e34 m5 vs 4,0 V8

Moderátor: T-O-M

Batistuta

Re: e34 m5 vs 4,0 V8

Příspěvek od Batistuta »

Neni co řešit,jedině M5 3.8l . Jinak jestli chceš,tak tě svezu po Praze třeba v pátek kolem 16-17hod. a to se z těch front posere každej.

GeorgosAC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgosAC »

Batistuta píše:Neni co řešit,jedině M5 3.8l . Jinak jestli chceš,tak tě svezu po Praze třeba v pátek kolem 16-17hod. a to se z těch front posere každej.
:respect: :D :D :D
ObrázekObrázek

BALI

Příspěvek od BALI »

GeorgosAC píše:
Ilegaltuner píše:
GeorgosAC píše: no pokud jsi z toho nevylezl vyklepany , tak jsi bud jel na ctvrt plynu a nebo te vezl nekdo kdo se s tim umi akorat rozjet.... :lol:
Co na to řict :roll: Asi tak určitě jsme nejeli na čtvrt plynu, Kámoš je za volantem hovado :wink: víc asi psát nemusím. Snad jen, když je někdo hovado za volantem tak ho těško svezeš aby z auta vyšel vyklepaný :) Pokud se neletu taknaposled se mi klepaly kolena z auta před 4rokama :lol:
Hledám někoho kdo mně sveza,až se s toho poseru :lol: Každopádě m3 je brutal jak to tahá na každou rychlost 8)
RAdek Dvořák ze Svitav , kdyby tě svezl , tak se nejen že posereš , pobliješ a zešediví ti vlasy , ale hlavně bys už neměl sílu pak vysednout :lol: :lol: :lol: :D
to chciiiiiii :shock: :shock: :shock: kde je fronta na svezení? :idea:
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

BALI píše:
GeorgosAC píše:
Ilegaltuner píše: Co na to řict :roll: Asi tak určitě jsme nejeli na čtvrt plynu, Kámoš je za volantem hovado :wink: víc asi psát nemusím. Snad jen, když je někdo hovado za volantem tak ho těško svezeš aby z auta vyšel vyklepaný :) Pokud se neletu taknaposled se mi klepaly kolena z auta před 4rokama :lol:
Hledám někoho kdo mně sveza,až se s toho poseru :lol: Každopádě m3 je brutal jak to tahá na každou rychlost 8)
RAdek Dvořák ze Svitav , kdyby tě svezl , tak se nejen že posereš , pobliješ a zešediví ti vlasy , ale hlavně bys už neměl sílu pak vysednout :lol: :lol: :lol: :D
to chciiiiiii :shock: :shock: :shock: kde je fronta na svezení? :idea:
lidi toho nakecaj a pak skutek utek :D
Nejraději bych se sjel v nějakém rallye autě s profi jezdcem a k tomu s totálním bláznem kteremu je víceméně jedno jestli to rozseká :lol: :lol: :lol:

Vím že Mko není jen o síle motoru :) ale o tom jaj skvěle je to auto celé sladěné.
Docela jsem čumněl jak to i za deště kdy jsme jeli celkem rychle zatáčky drželo jak prase 8)

m5 3,8 je nej,ale prý i nejvíc kazová 3,6 se pry tak neserou.Nevím co je na tom pravdy,ale říkali mi to už 3lidi. Jestli je to pravda tak bych se držel toho, že méně je více :wink:
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Cokoliv ///M je v dobrých rukou nebezpečně rychlá zbraň. 8)
Proto se musím někdy smát když vidím některé lidi jak si kupují 500, 600PS supersporty, přitom by nedokázali využít potenciál M3, Eva atd...

