MILKA je připravena na sraz :))
Re: MILKA je připravena na sraz :))
přítelkyni jo....? no k tomu nic asi řikat nebudu...myslim že ví.... :/
Napsal jsem neco špatne...nebo jsem špatne asi neco slyšel podle me ne....no žensky sou udrbani vi všechnotweetyna píše:přítelkyni jo....? no k tomu nic asi řikat nebudu...myslim že ví.... :/
wsnw: nene buď v klidu...myslím žes to napsal správně, jen tomu předcházelo něco co nechci rozvádět... trošku mě to pobavilo.... Luky dobře ví co jsem chtěla říct, tebe jsem se nijak dotknout nechtěla...
taky v poho nic se nedeje....jsem nechtel nic otevirat a nevim o co de.Nekdy se u neho na dilne stavim, tak to jen prohodil.tweetyna píše:wsnw: nene buď v klidu...myslím žes to napsal správně, jen tomu předcházelo něco co nechci rozvádět... trošku mě to pobavilo.... Luky dobře ví co jsem chtěla říct, tebe jsem se nijak dotknout nechtěla...
-
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hattori Hanzo krom notoricky známýho mečíře z Tarantinovo Kill Billa byl samuraj kdysi dávno léta páně 1541 až 1596 v Japonsku! Známej byl taky jako "Masashige" nebo "Ďábel Hanzo".Svojí první bitvu bojoval už v 16ti letech pod vedením svýho příbuznýho Watanabe Hanza,pak sloužil svým pánům Anegawovi a Mikatagaharovi...bla bla bla a zabil ho 55ti letech Fuuma Kotaro!tweetyna píše:neni to moc dlouhý, proto to pužíváme...co je normálního na hattori_hanzo???
Takhle vypadal...
...a tady má hrobku!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... _Grave.PNG
✠Luftwaffle✠
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys ho potkal,tak urcite pamatovalkuja_scirocco.cz píše:hattori_hanzo: Protoze je to povetsinou dobre zapamtovatelny A Scirocco srazy jsou jedna velka parba,tak si z toho aspon nekoho pamatovat musis,ne? Tebe bych si treba nepamatoval
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
ted to bude pekne tvrdy souboj.. 4 auta z Tuning fora a dalsi auto z TuningCupu
jake je tam z Tuning capu?Oprava už jsem ho tam našelHanuš píše:ted to bude pekne tvrdy souboj.. 4 auta z Tuning fora a dalsi auto z TuningCupu
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Co jsi tím jako vole chtěl říct?Narážíš snad na něco?Mikael píše:Kdybys ho potkal,tak urcite pamatovalkuja_scirocco.cz píše:hattori_hanzo: Protoze je to povetsinou dobre zapamtovatelny A Scirocco srazy jsou jedna velka parba,tak si z toho aspon nekoho pamatovat musis,ne? Tebe bych si treba nepamatoval
Jinak nevím co tady řešíte,Minimike je jasný Nr.1!
✠Luftwaffle✠
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Si kůř voe!U nich v Dolní Hrabůfce se na něj nechytá nikdo!Ani Lojza a ten už tuní pátým rokem a jeho Rapid s motorem 1,3 z Filcky(v úpravě West Coast Tesco Tuner´z)je postrach všeho živýho!ARV6 píše:
"Ford Probe 2.2GT TURBO USA verzia. Ma to 153 ps. Je to rocnik 1989. Je to velmi rychly sportiak. Dal som na to sportovy vyfuk ktory zvyšil vykon o 3.6 koni. Na sprintoch je kralom."
Jinak se mi moc libi ten F500
Fiátek je dobrej,taky jsem jednoho potkal v Horách,večer hodím foto...
✠Luftwaffle✠