Srazik-Blatna 9.6.2007
Srazik-Blatna 9.6.2007
tak co kdo jede??
ja bych jel kdyz sezenu nekoho do auta!!!!
ja bych jel kdyz sezenu nekoho do auta!!!!
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
Re: Srazik-Blatna
vyprdni se na zavody!mortem píše:Ja nejedu...jsou zavody
mortem píše:Ja nejedu...jsou zavody
nedrazdi hada bosou nohou....slikne se ti zase guma
- mortem
- Kontaktovat uživatele:
nene.. na zavody neseru i kdybych sla jen jako divak co na tuningu
Ne to ne,ale zaclo spadavat to stary calouneni od toho kopita z ceho je delanej.Latka byla na to dost tezka,tak ted delam pokusi z lepidlamaAlik píše:jakto se ti to zvlnilo??nebo co se stalo potahni laminem ten starejKapr píše:Ja taky pojedu,ale dneska jsem musel uplne servat ten potazenej strop a musim si udelat laminatovej a ten pak znova potahnout .
A jinak je sraz az za 14 dni ne?
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
achjo..............zabicka.alenka píše:Neboj, i my tupci, chapeme, ze se bojis, ze by ti kdekdo natrh prdelAlik píše:aha..................
jenom pro tupce!!!!:ostry sprinty jezdit nebudu!!!!!!!!!!!!pac na to nemam jeste vykon........
se mi seka wast gate=tudis to nejede jak maaaaa
a kdyz mi ji nekdo natrhne tak natrhne...ja vim stejne ze bych na bednach nebyl....
ale co ja vim kdyz bude v praci chvilka volna treba se na to mrknu....a pojedu coz ja vim....
o wastegate nepadlo pred tim ani slovo.....me je to celkem fuk ,ale prijde mi to tezce alibisticky...a navic celkem trapny vzhledem k tomu kolik tu padlo slov o tom jakej to bude pozirac ostatnich aut....
sannycars-dovoz automobilu z EU
Autocentrum Sannycars
nase garaz: accord type-R, civic turbo, prelude vti, civic vti
Autocentrum Sannycars
- fufu
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
..... no já to beru podle toho jak jsem jezdil na mašině na sprintech to každý uměl dopředu se rozject umí i debil, ale jakmile se jezdilo na silnici nebo na okruhu tak tam už se vždy ukázalo jakej kdo je machr, tam nepotřebuješ honit výkon, na okruhu musíš prostě umět jezdit a o tom to je, né narvat brutální výkon na 400m ale umět to auto zvládat a suprově řídit
jsou to dve rozdilny veci....jiste ze jezdit rovne je lehci,nicmene neni to takova prdel jak se zda....krom ctyrkolek...tam to proste vytocis a pak pustis spojku ale u dvoukolek si musis s tou spojkou a plynem hrat (pokud mas teda trochu vic koni) aby se ti povedl rozjezd a neprohrabal si a zaroven ti to nespadlo dolu....navic na kazdym povrchu gumy fungujou jinak,je rozdilna teplota apod.....navic ta atmosfera ze te sleduje x stovek oci ,nechces prohrat rozjizdku,snazis se tam narvat rychlosti co nejrychleji,tesne k omezovaci ale ne pres atd atd
navic cim vetsi sraz ,tim si muzes udelat vetsi ostudu nebo naopak,cili nervozita umerne stoupa (aspon teda u mne)......tech aspektu je ve finale opravdu hodne....
navic cim vetsi sraz ,tim si muzes udelat vetsi ostudu nebo naopak,cili nervozita umerne stoupa (aspon teda u mne)......tech aspektu je ve finale opravdu hodne....
Autocentrum Sannycars
Autocentrum Sannycars
jo sprint je asi nejlehci disciplina...a hlavne taky nejlevnejsi realizovani se v motorsportu.....rally,rallycross je financne stale nekde jinde pokud to clovek mysli vazne.....nepocitam takovy zavody jako rokorally apod kde muzes prijet s cimkoliv a v jakymkoliv stavu a jedes....
NEBERTE ME LASKAVE NEKTERI DOSLOVA A ZA SLOVO AT SE TU NEMUSIME HADAT
NEBERTE ME LASKAVE NEKTERI DOSLOVA A ZA SLOVO AT SE TU NEMUSIME HADAT
Naposledy upravil(a) Eso dne 29 kvě 2007 22:50, celkem upraveno 1 x.
Autocentrum Sannycars
Autocentrum Sannycars