BMW 740i, AUDI A8 4.2 - pro vs. proti
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW 740i, Volvo S80 2.9 a Chrysler 300M - pro vs. proti
kdyby mi tolik nevadila ta nafta, tak tam je 5er bafek v kombiku 3 zadky
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
ukaž mi takovou audi , to bude asi už hodně dlouho po smrti , A6ka 2003 a do 300 tis ...Idaho píše:oboje se dasehnat v podobné kilometráži levneji a mezi námi, v tomhlé případěbych šel radši do té audi A2 o 4roky novější, kilometrove do 200tis ( 100% ) a hlavněza takřka stejnou cenu ) spíš levnější..Nick píše:http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?bere ... 1261269643&
a tady i s plynem
http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?bere ... 1256352343&
a proč ti vadí ? ten třílitr je kultivovanej, výkonej..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ty blaho, jaktože v čechách nejsou 540i? 

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Nick píše:ukaž mi takovou audi , to bude asi už hodně dlouho po smrti , A6ka 2003 a do 300 tis ...Idaho píše:oboje se da sehnat v podobné kilometráži levneji a mezi námi, v tomhlé případěbych šel radši do té audi A2 o 4roky novější, kilometrove do 200tis ( 100% ) a hlavněza takřka stejnou cenu ) spíš levnější..Nick píše:http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?bere ... 1261269643&
a tady i s plynem
http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?bere ... 1256352343&

..musíš vedět na koho se obrátit a kam jít a nekoukat po bazarech

Naposledy upravil(a) Idaho dne 01 čer 2007 22:49, celkem upraveno 2 x.
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
protože plyn bude mnohem levnější i než nafta. A až se sem hodí ekonomický daně do dvou let, pokud se těm zelenejm demagogům nezastřihnou křidýlka, tak nafta bude stát takovou pálku, že se z toho podělám i když budu vydělávat jako prase...Idaho píše:a proč ti vadí ? ten třílitr je kultivovanej, výkonej..
A i když mi člověk, co to auto má řekne že mám jít raději do benzínu, tak to pro mě něco znamená
Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
může to také znamenat dve veci - bud človek s naftou nemá zkušenosti a doporučuje to co zná, nebo je to zalsepenej anti diesel demagog, jako jsem byl před pár lety jáEiffel píše:protože plyn bude mnohem levnější i než nafta. A až se sem hodí ekonomický daně do dvou let, pokud se těm zelenejm demagogům nezastřihnou křidýlka, tak nafta bude stát takovou pálku, že se z toho podělám i když budu vydělávat jako prase...Idaho píše:a proč ti vadí ? ten třílitr je kultivovanej, výkonej..
A i když mi člověk, co to auto má řekne že mám jít raději do benzínu, tak to pro mě něco znamená

dnes bych s enebál, bafta se dá pořídit okolo 18-20kč a ta spotřeba bude pořád levnejší než na plyn...
no nic jdu spát , první den "otcovství" mne nejak zmohl..
..i když jsem jen adoptivní, ale hned čtyřnásobenj
..i když jsem jen adoptivní, ale hned čtyřnásobenj

no já jen ,proto že ani v rajchu se toto moc dobře sehnat nedá ... ale pokud máš takový možnosti ...Idaho píše:Nick píše:ukaž mi takovou audi , to bude asi už hodně dlouho po smrti , A6ka 2003 a do 300 tis ...Idaho píše: oboje se dasehnat v podobné kilometráži levneji a mezi námi, v tomhlé případěbych šel radši do té audi A2 o 4roky novější, kilometrove do 200tis ( 100% ) a hlavněza takřka stejnou cenu ) spíš levnější..věř že už jsem jich pár dohodil - známe jvozí od lízingovek, co to berou jako protiučet na nové auto hned po ukončení leasingu.. 280 je cena pro mne, běžne je tu prodávaj kolem 320-350tis.. troškupohledej
čekačka je cca 4týdny ( maj zamluveno na dlouho dopředu.. ) a věř tomu že je nakupuju za hubbičku.. za poslední rok mel jedinou reklamaci že zlobil tiptronic nebo co to má za převodoku.. nechal to opravit na vlastní náklady an stejně na tom netratil...
..musíš vedět na koho se obrátit a kam jít a nekoukat po bazarech...

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a je to tady, fazole nemá rád naftuIdaho píše:může to také znamenat dve veci - bud človek s naftou nemá zkušenosti a doporučuje to co zná, nebo je to zalsepenej anti diesel demagog, jako jsem byl před pár lety jáEiffel píše:protože plyn bude mnohem levnější i než nafta. A až se sem hodí ekonomický daně do dvou let, pokud se těm zelenejm demagogům nezastřihnou křidýlka, tak nafta bude stát takovou pálku, že se z toho podělám i když budu vydělávat jako prase...Idaho píše:a proč ti vadí ? ten třílitr je kultivovanej, výkonej..
dnes bych s enebál, bafta se dá pořídit okolo 18-20kč a ta spotřeba bude pořád levnejší než na plyn...

Já teda naftu za takovou cenu nemám. Horší je, že s tou naftou budu jezdit po městě a než v zimě někam dojedu, tak to ještě pořád bude studený, a ten benzín se mi prostě jeví líp. I když nevím jak se rychle ohřeje ten velký objem.
A s naftou zkušenosti máš a docela špatný

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Nějak tě nechápu.Eiffel píše:protože plyn bude mnohem levnější i než nafta. A až se sem hodí ekonomický daně do dvou let, pokud se těm zelenejm demagogům nezastřihnou křidýlka, tak nafta bude stát takovou pálku, že se z toho podělám i když budu vydělávat jako prase...Idaho píše:a proč ti vadí ? ten třílitr je kultivovanej, výkonej..

Chceš pořádnej koráb a řešíš spotřebu.

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
ja ne, ale známy s etím živí
mne nechce říct přesně co to je, ale podle sortimentu co to vozí bych tipnul neco jako náš škofin - leasingovka co se ve velkém specializuje na vozy od koncernu ( skoda, VW, audi, seat.. )
vzhledem k tomu za kolik to nabízí mě tipuju že jeho nákup bdue kolem 20-30tis pod 280.. výhodou je že tím že sjou to auta od leasingu tak musejí být servisovaná ve zančkovkách, jsou poprvním majiteli atd.. říkal že nejvíce co mela najeto zatím bylo 220tis ale běžne vozí kolem 150-180tis km..
prej proto že pod 150 ( 100-130 ) je velkej zájem v rajchu a nabídnou mnohem více než mi, zatímco větší odběr s kilometráží nad 150tis moc zájem ze strany DE není..

vzhledem k tomu za kolik to nabízí mě tipuju že jeho nákup bdue kolem 20-30tis pod 280.. výhodou je že tím že sjou to auta od leasingu tak musejí být servisovaná ve zančkovkách, jsou poprvním majiteli atd.. říkal že nejvíce co mela najeto zatím bylo 220tis ale běžne vozí kolem 150-180tis km..
prej proto že pod 150 ( 100-130 ) je velkej zájem v rajchu a nabídnou mnohem více než mi, zatímco větší odběr s kilometráží nad 150tis moc zájem ze strany DE není..
bohužel,proto pujdu do nafty, kterou bude schopno opravit 80% mechošu v našich krajích ne jako u toho posr. italo-fordaEiffel píše:a je to tady, fazole nemá rád naftuIdaho píše:může to také znamenat dve veci - bud človek s naftou nemá zkušenosti a doporučuje to co zná, nebo je to zalsepenej anti diesel demagog, jako jsem byl před pár lety jáEiffel píše: protože plyn bude mnohem levnější i než nafta. A až se sem hodí ekonomický daně do dvou let, pokud se těm zelenejm demagogům nezastřihnou křidýlka, tak nafta bude stát takovou pálku, že se z toho podělám i když budu vydělávat jako prase...
Já teda naftu za takovou cenu nemám. Horší je, že s tou naftou budu jezdit po městě a než v zimě někam dojedu, tak to ještě pořád bude studený, a ten benzín se mi prostě jeví líp. I když nevím jak se rychle ohřeje ten velký objem.
A s naftou zkušenosti máš a docela špatný

