proporční proměna
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
proporční proměna
Tak tu dávám svojí tzv."tuning" proměnu těla
Na podzim roku 2006 jsem nějak zjistil, že jsem tak trošku přibral, a že se do ničeho nevejdu a vyjíti schody bez funění už nešlo, když jsem vylezl na váhu a ta ukázala 92kg , řekl jsem si a dost, s tím se musí něco udělat, tak jsem znova oprášil tažku do fitka a vyrazil cvičit, měsic jsem jen tak pohupoval s činkama a přemýšlel jak to udělat abych váhu sundal , právě v tu dobu nastali vánoce a já zas holdoval požírání cukrový , na nový rok jsem si řekl, že to musím myslet vážně jinak se té pneumatiky nezbavím
Promluvil jsem si s naším trenérem (Radkem Kvapilem) ve fitku J&K v Č.Krumlově, aby mi poradil jídelníček a cvičení na odstranění tuku
Hned začátkem ledna jsem se do toho pustil
Moje strava spočívala:
Snídaně: kousek celozrného pečiva a nízkotučný sýr.
Svačina : jogurt Activia
Oběd + druhá svačina + večeře: vždy po malých miskách rýře s tuňákem a zeleninou.
V únoru jsem byl jen na 5-ti deních malých porcích rýže s tuňákem za den , žaludek se tak stáhnul, že větší porci než hrstku rýže jsem nemohl pozdřít
Když jsem viděl jak začínají být znát výsledky , tak i březen jsem zůstal jen o rýži a tuňákovi
V dubnu jsem pomalu přešel na kuřecí maso s rýží a začal snídani vždy celozrným pečivem s taveňákem
Tak a teď něco o tréninku, je to druhá věc po jídle na hubnutí
Pondělí + středa+ pátek + sobota jsem navštěvoval místní posilovnu, kde jsem půl hodiny cvičil s činkama a pak 30 až 50 min.šlapal na kole a nebo steperu
Úterý + čtvrtek jsem navštěvoval bazén, kde jsem 40 min. plaval v kuse
V neděli jsem chodil s kamarády hrát basket a nebo tenis
Přidávám pár fotek pro srovnání
Rada na závěr: když se chce tak jde všechno
Na podzim roku 2006 jsem nějak zjistil, že jsem tak trošku přibral, a že se do ničeho nevejdu a vyjíti schody bez funění už nešlo, když jsem vylezl na váhu a ta ukázala 92kg , řekl jsem si a dost, s tím se musí něco udělat, tak jsem znova oprášil tažku do fitka a vyrazil cvičit, měsic jsem jen tak pohupoval s činkama a přemýšlel jak to udělat abych váhu sundal , právě v tu dobu nastali vánoce a já zas holdoval požírání cukrový , na nový rok jsem si řekl, že to musím myslet vážně jinak se té pneumatiky nezbavím
Promluvil jsem si s naším trenérem (Radkem Kvapilem) ve fitku J&K v Č.Krumlově, aby mi poradil jídelníček a cvičení na odstranění tuku
Hned začátkem ledna jsem se do toho pustil
Moje strava spočívala:
Snídaně: kousek celozrného pečiva a nízkotučný sýr.
Svačina : jogurt Activia
Oběd + druhá svačina + večeře: vždy po malých miskách rýře s tuňákem a zeleninou.
V únoru jsem byl jen na 5-ti deních malých porcích rýže s tuňákem za den , žaludek se tak stáhnul, že větší porci než hrstku rýže jsem nemohl pozdřít
Když jsem viděl jak začínají být znát výsledky , tak i březen jsem zůstal jen o rýži a tuňákovi
V dubnu jsem pomalu přešel na kuřecí maso s rýží a začal snídani vždy celozrným pečivem s taveňákem
Tak a teď něco o tréninku, je to druhá věc po jídle na hubnutí
Pondělí + středa+ pátek + sobota jsem navštěvoval místní posilovnu, kde jsem půl hodiny cvičil s činkama a pak 30 až 50 min.šlapal na kole a nebo steperu
Úterý + čtvrtek jsem navštěvoval bazén, kde jsem 40 min. plaval v kuse
V neděli jsem chodil s kamarády hrát basket a nebo tenis
Přidávám pár fotek pro srovnání
Rada na závěr: když se chce tak jde všechno
Naposledy upravil(a) fufu dne 27 led 2008 20:51, celkem upraveno 1 x.
ty jo klobouk dolu ... když sem tě viděl v mimoni tak jsem si říkal že jsi nějakej hubenější ... ale jako abych řekl pravdu tak jsi teď zas moc vychrtlej ... já mám 87 kg měřím 187 cm a pneumatika není ... chodím třikrát tejdně do posilky kdyby jsi se dostal zas na tu původní váhu cvičením tak by to bylo super akorát by ses nevešel do trika
Re: "tuning" proměna
No já jsem taky trochu začal asi před 2 měsícema
Zatím z 83,5 kilo co jsem měl jsem šel dolu na 76 takže 7,5 kilo už je dole. Blbý je že na mě to takovej brutální rozdíl není.
