Hyundai Coupe rv. 99" - Jde s tim neco udelat ???
Asi tak. A kde je Ferrari. Asi Schumi jenom zajíždel.Ritchma píše:to je asi super auto, motor mitsubishi, podvozek pomáhalo vyvinout porsche co víc si přát?
Naposledy upravil(a) Anděl dne 28 kvě 2007 22:06, celkem upraveno 1 x.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Re: Hyundai Coupe rv. 99" - Jde s tim neco udelat ???
výfuk bude určite ver spolupráci s NASA - ty maj zkušenosti s odvodem rozžhavených výfukových plynu z raketoplánu
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
No původně mě napadlo že by převodovka mohla bejt ferrari ale nechtěl sem vyvolávat až zase tak velkej flame tadyAnděl píše:Asi tak. A kde je Ferrari. Asi Schumi jenom zajíždel.Ritchma píše:to je asi super auto, motor mitsubishi, podvozek pomáhalo vyvinout porsche co víc si přát?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
PJ seš si jistej, byl to motor? nebylo to jen vstřikování?
..pokud se pletu tak se předem omlouvám za svou nezanlost ibiz )
..pokud se pletu tak se předem omlouvám za svou nezanlost ibiz )
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Idaho: pšt nekaž mi radost, stejně už sem to zrušil a prodal, ale nejezdilo to zase až tak zle 1,2i 72hp
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
-
Nevim co je na tom tak k smíchu, je to prostě fakt se kterym nic neuděláš. Každopádně, když už jsi tady vytáhnul Megane Coupe, tak musim říct, že obě tyhle auta jsem měl a co se jízdních vlastností týče, Hyundai Coupe je neprovnatelně lepší než Megane Coupe.Anděl píše:Tomáš Marný píše:To si zrovna nejsem až tak jistej, zrovna podvozek je asi největší plus tohodle auta. Hyundai při jeho vývoji spolupracovala s firmou Porsche.Beaver píše: A tady je prave ten problem - majitel toho Coupe si mysli, ze je stejne dobrej jako ten Eclipse. Pritom vubec nekouka na fakt, ze motor je jakz takz dostacujici pro tuhle vahu auta, ze podvozek je prevzatej z nejakyho normalniho "civilniho" typu auta a zadny kvalitnejsi zaveseni kol, poradne stabilizatory nebo podobne vychytavky se tam nekonaji. Koupil auto, co vypada trochu jako sportak, ale neni to sportak.
Jenže já nemám Coupe.Tomáš Marný píše:Nevim co je na tom tak k smíchu, je to prostě fakt se kterym nic neuděláš. Každopádně, když už jsi tady vytáhnul Megane Coupe, tak musim říct, že obě tyhle auta jsem měl a co se jízdních vlastností týče, Hyundai Coupe je neprovnatelně lepší než Megane Coupe.Anděl píše:Tomáš Marný píše: To si zrovna nejsem až tak jistej, zrovna podvozek je asi největší plus tohodle auta. Hyundai při jeho vývoji spolupracovala s firmou Porsche.
A dál se musím ........
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Tomáš Marný píše:Nevim co je na tom tak k smíchu, je to prostě fakt se kterym nic neuděláš. Každopádně, když už jsi tady vytáhnul Megane Coupe, tak musim říct, že obě tyhle auta jsem měl a co se jízdních vlastností týče, Hyundai Coupe je neprovnatelně lepší než Megane Coupe.Anděl píše:Tomáš Marný píše: To si zrovna nejsem až tak jistej, zrovna podvozek je asi největší plus tohodle auta. Hyundai při jeho vývoji spolupracovala s firmou Porsche.
prosimte kde si vzal tu kravovinu o podvozku? hod nejaky info.ja nasel jen neco o systemu pervodovky ale jen do 00->
-
Fakt nemam čas to nikde hledat, zkus google, uvidíš, že je to pravda, nějak nechápu co s tim máte za problém přijmout to jako prostej fakt. Nikdo tu netvrdí, že je to nejlepší auto na světě, mimo teda pár jedinců, který tu melou nesmysly a vymejšlej, jak dostanou z 1.6 30 koní navíc.GReddy píše:Tomáš Marný píše:Nevim co je na tom tak k smíchu, je to prostě fakt se kterym nic neuděláš. Každopádně, když už jsi tady vytáhnul Megane Coupe, tak musim říct, že obě tyhle auta jsem měl a co se jízdních vlastností týče, Hyundai Coupe je neprovnatelně lepší než Megane Coupe.Anděl píše:
prosimte kde si vzal tu kravovinu o podvozku? hod nejaky info.ja nasel jen neco o systemu pervodovky ale jen do 00->
Žádnej motor z Mitsubischi tam neni, ale s tim podvozkem je to pravda.
tak sem asi debil ale neumim hledatTomáš Marný píše:Fakt nemam čas to nikde hledat, zkus google, uvidíš, že je to pravda, nějak nechápu co s tim máte za problém přijmout to jako prostej fakt. Nikdo tu netvrdí, že je to nejlepší auto na světě, mimo teda pár jedinců, který tu melou nesmysly a vymejšlej, jak dostanou z 1.6 30 koní navíc.GReddy píše:Tomáš Marný píše: Nevim co je na tom tak k smíchu, je to prostě fakt se kterym nic neuděláš. Každopádně, když už jsi tady vytáhnul Megane Coupe, tak musim říct, že obě tyhle auta jsem měl a co se jízdních vlastností týče, Hyundai Coupe je neprovnatelně lepší než Megane Coupe.
