stačilo mi si to přečíst,původně jsem chtěl napsat že jsi normální čurák,ale nechtěl jsem být sprostý......možná ti vše nefunguje tak jak má,tak se není čemu divit,možná jsi nemocný....těžce zkuste navštívit lekaře pane YDAHOIdaho píše:megakokot feldafelda píše:MEGAOCAS YDAHO
RZ v D stylu
Moderátor: Dave0401
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
určitě se tam sejdem, nevím co ti připadá divného na mém dotazu?felda píše:stačilo mi si to přečíst,původně jsem chtěl napsat že jsi normální čurák,ale nechtěl jsem být sprostý......možná ti vše nefunguje tak jak má,tak se není čemu divit,možná jsi nemocný....těžce zkuste navštívit lekaře pane YDAHOIdaho píše:megakokot feldafelda píše:MEGAOCAS YDAHO
To že jsem ti odpovedel uplne stejen jako ty mě? no nevím v čem se od tebe liším, že s ena něco zeptám a chci vědět proč to chcete / děláte? promin, ale lékaře bys měl navštívit hlavně ty
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Re: RZ v D stylu
serte uz na to.....
ocas a kokot je rozdíl...nechci se nikoho zastávat... ale to je trošku přehánka...co?
a vysrat byste se na to měli...bo to je jak by si psali malí klucí
a vysrat byste se na to měli...bo to je jak by si psali malí klucí
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
kkti
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ja lekaře nepotřebuji,ocas a kokot velký rozdíl na to že ses zeptal nemám nic jen mi připadá že by ti měla stačit odpověd jedna,ne čtyři,a ty žvasty kolem ... jestli chceš ještě něco vysvětlit,tak si najdi mé icq jinač i když s těmi RZ budu jezdit,tak to bude čistě můj problém a moje věc....Idaho píše:určitě se tam sejdem, nevím co ti připadá divného na mém dotazu?felda píše:stačilo mi si to přečíst,původně jsem chtěl napsat že jsi normální čurák,ale nechtěl jsem být sprostý......možná ti vše nefunguje tak jak má,tak se není čemu divit,možná jsi nemocný....těžce zkuste navštívit lekaře pane YDAHOIdaho píše: megakokot felda
To že jsem ti odpovedel uplne stejen jako ty mě? no nevím v čem se od tebe liším, že s ena něco zeptám a chci vědět proč to chcete / děláte? promin, ale lékaře bys měl navštívit hlavně ty
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Nam tvem prvni dotazu nam neprislo divneho nic ale potom ten 2. a 3. a 4. to uz divne bylo prirovnal bych to k male nesvepravnosti.Idaho píše:určitě se tam sejdem, nevím co ti připadá divného na mém dotazu?felda píše:stačilo mi si to přečíst,původně jsem chtěl napsat že jsi normální čurák,ale nechtěl jsem být sprostý......možná ti vše nefunguje tak jak má,tak se není čemu divit,možná jsi nemocný....těžce zkuste navštívit lekaře pane YDAHOIdaho píše: megakokot felda
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
legalne ne....
- F.l.a.n.e.l.
NE
chybí tam dvě věci: ochranné čtverečky CZ a taky vyražené dvě kolečka na stk a emise.
chybí tam dvě věci: ochranné čtverečky CZ a taky vyražené dvě kolečka na stk a emise.
Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
si delas prdel ne ? jak jsi to nemohl najit tedka se tu dve stranky resi s Ydaho legalnost a ze to maji vsichni na srazy a ty se tedka zeptas jeslti to je legalni, ses borecslawec76 píše:Sorry za blbú otázku, ale nikde som to nenašiel: Dajú sa tieto nemecké RZ normálne legálne používať?
Ak to tu už bolo, tak fakt sorry...
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
sám si a smrdíš! JOKERudi píše:kkti
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zítra zrekapituluju objednávky a v útery bych to měl odeslat.
Pak se dohodneme na penězích.....
Pak se dohodneme na penězích.....
das Auto
Luke_TDI píše:si delas prdel ne ? jak jsi to nemohl najit tedka se tu dve stranky resi s Ydaho legalnost a ze to maji vsichni na srazy a ty se tedka zeptas jeslti to je legalni, ses borecslawec76 píše:Sorry za blbú otázku, ale nikde som to nenašiel: Dajú sa tieto nemecké RZ normálne legálne používať?
A keď ma s takými RZ prichytí polícia, tak čo mi môžu spraviť...?
Pokuta... alebo niečo horšie?
Ja viem, že to nieje práve najmúdrejšia otázka, ale zaujíma ma to...
paneboze!!!! to neni na normalni jezdeni!!!!!!!
pochopte to uz vsichni !!!!
jak te s tim muze chytit policie, kdyz to na sraze nasadis a nez odjedes tak sundas!!!! ha???
precte si vsichni par stranek dozadu, nez neco tady napisete...
(at to nemusime porad resit)
DIKY
jak te s tim muze chytit policie, kdyz to na sraze nasadis a nez odjedes tak sundas!!!! ha???
DIKY
AUDI TTS 2.0 TFSI S-Tronic Quattro (Stage 1: 320HP / 420Nm)
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
VW Jetta VI TSI
VW Golf VI TSI
Škoda Octavia 1.6 MPI
Když jsme jeli do Mýta, tak před MOhelnici jsme se připojili k Dankovi Julinkovi(zelená Oktava) a on tu značku s D měl normálně na autě. Ještě tam měl nalepené štítky z technické.......Dave0401 píše:paneboze!!!! to neni na normalni jezdeni!!!!!!!
DIKY
slawec76 píše:Luke_TDI píše:si delas prdel ne ? jak jsi to nemohl najit tedka se tu dve stranky resi s Ydaho legalnost a ze to maji vsichni na srazy a ty se tedka zeptas jeslti to je legalni, ses borecslawec76 píše:Sorry za blbú otázku, ale nikde som to nenašiel: Dajú sa tieto nemecké RZ normálne legálne používať?
A keď ma s takými RZ prichytí polícia, tak čo mi môžu spraviť...?
Pokuta... alebo niečo horšie?
Ja viem, že to nieje práve najmúdrejšia otázka, ale zaujíma ma to...
Já bych ti nedoporučoval s tím jezdit normalně po komunikacích.
Ale tvoje volba ....
das Auto
Značky:
Josh: J O S H s D
K O K O S s D
Yura: 2x 2T4 2727 s D
LukasRS: MOHLER s D
BRIDZIK s D
Tom_: 2x WCKED E30 s D
Slawec76: 2x SN 054AE s D
BEZDA
Platí to??
Josh: J O S H s D
K O K O S s D
Yura: 2x 2T4 2727 s D
LukasRS: MOHLER s D
BRIDZIK s D
Tom_: 2x WCKED E30 s D
Slawec76: 2x SN 054AE s D
BEZDA
Platí to??
Naposledy upravil(a) V-Y-V-I dne 31 kvě 2007 14:38, celkem upraveno 7 x.
das Auto