Jaké si mám vybrat?

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
Ice69

Jaké si mám vybrat?

Příspěvek od Ice69 »

Ahoj, chtěl bych si koupit nové autorádio, ale nemůžu se rozhodnout jaké. Podle různých diskuzí vychází dobře cenově i kvalitou Pioneer DEH-2900MP, JVC KD-G332 nebo ještě jsem uvažoval o Sencor SCD 5355MR, ale nevím jak je na tom s kvalitou zvuku vůči předchozím autorádiím. Můžete mi poradit, jaké si mám vybrat? Podotýkám, že chci autorádio maximálně do 2500Kč. Díky všem 8)
Mazda 323F

sotomaior
Kontaktovat uživatele:

Re: Jaké si mám vybrat?

Příspěvek od sotomaior »

sencor rovnou vyskrtni,pokud to chces i poslouchat :wink: jinak myslim ze se tu vcelku pochvalne mluvilo o tom JVC
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4

Ice69

Příspěvek od Ice69 »

No a jaký je podle vás lepší, JVC nebo Pioneer? Levnější modely od Pioneera taky bejsou prý zrovna nic extra a to JVC prej za tu cenu docela super. Ale docela mě spíš láká ten Pioneer, akorát s ním nikdo nemá zkušennosti.
Mazda 323F

chiefs-

Příspěvek od chiefs- »

ja sem si předevčírem koupil to JVC a zatim velka spokojenost. vzhledově vypada moc hezky řekl bych lip jak pincek.zvukově ti nepomužu neměl sem možnost to porovnat.

palmer98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palmer98 »

Osobně bych doporučil spíše pioneer. Kdybys měl zájem tak ho mám skladem...

http://www.audioland.cz/Pioneer/Pioneer ... g1185.html
www.audioland.cz - Autohifi, autorádia, zesilovače, reproduktory, poradenství, montáže,...

froxic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

A co takhle Clarion DB178RMP ?? Vypada hodne solidne a co se tyce zvuku clariony jsou pry spicka
Renault Clio rv.97 1.2 8V 43kW@93Nm
JVC KD-G632 ::: SinusLive SL F 130 + NEO 13s ::: Helix Blue 69 v platu z masivu ::: ATP Thoughdrive flashdisk 4GB
-----------------------------------------------------
Renault Laguna II rv.04 2.0T 16V 120kW@270Nm

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thomaswilliams »

pioneera.....

kája_595
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kája_595 »

Také bych se jednoznačně přikláněl k pioneeru 2900... :D
www.ahifi.cz | specializovaný e-shop s autohifi

marty3d

Příspěvek od marty3d »

Taky sem řešil rádio do 3000,- Nakonec jsem koupil pioneera DEH3900, stojí jen zhruba o 200,- víc než 2900 a je tam možnost snadno připojit mp3 přehrávač, což je fajn, nemusíš pálit na cd.

Ice69

Příspěvek od Ice69 »

Už jsem se rozhodnul pro JVC, akorád nechápu co všichni máte proti Sencoru? Me přijde funkcemi celkem dobrý, dokonce lepší než JVC a Pioneer, mezi kterými jsem se rozhodoval. Sencor SCD 5355MR má dokonce navíc slot pro SD karty a USB, což by se mi hodilo víc než než CD. Chtěl bych znát nějaké důvody, proč Sencor SCD 5355MR nebrat a v čem je horší než Pioneer DEH-2900MP a JVC KD-G332? Díky
Mazda 323F

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

Ice69 píše:Už jsem se rozhodnul pro JVC, akorád nechápu co všichni máte proti Sencoru? Me přijde funkcemi celkem dobrý, dokonce lepší než JVC a Pioneer, mezi kterými jsem se rozhodoval. Sencor SCD 5355MR má dokonce navíc slot pro SD karty a USB, což by se mi hodilo víc než než CD. Chtěl bych znát nějaké důvody, proč Sencor SCD 5355MR nebrat a v čem je horší než Pioneer DEH-2900MP a JVC KD-G332? Díky
sencor ma plno funkci, to je fakt, ale take je poruchovy a kvalita hudby je na urovni stankovych vyrobku
Mitsubishi Eclipse 92 - 2.0 16V - Denso Iridium Power - už jen motor
Mitsubishi Eclipse 93 - bez motoru
Mitsubishi Eclipse 93 - 2.0 16V Turbo - jenom motor

Uvidíme co z toho poskládám :)

Šíša

Příspěvek od Šíša »

Sencor jsme meli ve dvou sluzebacich... je pravda, ze to byli jedny z prvnich autoradii, ktere za malo penez umeli mp3... ale kvalita zvuku byla horsi nez standartni radio od forda, co mam v transitu, nehlede na kvalitu prijmu radia a nastaveni "barvy" zvuku a antishock snad vubec zadnej... kdyz mam treba sencora za 2000 a koupim za tu cenu treba dva tri roky jeteho pincka, tak je to doslova nebe a dudy(vlastni zkusenost).
Tak asi tak...

CAD

Příspěvek od CAD »

Vzal bych Pioneer - dobra osobni zkusenost s touhle znackou.

fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

takže něco k tomu Pioneer 2920...ergonomie tohoto rádia je dost žalostná...ovládací tlačítka okolo regulátoru hlasitosti jsou umístněná dost blízko a i tlačítka předvoleb nic moc...řekl bych že se jim to moc nepovedlo...rámeček okolo rádia tam drží jen silou vůle...vím o lepších... 8)

Šíša

Příspěvek od Šíša »

A zvukove?

