Motor integra 1,8 do CRX
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Motor integra 1,8 do CRX
tak to je neco.. nejdriv se nauc jezdit..
tak to nemá chybu
A vůbec proč si to auto nekoupíš už teď když máš prachy ??
A vůbec proč si to auto nekoupíš už teď když máš prachy ??
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
By musel nekoho prosit aby mu to dovez domu
Toyota Corolla RR ... still in progress
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop
Powered by: 4A-GE 20V Silvertop
a to je problem?MiTMaN píše:By musel nekoho prosit aby mu to dovez domu
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dlouho jsem se tak nenasmál.
Sice nevim co je tu k smíchu ... myslím že každej byl mladší a ještě neměl řidičák a každej si na něco chtěl vydělat (někdo samozřejmě nemusel že) a když si pak vydělal chtěl si něco koupit.. tak nevim co je tu k smíchu ..kamoš dělal ted řidičák a už měl doma 4 měsíce nissana 100NX a nevidim v tom problem tak tady všichni nestresujte nechápu vás
Problém je v tom co jsi chtěl spáchat bo to je záležitost velmi finančně náročná a výsledek vyžaduje dobrého řidiče ty budeš schopen pokud máš vlohy k řízení zvládnout auto je n na pár procent apokud tomu naložíš tak tě "nezbedné" auto jako je CRX pěkně vytrestá. Takže is kup civica i 1.6 110PS ti urve hlavu u samé prdele. Nauč se jezdit a pak uvažuj o CRX a takovýhle modifikacích.
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Já už dávno jezdím:-)) a šlo mi jen o to se zeptat nic víc nic mín...elviiis píše:Problém je v tom co jsi chtěl spáchat bo to je záležitost velmi finančně náročná a výsledek vyžaduje dobrého řidiče ty budeš schopen pokud máš vlohy k řízení zvládnout auto je n na pár procent apokud tomu naložíš tak tě "nezbedné" auto jako je CRX pěkně vytrestá. Takže is kup civica i 1.6 110PS ti urve hlavu u samé prdele. Nauč se jezdit a pak uvažuj o CRX a takovýhle modifikacích.
osobne nevidím porblém v tom že nemá řidičák, uřídit to bude otázka ve chvíli kdy neco takového bude existovat.elviiis píše:Problém je v tom co jsi chtěl spáchat bo to je záležitost velmi finančně náročná a výsledek vyžaduje dobrého řidiče ty budeš schopen pokud máš vlohy k řízení zvládnout auto je n na pár procent apokud tomu naložíš tak tě "nezbedné" auto jako je CRX pěkně vytrestá. Takže is kup civica i 1.6 110PS ti urve hlavu u samé prdele. Nauč se jezdit a pak uvažuj o CRX a takovýhle modifikacích.
Proztatím potřebuješ Finance ( hodně ) zručné ruce zkušenosti a dílnu ( pokud nemáš tak minimálně ješte jednou tolik peněz ) a ve finále musíš vědět jak se o to aut starat atd..
Víš co potřebuješ na ten swap?
Víš jaké jsou s tím swapem ( pokud je hotový ) problémy u toho konkrétního auta?
je technologie pro ten swap u nás dostupná?
a ve finále ... vyplatí se ti to ??
víš to cos tu napsal je stejné jako bys napsal chci do škodovky dát motor z ferarri .. jak na to ?
pokud o to máš zájem nejprve si najdi lidi co to udelali, koukni na jejich weby, najdi weby kde jsou ochotni se podelit o zkušenosti z toho swapu, a na veřejném foru se ptej až když o tom už neco víš, jinak budeš stále jen pro smích, protože to je jediné co na veřejných forech umí - většina lidí o tom nemá ani ánung ale odpoví ti nemožné, nevyplatí se to atd.. aniž by o tom cokoliv vědeli. Pokud na to forum přijdeš jako neználek budeš jen pro smích tech ostatních, kteří se tím od tebe budou chtít odlišit a ukázat že jsi lepší...
Pročti si přízpěvky na foru třeba v tematu honda atd a myslím že pochopíšna koho ten doatz směrovat, třeba formou SZ, ale z vlastní zkušenosti ti řeknu že i ti lidé nebudou zrovna ochotní si povídat s někým kdo nebude vědět základní informace... bude to pro ne ztráta času..
otázka na závěr : videl jsi nekdyx otevřenou kapotu u civica ? kolikrát? dokážeš z pameti říci v kolik abodech je uložen ten motor ? jak je velký? kolik je okolo toho motoru místa ? viděl sji otevřenou ITR a víš to samé ? víš jaké jsou konstrukční rozdíly B18 a B16 motoru? ( nemluve o moterech řady D atd...