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=por ... hassis&lr=
muzes mi to prosim ukazat? neco si rekl tak si to obhaj.zajima me to a jelikoz jsem nic nenasel prijde mi to jako totalni kravina.rekni mi v cem porsche spolupracovalo na coupe..konkretne...
-
Konkrétně v nastavení podvozku.GReddy píše:tak sem asi debil ale neumim hledatTomáš Marný píše:Fakt nemam čas to nikde hledat, zkus google, uvidíš, že je to pravda, nějak nechápu co s tim máte za problém přijmout to jako prostej fakt. Nikdo tu netvrdí, že je to nejlepší auto na světě, mimo teda pár jedinců, který tu melou nesmysly a vymejšlej, jak dostanou z 1.6 30 koní navíc.GReddy píše:
http://www.google.cz/search?hl=cs&q=por ... hassis&lr=
muzes mi to prosim ukazat? neco si rekl tak si to obhaj.zajima me to a jelikoz jsem nic nenasel prijde mi to jako totalni kravina.rekni mi v cem porsche spolupracovalo na coupe..konkretne...
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když u Porsche ladili podvozek Faka, tak proč né Coupé? Nicméně to nic neříká o kvalitě toho podvozku... Možná bude vlastnostmi podobný tomu FakovémuGReddy píše:no porad cekam na ten dukaz.o takovyhle veci je urcite nekde zminka.. porsche snad nikdy nevyrobilo FF auto tak jak mohli na tomhle spolupracovat?
EDIT: Beru zpět. Na Faku dělalo Porsche jen závěs motoru...
A ještě edit:
http://www.auto.cz/fascinace/hyundai-coupe.htmlŠasi Coupe je vpředu tvořeno vzpěrami McPherson, vzadu jsou dvojitá příčná ramena, a vyladění podvozku si tentokráte vzala automobilka na starost sama, když vycházela z nastavení, které pro minulou generaci pomáhalo najít Porsche.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|
-
No vida, kdo hledá, najdeOndras píše:Když u Porsche ladili podvozek Faka, tak proč né Coupé? Nicméně to nic neříká o kvalitě toho podvozku... Možná bude vlastnostmi podobný tomu FakovémuGReddy píše:no porad cekam na ten dukaz.o takovyhle veci je urcite nekde zminka.. porsche snad nikdy nevyrobilo FF auto tak jak mohli na tomhle spolupracovat?
EDIT: Beru zpět. Na Faku dělalo Porsche jen závěs motoru...
A ještě edit:
http://www.auto.cz/fascinace/hyundai-coupe.htmlŠasi Coupe je vpředu tvořeno vzpěrami McPherson, vzadu jsou dvojitá příčná ramena, a vyladění podvozku si tentokráte vzala automobilka na starost sama, když vycházela z nastavení, které pro minulou generaci pomáhalo najít Porsche.
nuff.dome píše:Mas na mysli Fiat Barchetta Coupe ????MiTMaN píše:neni to lemra jedo to docela dobre.. ale tak do 130 to jede jako moje 1390 corolla a pak se to az projevi ze je to 1.6 takze tech 190 tam ma driv.. ale max co sem z toho vyzdimal kdyz sem to mel puceny bylo 215 ..
no a pokud jiny auto pak budes chtit..muzu doporucit Fiat Coupe 20v Turbo sice servisove drahy..ale jizdne ..luxusni ja tomu rikam ferrari pro chude
Asi dost znalec
Fiat UNO Logo 1.3 D R.I.P
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
Toyota Starlet 1.3 16V R.I.P
Opel Zafira A 2.0 16v DTi
www.blackhawks.cz
www.fitnessworld.cz
výživa QNT, Peak Sport Nutriton a doplňky Mad Max za super ceny
500PS 4x4 na všechny korejské vozy za hubičku
a to jako dostStarlet píše:nuff.dome píše:Mas na mysli Fiat Barchetta Coupe ????MiTMaN píše:neni to lemra jedo to docela dobre.. ale tak do 130 to jede jako moje 1390 corolla a pak se to az projevi ze je to 1.6 takze tech 190 tam ma driv.. ale max co sem z toho vyzdimal kdyz sem to mel puceny bylo 215 ..
