to psal stenli žádný auto nění 100%. Kdy bych koukal na auta těch kritiku co hledají, tak věřte že ty chyby bych našel i unich
. Nekritizuju protože vím co to obnáší. Ale zase poznám co ujede a co se odflákne. 

Ze by to byla tvoje prace Peto?Rabilak píše:Ahoj kluci, vím otěch chybách. Kdo chce najít chyby, tak je najde. Nebyla to žádná prdel ale jsem rád že to tak dopadlo. člověk se chybama učí. Jsou lidi kteří to pochválí a také lidi co hledají. Ale to tak bývá. Hlavně že se to stenlisovi líbý a je spoky.Tak jak to psal stenli žádný auto nění 100%. Kdy bych koukal na auta těch kritiku co hledají, tak věřte že ty chyby bych našel i unich
![]()
. Nekritizuju protože vím co to obnáší. Ale zase poznám co ujede a co se odflákne.
BBS Motorsport
n oto můžem. full ani neni potřeba. ale jestli máš ještě nějaky takovýhle tak rád ...