///M3 E46 Hartge by M3maniak
Moderátor: T-O-M
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: ///M3 E46 Hartge by M3maniak
škoda těch much na přednim nárazníku, jinak fotka pěkná
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička
A také něco většího německého.
A také něco většího německého.
moc pekne vyhoceno za jizdy,jen mensi drobnost.Skoda,ze jde videt ridicova ruka a triko.Vypadalo by to dokonale,kdyby nebyl videt ridic
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
TY FOTKY.... ja chci taky takovyyyy
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
ja proste ujizdim na tyhle fotky v pohybu.. booze, byl bys ochotnej mi nekdy v lete nafotit tu moji plechofku? photoshopem si to prozenu sama, ale fotit takhle faakt neumimGeorgosAC píše:no problem....AdieuD píše:TY FOTKY.... ja chci taky takovyyyy
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
jj , neni problem , bud nekde na srazu BMWKLUBU , nebo nekde na jinym srazu , nmebo individualAdieuD píše:ja proste ujizdim na tyhle fotky v pohybu.. booze, byl bys ochotnej mi nekdy v lete nafotit tu moji plechofku? photoshopem si to prozenu sama, ale fotit takhle faakt neumimGeorgosAC píše:no problem....AdieuD píše:TY FOTKY.... ja chci taky takovyyyy
napis na ICQ...
taky se mi strasne libit zachyceni auta v pohybu.. neco uzasneho ..ale fotky toho BMW jsou doladene photoshopem,ze?Prece neni mozne neco tak cvaknout.A pokud to je mozne,tak skvela zrucnost fotografa s kvalitni technikouAdieuD píše:ja proste ujizdim na tyhle fotky v pohybu.. booze, byl bys ochotnej mi nekdy v lete nafotit tu moji plechofku? photoshopem si to prozenu sama, ale fotit takhle faakt neumimGeorgosAC píše:no problem....AdieuD píše:TY FOTKY.... ja chci taky takovyyyy
v photoshopu je jen ta prvni , vsechny fotim jen rucmo , tak jak jsem se naucil........Hanuš píše:taky se mi strasne libit zachyceni auta v pohybu.. neco uzasneho ..ale fotky toho BMW jsou doladene photoshopem,ze?Prece neni mozne neco tak cvaknout.A pokud to je mozne,tak skvela zrucnost fotografa s kvalitni technikouAdieuD píše:ja proste ujizdim na tyhle fotky v pohybu.. booze, byl bys ochotnej mi nekdy v lete nafotit tu moji plechofku? photoshopem si to prozenu sama, ale fotit takhle faakt neumimGeorgosAC píše: no problem....
jinak nejake foo muzes videt ve srazech z RENOCAU..... at veris
dal bych sem plne rozliseni , ale nechci to tady zasirat.....
jinak se podivek , dal jsem nejake fotky do galerie vozu jinych aut....
chce to jen mit dobre nastaveny fotak , cekat na spravny okamzik a v ten spravny okamzik stisknout spoust
Já je neřešim mě je to putna jak kdo sedí jen mi to přišlo komickýM3maniac píše:Njn... koukám,že ty seš spálenej celej negře fakt nechápu jak někdo může řešit takové nesmysly....Laconi píše:Hehe, nepřipoutanej, s mobilem a ještě sedí tak jako by ho pálilo sedadlo, dokonalý
Ale jinak pěkný auto i fotky
P.S. jinak fotky super Jiří