Jsou vubec shodná uložení motoru D15, D16, B16 atd.. ?? nebo bude záležet na kontrétním civicovi ( kastli ) ??
to jsou otázky na které by jsi mel být schopen odpovědět hned jak s ete na ně nekdo zeptá , pokud si chceš stavbu udelat sám, nebo ji delat s někým zkušensjším. pokud si chceš tu stavbu zaplatit, tak nehledej v čr, protože zatím nevím o nikom kdo by ji udělal skutečně profesionálně a ješte ti dal doklad a záruku
spíš si připrav hoodne moc penez a vyraž do DE, A a dalších okolních státu kde to neználkovi postaví...
Tímto přízpevkem jsme chtel uvect n apravou míru muj přízpevek ohleden projektu a kasičky - netvrdím že na to nemužeš mít, al eje třeba zvolit trošku jiný přístup. Že ten projekt skončí dříve než začne usuzuju práve z tvého přístupu..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Díky za vyčerpávající odpověď. Zase opakuji, že jsem se chtěl zeptat někde, kde tomu rozumí.. ale tady asi hodně lidí ne.... nevim co je na tom k smíchu CRX jsem viděl (motor) a integru vidívám často (motor)jelikož ji má známej, garáž mám a kamoš je automechanik, který už dělal přestavby motoru (pouze na škodovkách) ..Tím že jsem se tu zeptal jsem jen chtěl vědět názory. který tu padly na začátku a ne to co tady je na konci (ty trapné příspěvky)..chtěl jsem jen vědět jestli je to možné atd a proto se tu ptám abych ty zkušenosti posbíral a ne aby mi někdo psal kdo mi doveze auto?!? Víc k tomu nemám co dodat! diky
to idaho
to ten druhej: je jedno že jezdíš. I tak céro neuřídíš ani na 50procent toho co dovede Ale jak napsal idaho to je jedno to můžeš řešit až ho budeš mít.
to ten druhej: je jedno že jezdíš. I tak céro neuřídíš ani na 50procent toho co dovede Ale jak napsal idaho to je jedno to můžeš řešit až ho budeš mít.
Pamauj jedno pokud je chuŤ peníze rozum a zručnost tak jde vše i motor s ferrari v chade.DAWBLACK píše:Díky za vyčerpávající odpověď. Zase opakuji, že jsem se chtěl zeptat někde, kde tomu rozumí.. ale tady asi hodně lidí ne.... nevim co je na tom k smíchu CRX jsem viděl (motor) a integru vidívám často (motor)jelikož ji má známej, garáž mám a kamoš je automechanik, který už dělal přestavby motoru (pouze na škodovkách) ..Tím že jsem se tu zeptal jsem jen chtěl vědět názory. který tu padly na začátku a ne to co tady je na konci (ty trapné příspěvky)..chtěl jsem jen vědět jestli je to možné atd a proto se tu ptám abych ty zkušenosti posbíral a ne aby mi někdo psal kdo mi doveze auto?!? Víc k tomu nemám co dodat! diky
Protože takový jako si ty znám. A kdyby jsi jezdil závodně tak se o takové věci jako jsi psal nezajímášDAWBLACK píše:souhlasím...ale jak to můžeš vědět jak řídím:-Dto nechápu....
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co kdyz jezdi nejaky zavody? :D:Delviiis píše:Protože takový jako si ty znám. A kdyby jsi jezdil závodně tak se o takové věci jako jsi psal nezajímášDAWBLACK píše:souhlasím...ale jak to můžeš vědět jak řídím:-Dto nechápu....
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Me se "libi" jak misto toho aby tu nekteri zkuseni mladymu poradili tak tu na nej delaji chytryho aniz by ho vubec znali. Nemam rad lidi co delaji jako by nikdy nezacianli a hazeji mlady do jednoho pytle. Abyste se nekteri za par let nedivili jak vam nakej mladej natrhne na okruhu/sprintu prdel.
to DAWBLACK:
Nenech se odradit a jdi do toho. Vsechno jde, kyz se chce.
to DAWBLACK:
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Bez penez nejde nic... To je fakt.CAD píše:Me se "libi" jak misto toho aby tu nekteri zkuseni mladymu poradili tak tu na nej delaji chytryho aniz by ho vubec znali. Nemam rad lidi co delaji jako by nikdy nezacianli a hazeji mlady do jednoho pytle. Abyste se nekteri za par let nedivili jak vam nakej mladej natrhne na okruhu/sprintu prdel.
to DAWBLACK:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
Jo každý nějak začínal. Já začínal na Š120 pak měl 110Ps civice a pak Prelude atd = prostě jsem tak nějak zvedal výkon auta postupně.CAD píše:Me se "libi" jak misto toho aby tu nekteri zkuseni mladymu poradili tak tu na nej delaji chytryho aniz by ho vubec znali. Nemam rad lidi co delaji jako by nikdy nezacianli a hazeji mlady do jednoho pytle. Abyste se nekteri za par let nedivili jak vam nakej mladej natrhne na okruhu/sprintu prdel.
to DAWBLACK: