Honda CRX se dvěma motory
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Re: Honda CRX se dvěma motory
je to husty to crx a vypada to super, nechapu postizence co maji potrebu to kritizovat
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
prosím Tě magore, vysmahni dočeskobudějovicka lítat bokem v kriplkáře po ústavu a dej nám tu svátek ...
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
Počkej, který provedení? Já tam těch obrázků dal trochu víc ...Idaho píše:přesně tohle provedení jsem měl i barevně s motorem 2,6..
s tím roem jsem se asi sekl, jak říkám už je to dýl, ale žil jsem v domnění že 2,6 nedávali hned od startu výroby ale až po pár letech, jenže tohle bylo '69...
Nejen v Africe, v Německu se na konci 70. let prodalo pár desítek kusů Capri Mako s motorem z Bossu 302. Postavit Mako nebo Peranu (ta africká MkI V8) je jeden z mejch snů ...MarauderZ28 píše:v Africe do toho cpali V8 Windsor
kurna nedal jsem link, je to ten >bob ash píše:Počkej, který provedení? Já tam těch obrázků dal trochu víc ...Idaho píše:přesně tohle provedení jsem měl i barevně s motorem 2,6..
s tím roem jsem se asi sekl, jak říkám už je to dýl, ale žil jsem v domnění že 2,6 nedávali hned od startu výroby ale až po pár letech, jenže tohle bylo '69...
akorát neměl ty chromovaný poklice..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
a může m,i někdo říct co je tohle kua?(capri..to mi je jasný ) už vím...google poradil.... capri Turbo 1426ccm3,0-100 za 3,6s a top speed cca 300km/h nechci nic řikat.....lae to je kurva raketa a nebo ještě 1745ccm3....o tý tam je napsáno jen 560ps, a že to je 4vál se 16VDOHC
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
taky názorskritek píše:ty vole to je nazoru jinak Consul capri je opet po prestavbe je tam novy motor a oproti predtim hodne cca 400kg odlehcenej. Projekt Bi moto je jiz minulost a behem mesice bude zcela rozebran a odvezen do srotu. proste cas ani penize na dve auta nemam a capri se mi libil víc
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
škoda mi to dej koupím novou kastli a přehážu to na seriovou kastli.skritek píše:ty vole to je nazoru jinak Consul capri je opet po prestavbe je tam novy motor a oproti predtim hodne cca 400kg odlehcenej. Projekt Bi moto je jiz minulost a behem mesice bude zcela rozebran a odvezen do srotu. proste cas ani penize na dve auta nemam a capri se mi libil víc
TOYOTA CELICA CARLOS SAINZ 2.0 TURBO 4WD 153KW 1992 = funny
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
Skoda Ochcavia f kombajnu f metle na hlinach a i kliiimu ma a samozrejmne hagusy 81KW = daily
elviiis píše:škoda mi to dej koupím novou kastli a přehážu to na seriovou kastli.skritek píše:ty vole to je nazoru jinak Consul capri je opet po prestavbe je tam novy motor a oproti predtim hodne cca 400kg odlehcenej. Projekt Bi moto je jiz minulost a behem mesice bude zcela rozebran a odvezen do srotu. proste cas ani penize na dve auta nemam a capri se mi libil víc
no ono tam nic cenneho nezustalo vse jsem pouzil na capriho nebo prodal takze zustala jen ta kastle pripravena na zadni motor on bys ten zadni motor na seriovou kastli asi jen tak ned al
born to speed
Skoda toho projektu bimoto CRX. Ale chapu, ze kazdej ma jiny priority.skritek píše:elviiis píše:škoda mi to dej koupím novou kastli a přehážu to na seriovou kastli.skritek píše:ty vole to je nazoru jinak Consul capri je opet po prestavbe je tam novy motor a oproti predtim hodne cca 400kg odlehcenej. Projekt Bi moto je jiz minulost a behem mesice bude zcela rozebran a odvezen do srotu. proste cas ani penize na dve auta nemam a capri se mi libil víc
no ono tam nic cenneho nezustalo vse jsem pouzil na capriho nebo prodal takze zustala jen ta kastle pripravena na zadni motor on bys ten zadni motor na seriovou kastli asi jen tak ned al
Nooo mohlo to být zajímavé, škoda že to skončilo, Céerikso se dvěma motory, prostě škoda no.......
Nosce te ipsum - know thyself
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
"Be the change you want to see in the world"
Kadett GSi 16v - "redtop" fan
Gallery: kubi-gsi.rajce.idnes.cz
NABÍZÍM ODBORNÉ PŘEKLADY Z ANGLIČTINY DO ČEŠTINY - VÍCE SZ
CAD píše:Skoda toho projektu bimoto CRX. Ale chapu, ze kazdej ma jiny priority.skritek píše:elviiis píše: škoda mi to dej koupím novou kastli a přehážu to na seriovou kastli.
priority se zmenili
born to speed
Delam inventuru TF a myslim ze tady mame temata ktery si zaslouzi byt na prvnich strankach a ne nekde na 50-ty
Toto je jedno z nich.
Toto je jedno z nich.
Myslim, že už CRX není
taky bych rek ze na ty padesaty strance bylo opravnene, jaxi uz tu neni o cem
Renault Safrane BITURBO Baccara Quadra 262hp (long-term reconstruction)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Renault Safrane V6-24v Baccara manual 190hp (daily car)
Nasel jsem nahodou tohle stary téma tak kdyby nahodou nekoho zajímalo tak zde je fotka jak CRX bi moto dopadlo a opravdu se jedna o to same auto co je na fotce z casopisu predelal jsem ho v roce 2008 pak chvili bylo v Pisku pak v Praze a ted o nem nevim
born to speed