DěkujuEskláda píše:wsnw fakt to máš pěkný..
Pokec II
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
di do riti mas jeste 3xV12 a ty sou peknyV12 píše:mno.... ja se za ne ted muzu akorat stydet....wsnw píše:Ten muj vysavač je skoro samej plast,tak to šlo do laku......zavidim vam motory.....ARV6 a V12
Zvooky: dobra volba ja jsem s touhle znackou naprosto spoky
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
jsem dneska pri sundavani kol ze 750 zjistil, ze tam je komplet Bilstein podvozek, zanovni brzdy, zanovni ramena, KN filtry atd. Az je mi to lito prodavat....ARV6 píše:di do riti mas jeste 3xV12 a ty sou peknyV12 píše:mno.... ja se za ne ted muzu akorat stydet....wsnw píše:Ten muj vysavač je skoro samej plast,tak to šlo do laku......zavidim vam motory.....ARV6 a V12
Zvooky: dobra volba ja jsem s touhle znackou naprosto spoky
R6 twin turbo + V10 + V12
Re: Pokec II
mno pokud si pro to o tom vikendu neprijedou, tak ji opravim.....
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hlavne ty dvere jak tam jdou krasne jako na novym
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
jak mam zmenšit obrazek(foto) max do 500Kb nebo kde na netu,v programu atd.??
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
spis nejakej programek, umi to skoro vsechny, i prohlizece jako trebas ACDSee atd... Zkus tenhle programek http://www.slunecnice.cz/sw/jpeg-resampler/wsnw píše:jak mam zmenšit obrazek(foto) max do 500Kb nebo kde na netu,v programu atd.??
je zadara a umi zmensovat na zadanou velikost v kB, i cely adresare atd...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Děkuju za radu už to mam Vtom programu je to superARV6 píše:spis nejakej programek, umi to skoro vsechny, i prohlizece jako trebas ACDSee atd... Zkus tenhle programek http://www.slunecnice.cz/sw/jpeg-resampler/wsnw píše:jak mam zmenšit obrazek(foto) max do 500Kb nebo kde na netu,v programu atd.??
je zadara a umi zmensovat na zadanou velikost v kB, i cely adresare atd...
Zesik
Kluci nevite o nejakim opravaři přes zesilovače,jsem se štoural v audiu v kufru a přestal mi hrat jeden zesik z ničeho nic.....při zapnuti se obevi POWER zelena kontrolka to je v pořadku že naskoči zesik ale pak se i ktomu rosviti dioda červena PROTECT a to je divni?U druheho zesilovače co mam v aute sviti jen ta zelena kontrolka POWER a tak to je to v pořadku.
nebyl někdo z vás včera v Teplicích? 8kový BMW
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zesik
Nevyznám se v tom,ale nebude to na kontrolu přepětí?wsnw píše:Kluci nevite o nejakim opravaři přes zesilovače,jsem se štoural v audiu v kufru a přestal mi hrat jeden zesik z ničeho nic.....při zapnuti se obevi POWER zelena kontrolka to je v pořadku že naskoči zesik ale pak se i ktomu rosviti dioda červena PROTECT a to je divni?U druheho zesilovače co mam v aute sviti jen ta zelena kontrolka POWER a tak to je to v pořadku.
✠Luftwaffle✠
ja ne e....jeste jsem ji nevytahl....BALI píše:nebyl někdo z vás včera v Teplicích? 8kový BMW
wsnw..... zkus nejdriv vsechno odpojit a postupne zase zapojit a nejdriv zkus zapojit jen + - a spinaci
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hele pred pul rokem byla za 4500,-, pro mne by to bylo ideal, motor nejde a bouda vypada super... Skoda ze to je 550km bych se zajel aspon kuknout
http://mobile.de/SIDPF4mgotl-niNcWtNucK ... 1258555572&
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pekna,po dalnici bys tam byl za chvilku ne..?!ARV6 píše:hele pred pul rokem byla za 4500,-, pro mne by to bylo ideal, motor nejde a bouda vypada super... Skoda ze to je 550km bych se zajel aspon kuknout
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hmmmmm.............. Furt badamhabitat3 píše:Pekna,po dalnici bys tam byl za chvilku ne..?!ARV6 píše:hele pred pul rokem byla za 4500,-, pro mne by to bylo ideal, motor nejde a bouda vypada super... Skoda ze to je 550km bych se zajel aspon kuknout
V bance bych mel penize do 2 dnu kua
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
- Gajda
- Kontaktovat uživatele:
hele tak pokud se ti rosvítí červená kontrolka kté zelené tak to máš něco na výstupech vprdely Znám někoho kdo to spravuje a většinou je úspěšnejwsnw píše:Kluci nevite o nejakim opravaři přes zesilovače,jsem se štoural v audiu v kufru a přestal mi hrat jeden zesik z ničeho nic.....při zapnuti se obevi POWER zelena kontrolka to je v pořadku že naskoči zesik ale pak se i ktomu rosviti dioda červena PROTECT a to je divni?U druheho zesilovače co mam v aute sviti jen ta zelena kontrolka POWER a tak to je to v pořadku.
