Eclipse 2.0T GSX je doma
Eclipse 2.0T GSX je doma
Placenta mi potvrdil moje úvahy, takže jsem do toho šel.
Motor je OK a převodovka je OK. To je hlavní. Všechno ostatní se dá dohromady.
Turbo tlačí, ale tlačí všude jinde a né do motoru. Zajedu s tím do garáže a tam začne kompletní renovace.
Nejdříve přijde vyměnit všechny oleje, všechny hadice půjdou z motoru a kompletně to překopám.
Motor je OK a převodovka je OK. To je hlavní. Všechno ostatní se dá dohromady.
Turbo tlačí, ale tlačí všude jinde a né do motoru. Zajedu s tím do garáže a tam začne kompletní renovace.
Nejdříve přijde vyměnit všechny oleje, všechny hadice půjdou z motoru a kompletně to překopám.
Naposledy upravil(a) Anděl dne 18 kvě 2007 17:16, celkem upraveno 1 x.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Naproti Mihalovi.Flinta píše:tak se stavime ale rekni nam kde mas presne garaz
Problém je, že dalších cca 14dní budu mít jenom pracovní. A to PO-NE od rána do večera.
Takže na auto přijde čas až později. Neboj já zajedu až to přivezu.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Sice to vypadá, že to pojede hůře než to tvoje, ale opak je pravdou.fufu píše:.... tak na to jsme zvědaví
Kašlu na Styling. Bude to prostě vypadat jak plechovka, která si ale dá 99% aut ke snídani.
Karosérie zůstane 100% série. Jediné co nechám udělat je nový lak. Ale to bude možná příští rok a nebo až ten další.
Dokuď to auto nebude ve 100% pohodě, tak na lak a další blbosti
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
tak to budes muset hoooodne poladit,aby te "dalo" jen jedno zbyvajici procentoAnděl píše:Sice to vypadá, že to pojede hůře než to tvoje, ale opak je pravdou.fufu píše:.... tak na to jsme zvědaví
Kašlu na Styling. Bude to prostě vypadat jak plechovka, která si ale dá 99% aut ke snídani.
Karosérie zůstane 100% série. Jediné co nechám udělat je nový lak. Ale to bude možná příští rok a nebo až ten další.
mozna budes znat clovicka vystupujici na netu pod nickem VencaGSX....ma take eclipse turbo ctyrkolu....sice uz toho novejsiho ale motor je stale stejny az na par malickosti....znam ho velmi dobre,kazdych par dni spolu konfrontujem situaci nasich "zavodaku"....toho se zeptej co ho to stalo a kolik casu (roku) nad tim stravil aby z toho papirove vysekal nejaky zajimavy kone....navic stale to trpi detskymi nemocemi
takze pokud ńejsi smireny s tim ,ze do toho nasypes dardu penez (tim nemyslim 100-200tis..to nestaci ani na poradny udelani crx), ale opravdu dardu, tak bych si to jeste promyslel
nebo si ho pak nechat navzdy....v nissanovi je pres tri sta,prodejnej tak za stopade a to budu rad,ve 206 pres dveste,prodejna max stopade.... lepsi se vykaslat na tuning a jezdit seriovkou 2.0diesel vykon 50kw za 100ecek....nic to nestoji ,jen sehnat nejakou naftu a na noc to nemusis ani zamykat
nicmene preju hodne stesti
sannycars-dovoz automobilu z EU
Autocentrum Sannycars
nase garaz: accord type-R, civic turbo, prelude vti, civic vti
Autocentrum Sannycars
nase garaz: accord type-R, civic turbo, prelude vti, civic vti
To je mi všechno jasné. Do megane jsem nasypal cca 200-250tis za 2roky. Takže nic nového. Do dodávky jsem nasypal také cca 100tis za 2roky, abych jí udržel při životě.Eso píše:tak to budes muset hoooodne poladit,aby te "dalo" jen jedno zbyvajici procentoAnděl píše:Sice to vypadá, že to pojede hůře než to tvoje, ale opak je pravdou.fufu píše:.... tak na to jsme zvědaví
mozna budes znat clovicka vystupujici na netu pod nickem VencaGSX....ma take eclipse turbo ctyrkolu....sice uz toho novejsiho ale motor je stale stejny az na par malickosti....znam ho velmi dobre,kazdych par dni spolu konfrontujem situaci nasich "zavodaku"....toho se zeptej co ho to stalo a kolik casu (roku) nad tim stravil aby z toho papirove vysekal nejaky zajimavy kone....navic stale to trpi detskymi nemocemi
takze pokud ńejsi smireny s tim ,ze do toho nasypes dardu penez (tim nemyslim 100-200tis..to nestaci ani na poradny udelani crx), ale opravdu dardu, tak bych si to jeste promyslel
nebo si ho pak nechat navzdy....v nissanovi je pres tri sta,prodejnej tak za stopade a to budu rad,ve 206 pres dveste,prodejna max stopade.... lepsi se vykaslat na tuning a jezdit seriovkou 2.0diesel vykon 50kw za 100ecek....nic to nestoji ,jen sehnat nejakou naftu a na noc to nemusis ani zamykat
Takže teď už budu makat jen na uživení aut.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
Anděl píše:To je mi všechno jasné. Do megane jsem nasypal cca 200-250tis za 2roky. Takže nic nového. Do dodávky jsem nasypal také cca 100tis za 2roky, abych jí udržel při životě.Eso píše:tak to budes muset hoooodne poladit,aby te "dalo" jen jedno zbyvajici procentoAnděl píše: Sice to vypadá, že to pojede hůře než to tvoje, ale opak je pravdou.
Takže teď už budu makat jen na uživení aut.
A tak se pozna tuning-blazen. Amen!
Že by nějaká kurva to šla projetfufu píše:Anděl píše:Ne nemám. Zítra nebo v sobotu pro něj jedu.fufu píše:Anděl: nemáš ho už doma nepotkal jsem tě dnes s Eclipsem
...... já jen že jsem teda asi podobného potkával dnes v budějkách
Ale myslím si, že spíše ne, protože minule po mojí jízdě už docházel benzín, takže by si musel jet natankovat. A bazarník určitě nešáhl do své kapsy, když už má jistého kupce. A to jsem já.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Teď bude i rozdíl, že tohle nějak moc nejede. Takže to vyhraješ.Alik píše:tak dame zavod...... motor je stejnej jen bude roudil AWD vs.4WDAnděl píše:Ne nemám. Zítra nebo v sobotu pro něj jedu.fufu píše:Anděl: nemáš ho už doma nepotkal jsem tě dnes s Eclipsem
Ale dlouho to trvat nebude a už budeš znát jem mojí záď.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele: