Taky sem zvedavej... Jinak by me zajimalo, co si amici budou myslet o Ak Rapidovi Rozhodne nepoznaji z ceho to je
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
jurajko píše:já myslel-přesně tak, že by mu za to dali velkou pálku, ale myslim že majitel o prodeji neuvažuje
nevim jestli ho majitel proda, ale zase na druhou stranu, svuj cil si uz splnil, postavil unikat na svete, sokoval svet a pokud mu nekdo nabidne good price tak si myslim, ze by mohl bejt kseft
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Baurak píše:tak to je jasny ze je to reklama a ze za to jsou prachy...ale rozhodne to jde resit nejakym lepsi zpusobem nez temhle obr samolepkama
Tak ho navrhni, ten lepší způsob. Mě by to docela zajímalo.
no rozhodne ne takovyhle mega samolepky ale bud jen neco decentniho a jen napis zadny obrazky a nebo jako to mel Edge proste reklamu mimo auto ale tohle me fakt zarazilo kdyz jsem to videl...skoda no
YO SOY BAURAK, CHICO ECUADORO, Y NUESTRAS LAMAS OCTAVIANAS TENGO A BOCADO My Šáde
.... pár reklamních samolepek mi neva ale nejhorší piponi jsou u mny ty co oblepují okna srazovejma samolepkama to je u mne vrchol nevkusu když to vidím na pěknejch autech
fufu píše:.... pár reklamních samolepek mi neva ale nejhorší piponi jsou u mny ty co oblepují okna srazovejma samolepkama to je u mne vrchol nevkusu když to vidím na pěknejch autech
na kazdym aute je to humus...samolepky si muzou lepit doma do alba nebo na dvere od skrine v garazi
fufu píše:.... pár reklamních samolepek mi neva ale nejhorší piponi jsou u mny ty co oblepují okna srazovejma samolepkama to je u mne vrchol nevkusu když to vidím na pěknejch autech
taky si říká... (i když na fabii mám taky 3 nalepený), ale to je spíš pro to aby ostatní věděli že jsem tam byl a že mě možná budou znát.
Jinak je třeba dobrej nápat si to lepit na tabulku a tu pak postavit vedle či před auto.
a já už je všechny strhal, ale mám je na tom svým bejvalým stínítku, který šlo taky pryč
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Rihanna celým jménem Rihana Robin Fenty odstartovala vskutku dobře. Hvězda RnB a soulové scény, se narodila na Barbadosu v roce 1987. Jako teenager zpívala svým kamarádům a rodině jen pro zábavu. Jednoho dne ji její kamarád představil hudebnímu producentovi Evanu Rogersovi v New Yorku. Rogers byl velmi překvapen, jaký velký talent se v Rihanně ukrývá. Nahrál s Rihannou demo s 20 songy, hitem Pon de replay, které pak všechny poslaldo vydavatelství Def Jam Records. A vyšlo to.Její singl Pon de replay obletěl rádiacelých Spojených států. Stejné úspěchy slavilo i její album Music of the sun, které bylo vydáno 30.srpna 2005. Rihanna
aha.. čekal sem něco duchaplnějšího, ne jen křoví ve videoklipu