Ice69

Příspěvek od Ice69 »

A to je na tom opravdu Sencor zvukově tak špatně, že je tolik znát rozdíl mezi ním a Pioneerem třeba? Funkcí má právě dost, akorát nevím jak je na tom po zvukové stránce. O špatném antishock jsem už od pár lidí slyšel, ale pokud bych třeba používal SD karty, tak by mi to ani nevadilo. Špís mi jde o kvalitu zvuku.
Mazda 323F

Šíša

Příspěvek od Šíša »

Za sebe a kolegy z firmy ti rikam jo, je na tom spatne. Za ty penize, mozna lehce priplaceno, mas lepsi. Sice bez karty, ale zvuk je fajn.

Ja mel starsiho pincka v cabriu a ikdyz to hralo na 4rech noname koax 13cm repro dohromady za 1200,- :lol: , tak se to dalo na normalni hlasitost poslouchat.

Kdezto sencora, jednoho, jsme meli ve Ford Focus a na origo Ford ctyrech repro to nebylo moc dobre, ba kolega to potom radsi vymenil za obyc sonku. Druhej byl ve Formanu PickUp a to same v blede modrem.

Funkci umi dost, ale ten hw asi nebude moc dobrej :?

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Mám takový maličký MP3 přehrávač od Aceru. Stál pár kaček, má 2 GB paměti, umí diktafon, stádo equalizasčních přednastavených křivek, nastavuje jde co, umí rádio a kdo ví co ještě. Hádej kolik z toho použiju? S těmi rádii je to nějak podobně. Tyhlety (a klidně to řeknu) sračky jako jsou Sencory, LG, Medion, Germany, First, GoGen a kdo ví jak se to všechno jmenuje jsou právě o tomhletom. Lákají zákazníky na obrovskou spoustu funkcí za směšné ceny. Myslíš, že kdyby to bylo tak jednoduché že by to nedělali i výrobci jako Pioneer, JVC, Clarion, Alpine, Kenwood, Panasonic, Sony? Nooo, nedělali. Oni totiž chtějí zachovat zvukovou kvalitu i spolehlivost v rámci každé cenové kategorie. Já bych si Sencor do auta nenasadil ani kdyby mi ho zadarmo dali a ještě tisícovku přidali. Já si totiž kupuju rádio abych ho poslouchal, nebyl z toho nasraný a neřešil furt dokola nějaké reklamace. Tohleto a Sencor nejde moc dohromady a klidně obrečím i blbosti jako jsou SD nebo USB sloty.

Ice69

Příspěvek od Ice69 »

All píše:Mám takový maličký MP3 přehrávač od Aceru. Stál pár kaček, má 2 GB paměti, umí diktafon, stádo equalizasčních přednastavených křivek, nastavuje jde co, umí rádio a kdo ví co ještě. Hádej kolik z toho použiju? S těmi rádii je to nějak podobně. Tyhlety (a klidně to řeknu) sračky jako jsou Sencory, LG, Medion, Germany, First, GoGen a kdo ví jak se to všechno jmenuje jsou právě o tomhletom. Lákají zákazníky na obrovskou spoustu funkcí za směšné ceny. Myslíš, že kdyby to bylo tak jednoduché že by to nedělali i výrobci jako Pioneer, JVC, Clarion, Alpine, Kenwood, Panasonic, Sony? Nooo, nedělali. Oni totiž chtějí zachovat zvukovou kvalitu i spolehlivost v rámci každé cenové kategorie. Já bych si Sencor do auta nenasadil ani kdyby mi ho zadarmo dali a ještě tisícovku přidali. Já si totiž kupuju rádio abych ho poslouchal, nebyl z toho nasraný a neřešil furt dokola nějaké reklamace. Tohleto a Sencor nejde moc dohromady a klidně obrečím i blbosti jako jsou SD nebo USB sloty.
Tak jsem se bavil s člověkem, který dělá muziku do aut a potvrdil mi, že Sencory jako takový, nejsou vůbec špatný rádia. Ty nejnovější modely jsou už na hodně dobré úrovni a klidně se dají srovnat zvukovou kvalitou se značkami jako Panasonic, JVC, SONY atd. Je sice pravda, že s některými staršími modely byly problémy s reklamacemi atd, ale těd bych už prý neměl bát jit do Sencora. Je možné, že na horších originálních reprácích, co jsou v autech je možná trochu poznat rozdíl, ale na kvalitních repro už to není vůbec znát. Máte někdo zkušenosti konkrétně se SCD 5355MR?
Naposledy upravil(a) Ice69 dne 03 čer 2007 23:23, celkem upraveno 1 x.
Mazda 323F

low-power
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od low-power »

souhlasim z thomaswilliams PIONEER 8) . mam model PIONEER DEH-3900MP.mel sem takovou srajdu neaky chicago a zvuk stal za pi.... ale pioneer nesklamal n1 zvuk pekne cisty.
SEAT toledo 1.9 TDI

petrsk
Kontaktovat uživatele:

radio

Příspěvek od petrsk »

dneska sem koupil Sencor SCD 5605 MR a sem s nim spokojenej.mnel sem predtim starsi verzi sencora a fungoval tam anti .kvalite hudby nikdo neveril,ze to hraje tak dobre.mam ho na repro "SSS" kupovane tady na foru.sem s usti n. l.,kdo by to chtel poslechnout po dohode muzu predvest

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

repro SSS je co za značku asi mám mezery

petrsk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrsk »

Celica2.0GTI píše:repro SSS je co za značku asi mám mezery
viewtopic.php?t=49698[/url]

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“