Moderátor: Rudi
thx najduAdieuD píše:miranda ma plugin, co ti ukaze ajpi useru
Tak takAdieuD píše:miranda ma plugin, co ti ukaze ajpi useru
mozna se pletu, ale neukaze ti to maximalne tak ajpinu ICQ serveru?Beaver píše:Pripadne je mozny behem konverzace otevrit DOS okno a pouzit prikaz netstat, kterej ukaze, s jakyma adresama PC komunikuje. Pokud nebudes mit otevreny zadny prohlizece a dalsi programy, pouzivajici internet nebo sit, potom bude navazanych spojeni minimum a vylucovaci metodou na to prijdes.
taky bych řekl, schválně jsem to zkoušel, komunikoval jsem s člověkem, jehož IP znám, a v těch netstats jsem ju nikde nenašel...Michell píše:mozna se pletu, ale neukaze ti to maximalne tak ajpinu ICQ serveru?Beaver píše:Pripadne je mozny behem konverzace otevrit DOS okno a pouzit prikaz netstat, kterej ukaze, s jakyma adresama PC komunikuje. Pokud nebudes mit otevreny zadny prohlizece a dalsi programy, pouzivajici internet nebo sit, potom bude navazanych spojeni minimum a vylucovaci metodou na to prijdes.
Tak oprava - ono to bude fungovat spis kdyz probiha filetransfer, ten je naprimo a nejde pres server. Takze pardon za mystifikaci.Panda píše:taky bych řekl, schválně jsem to zkoušel, komunikoval jsem s člověkem, jehož IP znám, a v těch netstats jsem ju nikde nenašel...Michell píše:mozna se pletu, ale neukaze ti to maximalne tak ajpinu ICQ serveru?Beaver píše:Pripadne je mozny behem konverzace otevrit DOS okno a pouzit prikaz netstat, kterej ukaze, s jakyma adresama PC komunikuje. Pokud nebudes mit otevreny zadny prohlizece a dalsi programy, pouzivajici internet nebo sit, potom bude navazanych spojeni minimum a vylucovaci metodou na to prijdes.
takže pokud někomu posílám soubory a hodím při tom netstat, tak bych to tam měl najít?Beaver píše:Tak oprava - ono to bude fungovat spis kdyz probiha filetransfer, ten je naprimo a nejde pres server. Takze pardon za mystifikaci.Panda píše:taky bych řekl, schválně jsem to zkoušel, komunikoval jsem s člověkem, jehož IP znám, a v těch netstats jsem ju nikde nenašel...Michell píše: mozna se pletu, ale neukaze ti to maximalne tak ajpinu ICQ serveru?
Ano, mělo by to tak fungovat - aspoň mě to tak kdysi šlo. Aby ses nemusel probírat těma ostatníma ptákovinama, tak je dobrý vypnout prohlížeč, jiné komunikátory a podobné programy co používají web.Panda píše:takže pokud někomu posílám soubory a hodím při tom netstat, tak bych to tam měl najít?
jináč, je tam toho strašně moc, to čumím s čím vším ten komp komunikuje...