Zatím z 83,5 kilo co jsem měl jsem šel dolu na 76 takže 7,5 kilo už je dole. Blbý je že na mě to takovej brutální rozdíl není.
http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím
FUFU prodej ty fotky do nějakého časopisu na zázračné hubnucí tabletky.
Nebo to je reklama na MAXI TUNING.
Jinak ideál bych viděl někde mezi. Teď ti už lezou kosti ven.
Jsem se schválně zvážil a 95KG. Počítám tak 10% svalové hmoty a zbytek tuk.
Dříve, když jsem měl cca 70Kg, tak mi dávali zákazníci najíst, aby jim tam neumřel.
Nebo to je reklama na MAXI TUNING.
Jinak ideál bych viděl někde mezi. Teď ti už lezou kosti ven.
Jsem se schválně zvážil a 95KG. Počítám tak 10% svalové hmoty a zbytek tuk.
Dříve, když jsem měl cca 70Kg, tak mi dávali zákazníci najíst, aby jim tam neumřel.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Fufu, tak to je fakt husta promena. Ale zase bych to tak neprehanel.. Pac uz pomalu zacinas vypadat jak z reklamy na hlad..
Ja bych potreboval taky neco shodit pac uz mam poctivejch 92kg a 188cm.. Chtel bych tak 85-88kg.. Ale to bych se musel zacit vic hejbat.. Obcas zajdu na squash, ale pak jsem z toho 14dni vyrizenej, div ze z toho nemarodim.
Ja bych potreboval taky neco shodit pac uz mam poctivejch 92kg a 188cm.. Chtel bych tak 85-88kg.. Ale to bych se musel zacit vic hejbat.. Obcas zajdu na squash, ale pak jsem z toho 14dni vyrizenej, div ze z toho nemarodim.
GIV 1.8T
Já ještě nedávno žral co se do mě vešlo, moc rád jim a nic sem nedělal. Z nějakejch 75kg sem měl už taky skoro 90kg, teď mam při cca 1,8m taky těch 76kg. Jenom stačilo si najít další brigádu a nesedět pořád doma u mě, ale musim taky začít chodit do posilkyfufu píše:..... to já se taky ládoval sušenkama a čokoládou co se do mě vešlo , sníst na posezení celou nutelu nebyl u mě dřív problém , musel jsem stím přestat jinak by ty kila dolu nešliRitchma píše:Kurva mi přestali chutnat ty sušenky co jim když to vidim
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- PeLa
- Kontaktovat uživatele:
Re: "tuning" proměna
Zkus nějaké fatburnery. Prostě něco, co zvyšuje tělesnou teplotu a pálí tuky. Ale bacha na to, co budeš používat.
Když jsem byl malý, byl jsem namyšlený.... ale ted už nemám chybu.
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
www.vw-club.cz
Pusťte si rádio VW-Clubu
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
.... no stejně ti to bez pořádný aerobní činnosti nepomůže, základ je upravit jídelníček vynechat sladkosti, tučný jídla alá mekáč, omáčky a nahradit to rybama, rýží a nízkotučnýma jogurtama a to ještě tak jíst pět jídel denně po malých dávkách no a pak chodit běhat, plavat a jezdit na kole, a aspoň 2x týdně fitko pro zpevnění svalstva
Hmm, tak to jsem ztracená existence, od rána do večera v práci, holt nic no...fufu píše:.... no stejně ti to bez pořádný aerobní činnosti nepomůže, základ je upravit jídelníček vynechat sladkosti, tučný jídla alá mekáč, omáčky a nahradit to rybama, rýží a nízkotučnýma jogurtama a to ještě tak jíst pět jídel denně po malých dávkách no a pak chodit běhat, plavat a jezdit na kole, a aspoň 2x týdně fitko pro zpevnění svalstva
co ty vis co mas domaVáca píše:tak to bude asi nymfomanka když zvládá víc takovejch kaňourů jako jsem jáfufu píše:..... tak to ti manželka lže dávej si bacha asi má milence
HONDA CR-V
www.autodesign.zde.cz
www.autodesign.zde.cz