Dobre ranko, tak dneska jsem jel rano z Bogumina do karvine, a v aleji kolem rybniku byla opet hodne skareda nehoda, jel jsem kolem rano kolem 8 a bylo tam hafo policistu. Na ceste byly vsude rozmetany kousky motoru a napravy a vselijake casti motoru, a v prikope za obitym stromem byl rozsekany seat toledo... Byl tam pry min. jeden smrtak... dalsi spoluucastnik dle neoficialnich zdroju byl golf 2 taky slusne rozbity. Vzdy kdyz neco takoveho vidim tak me zamrazi, a jsem rozhozen. Jinak foto nemam, asi chapete, hodne policistu a bylo dost huste tak me to ani nenapadlo fotit... tak jezdete opatrne chlapi...
Slastik píše:Dobre ranko, tak dneska jsem jel rano z Bogumina do karvine, a v aleji kolem rybniku byla opet hodne skareda nehoda, jel jsem kolem rano kolem 8 a bylo tam hafo policistu. Na ceste byly vsude rozmetany kousky motoru a napravy a vselijake casti motoru, a v prikope za obitym stromem byl rozsekany seat toledo... Byl tam pry min. jeden smrtak... dalsi spoluucastnik dle neoficialnich zdroju byl golf 2 taky slusne rozbity. Vzdy kdyz neco takoveho vidim tak me zamrazi, a jsem rozhozen. Jinak foto nemam, asi chapete, hodne policistu a bylo dost huste tak me to ani nenapadlo fotit... tak jezdete opatrne chlapi...
jj je mokro, a ta rovinka tam svadi k ruchle jizde .... a taky tam behaji prez silnici srnky ...
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Slastik píše:Dobre ranko, tak dneska jsem jel rano z Bogumina do karvine, a v aleji kolem rybniku byla opet hodne skareda nehoda, jel jsem kolem rano kolem 8 a bylo tam hafo policistu. Na ceste byly vsude rozmetany kousky motoru a napravy a vselijake casti motoru, a v prikope za obitym stromem byl rozsekany seat toledo... Byl tam pry min. jeden smrtak... dalsi spoluucastnik dle neoficialnich zdroju byl golf 2 taky slusne rozbity. Vzdy kdyz neco takoveho vidim tak me zamrazi, a jsem rozhozen. Jinak foto nemam, asi chapete, hodne policistu a bylo dost huste tak me to ani nenapadlo fotit... tak jezdete opatrne chlapi...
jj je mokro, a ta rovinka tam svadi k ruchle jizde .... a taky tam behaji prez silnici srnky ...
no jo ale nevypadalo to na neak extremne rychlou jizdu, sice vim ze to tam laka jet rychle (viz poklop video ) ale kdyz jsem pomalu projizdel kolem, tak to vypadalo jako celni stret.... spise nejake predjizdeni nebo neco...snad to nekdo upresni treba mr. yaris , jinak uz ot bylo i v radiu...
V noci ze soboty na neděli zemřelo na českých silnicích pět lidí. Tragická nehoda u Čečkovic na Tachovsku si vyžádala dva životy. Oba muži cestovali v BMW, které v sobotu v noci havarovalo na silnici zhruba kilometr za dálničním sjezdem na 128. km ve směru na Bor. Další havárii u Křimic na Plzeňsku nepřežil motocyklista. V Karviné zemřeli dva řidiči.
Další dvě smrtelné nehody se staly v neděli ráno v Karviné.
První incident se odehrál po čtvrté hodině v Ostravské ulici nedaleko Dolu ČSA, kde čtyřiadvacetiletý řidič Volkswagenu Golf patrně nezvládl řízení. Vůz narazil do středového dělícího ostrůvku a poté letěl asi 20 metrů vzduchem. Pak vozidlo skončilo na střeše.
Druhá nehoda se stala po páté hodině v Bohumínské ulici, kde narazilo osobní auto Seat Toledo do stromu. "Profesionální hasiči z Karviné po příjezdu k nehodě objevili řidiče vedle vozidla bez známek života. Údaje o jeho stáří nemají hasiči k dispozici," uvedl mluvčí Hasičského sboru Moravskoslezského kraje Petr Kůdela.
a ty ostruvky taky , ten co udelali v Petrvaldu kdyz se sjizdi z kopce od Tesly smerem na Orlovou je pekne hnusny ..... je jen otazka casu co se na nem nekdo zabije
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Mam v mobilu fotky z nejake bouracky v Karvine ale uz je to asi 14 dni stare... posilal mi to kamos ve skole tak jestli to sem chcete hodit? Bylo to v noci a foceno mobilem...
ráno jsem jel kolem a byl jsem hotový...jedu a vidím převodovku s poloosou, o pát metrů dál motor a kabely a všude bordel a po 10 metrech vykácený lesík a toledo...
fotky mám když jsme jel odpoledne kolem...a nešlo o kolizi dvou vozidel...toledo vyjelo od Dětmarovic, zřejmě dostalo smyk a bez brzdné dráhy to rovnou natankovalo do lesíka mezi stromky!
VW Passat Variant Tdi
Suzuki Swišť GTi
Autoúvěry od 6%
Zprostředkování prodeje lehkých užitkových i nákladních aut IVECO a tereních Nissanů
No podle stavu auta soudím,že jel aspon 100. Vykopat motor z auta a takle ho zmenšit v 60 nejde. Kdy se ti lidi ponaučí,že v dešti a v takovém lese to klouže
barry píše:ráno jsem jel kolem a byl jsem hotový...jedu a vidím převodovku s poloosou, o pát metrů dál motor a kabely a všude bordel a po 10 metrech vykácený lesík a toledo...
fotky mám když jsme jel odpoledne kolem...a nešlo o kolizi dvou vozidel...toledo vyjelo od Dětmarovic, zřejmě dostalo smyk a bez brzdné dráhy to rovnou natankovalo do lesíka mezi stromky!
jojo, byl to hodne hnusny pohled...jel jsem tam zhruba kolem te 8 a bylo tam hafo policistu. Vzdy kdyz neco takoveho vidim, tak me zamrazi. Je to skoda dalsiho zivota. A oprava toho co jsem psal hned rano, toho golfika z te armady jsem potkal v bohumine na odtahovce, vypadal obdobne jako toledo, a znamy mi rikal ze je to smrtak ktery se stal rano, tak jsem si to spojil, sory za dezinformaci...... chlapi fakt opatrne a pomalu....clovek nikdy nevi