- habitat3
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to pekny kousek za malo penez,urco tam bude hodne prace mno,ale stalo by to za tu praci,pak by byl vysledek peknej..ARV6 píše:hmmmmm.............. Furt badamhabitat3 píše:Pekna,po dalnici bys tam byl za chvilku ne..?!ARV6 píše:hele pred pul rokem byla za 4500,-, pro mne by to bylo ideal, motor nejde a bouda vypada super... Skoda ze to je 550km bych se zajel aspon kuknout
V bance bych mel penize do 2 dnu kua
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no necham si par dni na rozmyslenou, uz ji prodava rok tak se to neposere... Psal jsem tem par lidem co ji v CR maji co si o tom mysli a tak, uvidime...
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Nemaš na nej info....atd potřebuju ti spravit jsem stoho neštasnej Kde to spravuje...hned zitra k nemu zaject....nebo se nejak domluvitGajda píše:hele tak pokud se ti rosvítí červená kontrolka kté zelené tak to máš něco na výstupech vprdely Znám někoho kdo to spravuje a většinou je úspěšnejwsnw píše:Kluci nevite o nejakim opravaři přes zesilovače,jsem se štoural v audiu v kufru a přestal mi hrat jeden zesik z ničeho nic.....při zapnuti se obevi POWER zelena kontrolka to je v pořadku že naskoči zesik ale pak se i ktomu rosviti dioda červena PROTECT a to je divni?U druheho zesilovače co mam v aute sviti jen ta zelena kontrolka POWER a tak to je to v pořadku.
Nomoc peknej kousek.... do nej bež.....se da hezky udelatARV6 píše:hele pred pul rokem byla za 4500,-, pro mne by to bylo ideal, motor nejde a bouda vypada super... Skoda ze to je 550km bych se zajel aspon kuknout
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no promejslim to, nechce se mi moc zadluzovat ale tohle musi byt masakr, a hlavne ZADOHRABwsnw píše:Nomoc peknej kousek.... do nej bež.....se da hezky udelatARV6 píše:hele pred pul rokem byla za 4500,-, pro mne by to bylo ideal, motor nejde a bouda vypada super... Skoda ze to je 550km bych se zajel aspon kuknout
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
BMW M3d2 Touring
Přemyslím o xenonech do cabria..nasel jsem bixenon místo H4 za 5500,- je to dobra cena?
BBS Motorsport
V12 a zvookyho jsem vydel dneska ject naproti me smerem na Cheb ja jsem jel po E6 z Kynšperka
my te videli taky.....jak to, ze jsi nebyl na tjuuningu??wsnw píše:V12 a zvookyho jsem vydel dneska ject naproti me smerem na Cheb ja jsem jel po E6 z Kynšperka
Musel jsem do prace,pojedte Blatnou budu tam soutežit teda skusim se umistidV12 píše:my te videli taky.....jak to, ze jsi nebyl na tjuuningu??wsnw píše:V12 a zvookyho jsem vydel dneska ject naproti me smerem na Cheb ja jsem jel po E6 z Kynšperka
Blatná je asi z ruky ne? Porád mi uchazí kolo takže to musim vyřešit a cabrio jeste neni na srazy pripraveny, chce to ten celolak...
BBS Motorsport
Blatna je kousek za Plzni......Cabrio si teda nechaš??zvooky píše:Blatná je asi z ruky ne? Porád mi uchazí kolo takže to musim vyřešit a cabrio jeste neni na srazy pripraveny, chce to ten celolak...