BALI

Příspěvek od BALI »

Ilegal:tak až ho najdeš,tak dej vědět :lol: 8)
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

T-O-M píše:Cokoliv ///M je v dobrých rukou nebezpečně rychlá zbraň. 8)
Proto se musím někdy smát když vidím některé lidi jak si kupují 500, 600PS supersporty, přitom by nedokázali využít potenciál M3, Eva atd...
přesně tak.Pode mně 98% co si kupujou ferrari,lambo atd atd... si to kupuju jen kvůli značce a prestiži :wink: kdyby jim šlo o jízdní vlastnosti tak si koupí bmw :lol: nebo nějaké závodní auti :wink:
Audi A8 D3 4,2i

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Ilegaltuner píše:
přesně tak.Pode mně 98% co si kupujou ferrari,lambo atd atd... si to kupuju jen kvůli značce a prestiži :wink: kdyby jim šlo o jízdní vlastnosti tak si koupí bmw :lol: nebo nějaké závodní auti :wink:
Tak neni to jen o BMW a o závisti to taky neni, z mojí strany určitě ne, kdo má peníze tak je mu přáno, třeba ve 4 Ferrari ať si užívá, ale málokdo nebo menší část z těchto lidí nemá na to využít potenciál řekněme 300PS vozů natož 500+. Na druhou stranu jsou tu lidé co "rostou" a od hothatchtů jdou přes zmiňovaná bmw, lancery a imprezy, která bravurně ovládají, do vyšších sfér a před nima smekám.

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

T-O-M píše:
Ilegaltuner píše:
Tak neni to jen o BMW a o závisti to taky neni, z mojí strany určitě ne, kdo má peníze tak je mu přáno, třeba ve 4 Ferrari ať si užívá, ale málokdo nebo menší část z těchto lidí nemá na to využít potenciál řekněme 300PS vozů natož 500+. Na druhou stranu jsou tu lidé co "rostou" a od hothatchtů jdou přes zmiňovaná bmw, lancery a imprezy, která bravurně ovládají, do vyšších sfér a před nima smekám.
no jo souhlasím.

ale o takových autěch se tady už bavit nebudem. 540 vs m5 e34 to je to o co tady běží :lol:
Audi A8 D3 4,2i

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Mrknul jsem na autoscout24.de a musim říct, že Alpiny si drží cenu. Normál 6000Euro+, voňka 10.000Euro+. 535i B10 - 254 PS :?: což je příjemný, stejně jako výbavička. Mít ty peníze tak bych si asi tu Alpinku dopřál, spíš než 540i. Ale co den to jiná chuť. Já bych nemusel být sběratelem aut, já bych byl jen sběratelem BMW.

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

T-O-M píše:Mrknul jsem na autoscout24.de a musim říct, že Alpiny si drží cenu. Normál 6000Euro+, voňka 10.000Euro+. 535i B10 - 254 PS :?: což je příjemný, stejně jako výbavička. Mít ty peníze tak bych si asi tu Alpinku dopřál, spíš než 540i. Ale co den to jiná chuť. Já bych nemusel být sběratelem aut, já bych byl jen sběratelem BMW.
U alpiny bych se bál, že když odejde něco na motoru tak oprava bude brutálně drahá.

nikdo nemá žádné argumenty k m5 vs v8 ? :D
Audi A8 D3 4,2i

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Ilegaltuner píše:
T-O-M píše:Mrknul jsem na autoscout24.de a musim říct, že Alpiny si drží cenu. Normál 6000Euro+, voňka 10.000Euro+. 535i B10 - 254 PS :?: což je příjemný, stejně jako výbavička. Mít ty peníze tak bych si asi tu Alpinku dopřál, spíš než 540i. Ale co den to jiná chuť. Já bych nemusel být sběratelem aut, já bych byl jen sběratelem BMW.
U alpiny bych se bál, že když odejde něco na motoru tak oprava bude brutálně drahá.

nikdo nemá žádné argumenty k m5 vs v8 ? :D
jakej chceš argument?? Ta V8 brumlá pořád stejně, jedno jakej tam máš kvalt jedno kolik otáček - Nm!! (samožřejmě to nemyslim doslova), M-power je o emocích. Jinak co do výdrže tak ta V8 bude brumlat moc moc km, empowá chce jako odměnu za emoce a výkon majitelovu péči a servis.

Rendis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rendis »

No jsem zvědav jak dlouho vydrží! :)
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Rendis píše:No jsem zvědav jak dlouho vydrží! :)
co jak dlouhoo vydrží?tvoje m5?

Ot:Netušíte někdo jaj se pozná, že nefunguje vanos?
Audi A8 D3 4,2i

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Rendis píše:No jsem zvědav jak dlouho vydrží! :)
:shock: teď na to koumám, pan Rendis má M5
8) kratulace

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“