no a pokud jiny auto pak budes chtit..muzu doporucit Fiat Coupe 20v Turbo sice servisove drahy..ale jizdne ..luxusni ja tomu rikam ferrari pro chude
Asi dost znalec
Hyundai lantra coupe přezdívané pouze coupe v U.S.A prodávané jako tiburon vycházi z lantry má pouze karosářské inovace a změny v intriérů. Co se dvoulitrové verze týče opravdu spolupracovali při ladění podvozku s firmou porsche. Ale nejni to tak že porshce jim navrhla nápravy nebo tak. Prostě jim pomohla s nastavením tvrdosti atd. Jinak ůdajně 2.0 16V coupe (prej jen to má tvrdší podvozek odladěný za spolupráce s porsche) má jízdní vlastnosti celkem slušný ale vzhledemk tomu že už na většině stejně není seriovej podvozek a je tam druhák z elitu tak odladění tuhosti je ty tam.
Je to už nějak pátek co jsem to četl tekže si to nepamatuju ůplně přesně.
Je to už nějak pátek co jsem to četl tekže si to nepamatuju ůplně přesně.
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Jo jo, mitsubishi. Hey za to se fakt omlouvam, nevim kde jsem to videl, asi na alternatoru
Kus, ale nekde jsem to opravdu videl.. :p
Kdyz tu jeden uzivatel z Megane 1.6 dostane 40HP, tak porad nechapu proc by to o 20-30 neslo.
Doopravdy do toho tolik nevidim, ale prece jen odladene svody davaji 5-10HP? Nebo se pletu? A co prime sani, ostrejsi vacky,odlehceny setrvacnik??
Jinak mate recht, na to ze je 3dvr. Coupe, tak ma az moc velkou vahu, tusim dokonce 1250Kg, jak to odlehcit ??
Co zacit kapotou??? A potom treba vytahnout rezervu
Tak spolupracujte trosku, OT a flames nikomu nepomuzou.
Nebo na to srat, a jen tomu dat trosku styling???
Treba takhle:http://www.cardomain.com/ride/2075633 ?
Kdyz tu jeden uzivatel z Megane 1.6 dostane 40HP, tak porad nechapu proc by to o 20-30 neslo.
Doopravdy do toho tolik nevidim, ale prece jen odladene svody davaji 5-10HP? Nebo se pletu? A co prime sani, ostrejsi vacky,odlehceny setrvacnik??
Jinak mate recht, na to ze je 3dvr. Coupe, tak ma az moc velkou vahu, tusim dokonce 1250Kg, jak to odlehcit ??
Co zacit kapotou??? A potom treba vytahnout rezervu
Nebo na to srat, a jen tomu dat trosku styling???
Treba takhle:http://www.cardomain.com/ride/2075633 ?
Naposledy upravil(a) nuff.dome dne 29 kvě 2007 10:53, celkem upraveno 1 x.
- Fáboš
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no to jo ale z megana dostal 40 koní za cenu 200 tis, do něčeho takovýho cheš jít?nuff.dome píše:Jo jo, mitsubishi. Hey za to se fakt omlouvam, nevim kde jsem to videl, asi na alternatoru
Co zacit kapotou??? A potom treba vytahbout rezervu
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er
[url]http://www.getphoto.cz
[url]http://www.getphoto.cz
Twoe, aha! No tak to ne. 200tis? To bych tam dal rovnou motor s turbem a 6st. prev.Fáboš píše:no to jo ale z megana dostal 40 koní za cenu 200 tis, do něčeho takovýho cheš jít?nuff.dome píše:Jo jo, mitsubishi. Hey za to se fakt omlouvam, nevim kde jsem to videl, asi na alternatoru
Co zacit kapotou??? A potom treba vytahbout rezervu
Ted vazne: Jeden znamy mi psal, ze neni extremne neprekonatelny problem pouzit motor z EVO V nebo VI s 2.0l Turbo ? Ted myslim do budoucna, pokud mi huyda neprorezne
není prpblém ani požít 2JZ s překopat to naprdel, vše je to jeno financích a šikovnosti..
takže bych se ho zeptal na dvě věci :
1) co podle nej znamená "není nepřekonatelnzý problém"
2) kolik jich už takhle udelal ( ...aha ono to nekde četl... )
Vy jste experti, tak povidejte, polemizujte, prehanejte...Idaho píše:není prpblém ani požít 2JZ s překopat to naprdel, vše je to jeno financích a šikovnosti..
my nepřeháníme. přeháníš tu ty
takze nic kloudneho?Idaho píše:my nepřeháníme. přeháníš tu ty
OK
Prodam H Coupe rv 99 nebo vymenim za Skoda 120 v dobrem stavu, chci to ladit, jsem nej! Nabidky posilejte postou! !