Jak zapojit mlhovky, aby svítily při brždění?
Moderátor: Idaho
Nevím jak u Favoritů, ale u VW-ček není rozdíl ve svítivosti mlhovek a brzdových světel. Tahle úprava je za hranicema běžná a častá (žeby němci, finové a američani měli jiné světl, nebo jiné oči?). Na Golfu už to mám zhruba rok a nikomu to nevadilo (ani fízlům), spíš to bylo hodnocené jako dobrý nápad. Třetí brzdové mi moc nepomůže (přes pokovení to moc nesvítí). Každý má mít dost rozumu aby zhodnotil co je ještě přijatelné a co už ne (klasicky 21W žárovky v obrysech, přídavné zadní mlhovky které svítí furt a nahoru).
2Fiesta: pokud mě budeš chtít někdy na křižovatce ublížit tak se nebudu bavit a upozorňuju tě že v autě vozím klíč na kola a často taky kámoše. Takže bys zažil tuning zubu a tvoje čelisti by šly blíž k sobě. Hrdinové co strkají palici do cizích aut musí počítat s rizikem a já sem jedno z nich...
2Fiesta: pokud mě budeš chtít někdy na křižovatce ublížit tak se nebudu bavit a upozorňuju tě že v autě vozím klíč na kola a často taky kámoše. Takže bys zažil tuning zubu a tvoje čelisti by šly blíž k sobě. Hrdinové co strkají palici do cizích aut musí počítat s rizikem a já sem jedno z nich...
Taky souhlas, zatmavený světla beru, pokud jsou to nějaký kouřový a pokud je skrz ně něco vidět. Takový ty zatmavený do černa, ve kterých člověk sotva pozná snahu žárovičky na něco upozornit, to je opravdu ptákovina. Teďkom sem viděl eště člověka, co zastříkal blinkry bílou barvou (pravděpodobně obyčejným akrylátem) ve snaze jakýhosi stylingu a poznat ve dne jestli odbočuje je opravdu umění. Kdyby přejížděl z pruhu do pruhu a já to kvůli němu do něj napral, asi bych měl taky chuť mu takový světla vykopnout.wuf píše:No vis, jedina moznost jak prehlidnout brzdovky je ze je ma nakej blbec zatmaveny - to je dost spatny
Žížal: Třetí brzdový je super věc, ale při silným pokovení bych taky fandil tomu, aby se vhodně zakomponovalo do zádě a ne za sklo, například do laminátových křídel, do pátých dveří v nějaké hraně apod.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Nechci vám do toho kecat ,ale na každou žížalu se najde kos.Žížal píše:2Fiesta: pokud mě budeš chtít někdy na křižovatce ublížit tak se nebudu bavit a upozorňuju tě že v autě vozím klíč na kola a často taky kámoše. Takže bys zažil tuning zubu a tvoje čelisti by šly blíž k sobě. Hrdinové co strkají palici do cizích aut musí počítat s rizikem a já sem jedno z nich...
Volvo V70 D5, 2003
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
2Fiesta: pokud mě budeš chtít někdy na křižovatce ublížit tak se nebudu bavit a upozorňuju tě že v autě vozím klíč na kola a často taky kámoše. Takže bys zažil tuning zubu a tvoje čelisti by šly blíž k sobě. Hrdinové co strkají palici do cizích aut musí počítat s rizikem a já sem jedno z nich...[/quote]
No co na to rict...No takovej uz bylo...Jo a ten klic vozis v aute i na Technicke....No nevim nevim jak tam bys uspel s jinyma upravama...Ale muzes je zmlatit a vzit i kamose..aspon nebudes v lapaku sam...No nechtel jsem vyvolat nejakej konflikt ale...No necham to bejt..
No co na to rict...No takovej uz bylo...Jo a ten klic vozis v aute i na Technicke....No nevim nevim jak tam bys uspel s jinyma upravama...Ale muzes je zmlatit a vzit i kamose..aspon nebudes v lapaku sam...No nechtel jsem vyvolat nejakej konflikt ale...No necham to bejt..
VW PASSAT B5
Podle toho ty začneš lidi nakopávat tak se pak nediv že tě třeba někdo zbije. Klíč vozím v autě od doby co sem rozvážel pizzu a někteří spoluobčané měli zájem na mých penězích. Rozhodně kvůli tobě nebudu bít každého maníka v bílé fiestě ale pokud mi jednu střelíš tak seberu zuby a klíč a pujdu ti to vrátit, no a na zubním pak můžeme pokecat o autechFiesta píše:No co rict...Muj nazor..Kdybych jel v noci mestem a na kazde krizovatce mi prala do ksichtu brzdovka+mlhovka(predpokladam ze tam budou 2)tak vylezu a tomu dotycnymu nakopu nekam....To ze do tebe nekdo vrazi je uplne jinej problem....Radsi si porid 3 brzdove svetlo..to je si myslim ucinejsi.No a popravde kdyz te capnou chlupati tak to neukecas....A za to ti to myslim nestoji...
P.S.:Nikoho neposilam do zadek ,ale je to muj nazor a nekteri se snim nemusi ztotoznovat.
...ne jen tak nekdo! *MC* se statistikou č.2 !amogh píše:proc to zase nekdo resi?
NISSAN SUNNY 2.0 GTi 16V http://www.nismo.cz
- krysarr
- Kontaktovat uživatele:
Ja sem to mel na Oktavce udelany tak, ze sem mel dvouvlaknovy zarovky v pozicnich - tak, ze se mi pri zabrzdeni rozsvitily normalne brzdovky a k tomu teda v miste pozicnich ty druhy vlakna. Vypada to hodne huste, ale sviti to jako krava a asi po mesici sem to sundal, co je moc, to je moc. Takze na mlhovky bych se z vysoka vykaslal, akorat to je o pruser, at uz s Cruchotem nebo s oslnenim toho za tebou.