jjjj to bude nejlepčííííFreeman_TKOZ píše:Kašlu to ... si tam budu házet sám..DitrTKOZ píše:na basket prcáámna basket prcáám
![joint spek](https://www.tuning-forum.org/images/smilies/joint.gif)
jjjj to bude nejlepčííííFreeman_TKOZ píše:Kašlu to ... si tam budu házet sám..DitrTKOZ píše:na basket prcáámna basket prcáám
hovno vymluvy je to nejdebilnější sport co znám!!Freeman_TKOZ píše:Výmluvy
ty si KKT.......já jsemtaky prcal ten tvůj FlOoRbaLl.....a hrál jsem to....DitrTKOZ píše:na basket prcáámna basket prcáám
hmmm...moc bych se tu nevytahoval...kup si Push-PoP....DitrTKOZ píše:njn džarda džagr ala Ditr vám ale solil ty banány....jeden za druhýmMidas píše:fšak co...DitrTKOZ píše: vy ste se hledali až ste se našliJordan a Oneal
![]()
![]()
jak ty....džarda džagr
s kámoškou????je to tamta?????Kamarádka?????DitrTKOZ píše:nevím méén já to nepočítal....já vám to tam jenom solil...a paxem asi čtvrtku proseděl s kámoškou na tribuně
nééé kááááj jak bych mohl....Midas píše:s kámoškou????je to tamta?????Kamarádka?????DitrTKOZ píše:nevím méén já to nepočítal....já vám to tam jenom solil...a paxem asi čtvrtku proseděl s kámoškou na tribuně![]()
![]()
co jsi
![]()
no tak zas si toho tam moc nenasolil
no jo no....takhle debatovat o pi*ovinách můžem celé týdny....ty můžeš říkát jaky si dával golasky....já můžu říct jak byl ladně složený team...OMBRE!DitrTKOZ píše:a ještě vím že říkal že na příště si vezme betonytaxem mu na to řekl že at si klidně vezme aji madrace z postele...že ho stejně prostřelím
![]()
![]()
ot byl váš boj..koho ste si vybraliMidas píše:no jo no....takhle debatovat o pi*ovinách můžem celé týdny....ty můžeš říkát jaky si dával golasky....já můžu říct jak byl ladně složený team...OMBRE!DitrTKOZ píše:a ještě vím že říkal že na příště si vezme betonytaxem mu na to řekl že at si klidně vezme aji madrace z postele...že ho stejně prostřelím
![]()
![]()
DitrTKOZ píše:ot byl váš boj..koho ste si vybraliMidas píše:no jo no....takhle debatovat o pi*ovinách můžem celé týdny....ty můžeš říkát jaky si dával golasky....já můžu říct jak byl ladně složený team...OMBRE!DitrTKOZ píše:a ještě vím že říkal že na příště si vezme betonytaxem mu na to řekl že at si klidně vezme aji madrace z postele...že ho stejně prostřelím
![]()
![]()
jjj přesně tak....ale to je přece už delši dobu tahle cenzura pokud vím...a bohužel je to docela trapné že gdyž se napíše něco proti tkoz tak to jde okamžitzě pryčPipotuning píše:Tak máme s DITREM zakazano psát na strankách TKOZ-tak musime hold tady-někdo neumí snezt pravdu -tak raději vše smaže!viď DITR?
My nechem být v žadnem klubu§jen jsme normalně debatovali!A jak jde vdět tak bych neřek ,že se snažite pomoct začinajicím tunerum!Stačí si projet auta členuuu TKOZ!!!Freeman_TKOZ píše:Zdá se že pozbýváte smyslu TKOZ - nejsou to leštěnky... tento klub je i pro začínající tunery... tak byl i založen... klub který pomáhá tunerům jít správnou cestou a ne aby si lepili na auto 100 nálepek...
Pokud se vám to nepozdává máte zde spousty jiných klubů kde můžete být.... tak nevím proč se rozčilujete?
Nemám slov kéémoDitrTKOZ píše:jjj přesně tak....ale to je přece už delši dobu tahle cenzura pokud vím...a bohužel je to docela trapné že gdyž se napíše něco proti tkoz tak to jde okamžitzě pryčPipotuning píše:Tak máme s DITREM zakazano psát na strankách TKOZ-tak musime hold tady-někdo neumí snezt pravdu -tak raději vše smaže!viď DITR?
dobře..ale napíše něgdo gdo nemá s klubem nic společného napíše svůj názor a je okamžitě delete...freemo..nežer to tak woe....gdy sou ty staré časy?? všechno bylo ok....ale tedka..nechápu vás sory..ale fakt né...Freeman_TKOZ píše:Zdá se že pozbýváte smyslu TKOZ - nejsou to leštěnky... tento klub je i pro začínající tunery... tak byl i založen... klub který pomáhá tunerům jít správnou cestou a ne aby si lepili na auto 100 nálepek...
Pokud se vám to nepozdává máte zde spousty jiných klubů kde můžete být.... tak nevím proč se rozčilujete?
je to tak freemo...každý se směje...možná že ti to nedochází....možná že vás zvou na akce.....ale prostě tkoz je výsmech já ti říkal hnedka..at to promažeš.....zlatý maniak..ten to čistil...měl bys děla to saméPipotuning píše:Nemám slov kéémoDitrTKOZ píše:jjj přesně tak....ale to je přece už delši dobu tahle cenzura pokud vím...a bohužel je to docela trapné že gdyž se napíše něco proti tkoz tak to jde okamžitzě pryčPipotuning píše:Tak máme s DITREM zakazano psát na strankách TKOZ-tak musime hold tady-někdo neumí snezt pravdu -tak raději vše smaže!viď DITR?
![]()
Freeman.cz - TKOZ (08:01 PM) :
zasírejte si pičovinama TFko...
HOWG
Pipo (08:01 PM) :
pravda jsou pičoviny??
ne já neříkám že nemáte pravdu... ael stále nechápete smysl tkoz
Pipo (08:03 PM) :
nechapem hlasovaní atd--za každou cenu nazbirat co nejvic členu atd..méně někdy znamená více!Když vezmete každou seriovku kdo se přihlasí-pak se divite ,že se vám každy směje!
Jo?? Ty si nepamatuješ jaký byl vozový park předtím a jaký je teď? teď je tam nejhorší golf v kombajnu a co bylo před tím? Nepamatuješ? Tohle nemá cenu... a proč to řešíte takhle? Nebo se bojíte ICQ?DitrTKOZ píše: je to tak freemo...každý se směje...možná že ti to nedochází....možná že vás zvou na akce.....ale prostě tkoz je výsmech já ti říkal hnedka..at to promažeš.....zlatý maniak..ten to čistil...měl bys děla to samé
TF - Pipo (20:00):
SRABE!
Freeman.cz - TKOZ (20:00):
zasírejte si pičovinama TFko...
Freeman.cz - TKOZ (20:01):
HOWG
TF - Pipo (20:01):
pravda jsou pičoviny??
Freeman.cz - TKOZ (20:01):
ne já neříkám že nemáte pravdu... ael stále nechápete smysl tkoz
TF - Pipo (20:03):
nechapem hlasovaní atd--za každou cenu nazbirat co nejvic členu atd..méně někdy znamená více!Když vezmete každou seriovku kdo se přihlasí-pak se divite ,že se vám každy směje!
TF - Pipo (20:04):
copak došli slova?
Freeman.cz - TKOZ (20:04):
sorry píšu si s mišpulou... moment
Freeman.cz - TKOZ (20:05):
posílá mi fota
už jsem tu...
Zdá se že pozbýváte smyslu TKOZ - nejsou to leštěnky... tento klub je i pro začínající tunery... tak byl i založen... klub který pomáhá tunerům jít správnou cestou a ne aby si lepili na auto 100 nálepek...
Freeman.cz - TKOZ (20:15):
proto bere i začátečníky... a co se z některých vyklubalo?