- Eiffel
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jasně, tak na vysvětlenou,
chci auto, který bude mít dostatek výkonu k pohodlný jízdě (nechci za půl roku řešit jak zvednout výkon). Takže na to se dostanu dvěma možnostma.
1) Velký obsah
2) Turbo
Jelikož jsem zastánce co nejjednoduššího motoru, protože co je jednoduchý, hůř se posere, tak jdu cestou velkýho obsahu.
Ale zase na druhou stranu nejsem zloděj a taky nehodlám podporovat vládu a spotřební daň, tak to chci na plyn.
Auto pojede na mnohem míň plynu (jako pedálu) než se slabším motorem a když tomu šlápnu na krk, tak to pojede jako dvoutunová mrcha co jí nerozhodí protivítr a tak podobně.
Pokud budu chtít řašit spotřebu, jako že jí řeším, tak nafta stojí kolem 27 korun, plyn v praze zhruba 13.
Takže vezmu oblíbený motor v BMW 530D, který si ve městě papká při těžší noze 8-9 litrů.
Na plyn přepočteno, vzhledem k ceně obojího zhruba 16-18 litrů plynu. Ale ten požitek je mnohem lepší.
Sakra já mám ale složitý myšlení
chci auto, který bude mít dostatek výkonu k pohodlný jízdě (nechci za půl roku řešit jak zvednout výkon). Takže na to se dostanu dvěma možnostma.
1) Velký obsah
2) Turbo
Jelikož jsem zastánce co nejjednoduššího motoru, protože co je jednoduchý, hůř se posere, tak jdu cestou velkýho obsahu.
Ale zase na druhou stranu nejsem zloděj a taky nehodlám podporovat vládu a spotřební daň, tak to chci na plyn.
Auto pojede na mnohem míň plynu (jako pedálu) než se slabším motorem a když tomu šlápnu na krk, tak to pojede jako dvoutunová mrcha co jí nerozhodí protivítr a tak podobně.
Pokud budu chtít řašit spotřebu, jako že jí řeším, tak nafta stojí kolem 27 korun, plyn v praze zhruba 13.
Takže vezmu oblíbený motor v BMW 530D, který si ve městě papká při těžší noze 8-9 litrů.
Na plyn přepočteno, vzhledem k ceně obojího zhruba 16-18 litrů plynu. Ale ten požitek je mnohem lepší.
Sakra já mám ale složitý myšlení

Cadillac seville V8 4.6 
zatím ještě žiju...

zatím ještě žiju...
Tohle funguje i u nás.Idaho píše:ja ne, ale známy s etím živímne nechce říct přesně co to je, ale podle sortimentu co to vozí bych tipnul neco jako náš škofin - leasingovka co se ve velkém specializuje na vozy od koncernu ( skoda, VW, audi, seat.. )

Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW 740i, AUDI A8 4.2 - pro vs. proti
ajfelo: kdy pochopite, ze na vzhled to nejezdi
Nase vzducholod neni nic extra, ale je to lod no 

I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
Kup mondeo ST220 3,0 V6Kup mondeo ST220 3,0 V6
Pravé tajemství života je hledání dokonalého auta .
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
heh, koukam, ze uz pribilo dalsi auto a dva odpadly...
jsem zvedavej co tu bude zitra odpoledne
:D:D
Idaho: muzes mi rict proc je sedan nejmin prakticky auto? Znamej ma a mel jen sedany Maxima, A6, A8, S80, 740, 745 a nikdy si neztezoval
a to jezdi kazdych 14dni s rodinou na chatu do hor, v lete k mori a kazdy den do prace 

Idaho: muzes mi rict proc je sedan nejmin prakticky auto? Znamej ma a mel jen sedany Maxima, A6, A8, S80, 740, 745 a nikdy si neztezoval

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
já se divim, že Hondaři zůstali pozadu a nenavrhli Hondu Legend
za tu cenu moc pěkný vozítko, výkon kolem 150kW taky není nejhorší
zrovna na
jináč doporučil bych ti Renaulta Safrane, končil kolem r.2000, je to luxusně pohodlnej kočár, ale nedávno jsem na něj četl recenzi a je to poměrně drahý na provoz co se týče náhr. dílů, ale ono zas ve srovnání s autama, co tu jdou, to bude asi stejný

na tipcarsu sem viděl i 2000kovkuHonda LEGEND 3,5 V6 62000KM
Cena vozidla:
169 999,- Kč
Dohodou
Základní informace:
Rok výroby 1998 Objem (ccm) 3498
Palivo benzín Výkon (kW) 153 kW
Spotřeba 12 Karoserie Sedan/Limuzína
Najeto 62 000 km Barva modrá sv.
Stk do 7.2008 Emise do 7.2008
Výbava vozidla:
ABS, Alu kola 16 palců, AirBag 2x, Převodovka automatická, Alarm, Imobilizér, Centrální zam. dálkově, Klimatizace digitální, Kůže, Rádio přijímač/mgf, Servo, Šíbr el. dvoupolohový, Tempomat, Pohon přední, Dělená zadní sedadla, El. Okna, El. Zrcátka, Katalyzátor řízený, Nastavitelný volant, Otáčkoměr, Palubní počítač, Tónovaná skla, Vyhřívaná sedadla, Vyhřívaná zrcátka, El. seřiditelná sedadla, Výškově nastav. sedadla, Stabilizace podvozku ESP
Stav vozidla:
první majitel, servisní knížka, garážovaný, nehavarovaný
Doplňující popis:
Velmi dobrý stav, málo ježděné, originál autorádio....

jináč doporučil bych ti Renaulta Safrane, končil kolem r.2000, je to luxusně pohodlnej kočár, ale nedávno jsem na něj četl recenzi a je to poměrně drahý na provoz co se týče náhr. dílů, ale ono zas ve srovnání s autama, co tu jdou, to bude asi stejný

