G3 - motor VR6 - žádám o radu
Moderátor: Fazeey
G3 - motor VR6 - žádám o radu
Žádám o radu zkušenější: Pořídil jsem si G3 VR6, předešlý majitel motor pravděpodobně uvařil. Už se mi ho podařilo po dlouhé době oživit. První nastartování - linuly se z něj různý zvuky, klepání cvakání, než se promazal, pak zvuky pomalu ustupovaly – jen jedno cvakání u vaček zůstalo, ale je nepravidelný, jakoby bylo u vaček něco uvolněnýho, slyšel jsem, že když se VR6 uvaří, tak povolí asi mrazovky, nebo něco podobnýho. Voda do oleje nejde, ale motor hulí jak fabrika – může bejt bordel ve vejfuku, nechtěl jsem to dlouho honit, třeba by přestal hulit až by se prohřál. Po druhém nastartování za studena zacvakaly vačky, než se promáznul a pak necvakalo nic, až když se zahřál, tak zase to nepravidelný cvakání, jako by se něco uvolnilo a naráželo to na víko ventilů. Samozřejmě se na vačky mrknu, ale předběžně se ptám, jestli se vám to taky stalo, co by to mohlo bejt. Ještě jestli může cvakat rozvodovej řetěz, nebo, že by narážel do hliníkovýho krytu. Dík moc za každou radu. Liki.
Re: G3 - motor VR6 - žádám o radu
to nepravidelný poťukávání by mohl dělat špatný hydroštel, jestli jde pára z výfuku stále a ztrácí se voda tak to je těsnění pod hlavou, nebo prasklá hlava.
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
- pikachuxxx
- Kontaktovat uživatele:
Re: G3 - motor VR6 - žádám o radu