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
No zajimavej výber aut, ale myslim trochu spíš plnění bláhovejch snů než logický uvažování....o takovejchhle modelech by měl člověk asi přemejšlel až by byl vyzrálejší a víc za vodou....
VW Vento 1.9 TD
VW Passat 1.9 TDi
VW Passat 1.9 TDi
no četl jsem sice jen tak tři stránky, ale není to na tebe zbytečně velký? nemyslím místo vepředu, ale na co tak velký krávy pro nějaký papaláše aby měli vzadu místa na nohy dost, když tam bdueš jezdit max s nelužškou a pár báglama...
nemluvě o spotřebě
a jestli si myslíš, že větší objem tady v těch starejch těžkejch mrdkách trochu pojede, tak leda na dálnici, ale než se to rozjede ze semaforů, nene...
si kup M3 jak někdo navrhoval, nebo CTR, integru, já nevím, cokoli menší mrštný, pro dva akorát a ne tady ty velký těžký hnusný jebky
nasedano
nemluvě o spotřebě
a jestli si myslíš, že větší objem tady v těch starejch těžkejch mrdkách trochu pojede, tak leda na dálnici, ale než se to rozjede ze semaforů, nene...
si kup M3 jak někdo navrhoval, nebo CTR, integru, já nevím, cokoli menší mrštný, pro dva akorát a ne tady ty velký těžký hnusný jebky
nasedano
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Joo M3 E36 to by byla volbaPanda píše:no četl jsem sice jen tak tři stránky, ale není to na tebe zbytečně velký? nemyslím místo vepředu, ale na co tak velký krávy pro nějaký papaláše aby měli vzadu místa na nohy dost, když tam bdueš jezdit max s nelužškou a pár báglama...
nemluvě o spotřebě
nasedano

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
vagi píše:aaaa jarmil se zas vratil z hospody tak ma hromadu rozumu
pochybuju ze by se do ITR nebo CTR vesel.. ale osobne bych taky vynechal ty stary koraby jako A8 nebo 740..
btw: vsechno nej k dnesnimu svatku

VW - Very Wonderful
takhle u velkyho obsahu ani nepoznas ze tam mas plyn to je poznad jenom u tech mencich kamos daval LPG do A6 2.8 V6 a rikal ze to jede uplne stejne ale ma problem ze mu castejc odchezej lambda sondy a cidla ale je to fuk kdyz nato mas 2 roky zaruku a je spokojenej najezdi kolem 10tis km za mesic
U tý 540iM to poznat jdeBulda píše:takhle u velkyho obsahu ani nepoznas ze tam mas plyn to je poznad jenom u tech mencich kamos daval LPG do A6 2.8 V6 a rikal ze to jede uplne stejne ale ma problem ze mu castejc odchezej lambda sondy a cidla ale je to fuk kdyz nato mas 2 roky zaruku a je spokojenej najezdi kolem 10tis km za mesic

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja jel v 540iM na vsech sedackach a vzdycky, kdyz se preplo na plyn, tak jsem reagoval, ze je to liny...Bulda píše:takhle u velkyho obsahu ani nepoznas ze tam mas plyn to je poznad jenom u tech mencich kamos daval LPG do A6 2.8 V6 a rikal ze to jede uplne stejne ale ma problem ze mu castejc odchezej lambda sondy a cidla ale je to fuk kdyz nato mas 2 roky zaruku a je spokojenej najezdi kolem 10tis km za mesic
by me zajimalo kolik lidi tady nekdy aspon sedelo v ty 740ce nebo v A8 4.2q sedelo, v lepsim pripade kdo ji i ridil, nebo kdo ridil auto s vic jak 250ti ps

btw: prece ti kamos nerekne, ze po investici 50ti klacku za plyn, kterej se mu vrati napr. po 100000km nerekne, ze to auto je o poznani lenivejsi

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Kontaktovat uživatele:
Renault bacarra 3.0 v6tka f plyne, rozdil neznatelnej. ani kdyz si to za jizdy prepnul, necuklo to, nemel si pocit, ze by se neco zmenilo. Coz se s jizdou na LPG v 1.6i neda srovnat.. tam je to citit, jak to je line, kdyz si vyzkousis prepnout mezi plynem a benzinem, okamzite poznas rozdil.
ale nikdy jsem nejela v 740 ani v 540, ani po tom netouzim, takze muj osobni zazitek z LPG ve vetsich objemech muze byt zkresleny
ale nikdy jsem nejela v 740 ani v 540, ani po tom netouzim, takze muj osobni zazitek z LPG ve vetsich objemech muze byt zkresleny

I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between
I do not feel ashamed
I'm nothing in between