Eclipse 2.0T GSX je doma
- Venca Brody
- Kontaktovat uživatele:
no podle me je to uplna kravina aby koukali na evidencce na kola!To je nema co zajimat!Jenom kouknou na cislo a spanembohem!
No ale kdyz sem jel na stk jeste se saxem tak klasicky napred na emise,tam se mu nelibyli vyfuky takze me setrel ze to tam nema co delat(to sem samo uznal),ale jeste mu to nebylo dost a chtel videt predni okna,jelikoz sem je mel stahnuty a vzadu folie!No povytah sem okno a jen co uvidel ze sou trosku zatmaveny rek ze to staci!Na zminku ze mam atest nereagoval!Proste ze to tam bejt nesmi a poslal me do prdele! Tak sem dojel do jinyho mesta a tam vse bez problemu!na neony ani na okna nic nerikali!Jen skontrolovali jestli sedi stitky na oknech s kartou a hotovo!
Proc to sem pisu!Podle me na tech emisich se nemel co starat co mam jinyho na aute krome vyfuku+veci spojene s tim!
No ale kdyz sem jel na stk jeste se saxem tak klasicky napred na emise,tam se mu nelibyli vyfuky takze me setrel ze to tam nema co delat(to sem samo uznal),ale jeste mu to nebylo dost a chtel videt predni okna,jelikoz sem je mel stahnuty a vzadu folie!No povytah sem okno a jen co uvidel ze sou trosku zatmaveny rek ze to staci!Na zminku ze mam atest nereagoval!Proste ze to tam bejt nesmi a poslal me do prdele! Tak sem dojel do jinyho mesta a tam vse bez problemu!na neony ani na okna nic nerikali!Jen skontrolovali jestli sedi stitky na oknech s kartou a hotovo!
Proc to sem pisu!Podle me na tech emisich se nemel co starat co mam jinyho na aute krome vyfuku+veci spojene s tim!
Re: Eclipse 2.0T GSX je doma
Ty pneu jsou nové. Jiné bych nekupoval.Idaho píše:ty matadopry nové nebo jeté??
jinak pneu dělám i dragové s homologací na normál porvoz
jj s flyerem jsou rpoblémy, hned jak se to rozebehne utíkám k jinému hostingu, jen si zatím nemohu vybrat
Jo drag teď provozuji akorát mezi dopravním inspektorátem a STK.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Zjišťuji, že všude okolo nás jsou na STK kkti a nebo mám smůlu na lidi.Krosmen píše:tak zaprví máš se nejdřív zeptat a jezdit na správný místa nebo chtít věci od správných lidí.....
za druhý při Evidenční kontrole se nemaj co koukat na gumy ale jen jestli seděj čísla v TP se skutečností a jestli tvrděj něco jinýho tak maj smůlu........
kkti pomr.....ný
S těma kolama sem mu to také říkal. On ale říkal, že na evidenční kontrole musí zkontrolovat, jestli to co je v TP, tak je i na autě a že pokuď by ty kola byly ve správném rozměru a byli třeba slicky, tak je to pro něj OK.
Teď jsem dělal pro ženskou, která dělá u nás na městkém úřadě a že se to pokusí nějak vyřídit. Já snad budu muset začít dávat úplatky, aby se něco začalo dělat. Nebo ti parchanti na to jenom čekaj. Nic ale nedostanou.
V tomhle nepolevím a budu tam chodit tak dlouho, dokuď tu to neudělám. Nechci si ani představit až budu muset příští rok na technickou.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja kdyz byl na evidencce tak mi koukal jen na typ motoru... heh
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
Tak nové pneu je na autě, takže můžu už jezdit i přes kaluže.
Jinak ty ALU jsou děsně šišatý. Takže raději koupím nové, než je rovnat, opískovat a pak nechat stříknout. Cenově by to stejně vyšlo +- na stejně.
Teď jedu zase na evidenčku. Takže mi držte palce.
Jinak ty ALU jsou děsně šišatý. Takže raději koupím nové, než je rovnat, opískovat a pak nechat stříknout. Cenově by to stejně vyšlo +- na stejně.
Teď jedu zase na evidenčku. Takže mi držte palce.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Mááááááááááááám to
Kouknul se na nová kola a číslo VIN ani nekontroloval. (minule také ne) Teď už vím kam na STK, protože pokuď mi dali jednou evidenčku, tak už příště na to nemůžou říci ani slovo.
Kouknul se na nová kola a číslo VIN ani nekontroloval. (minule také ne) Teď už vím kam na STK, protože pokuď mi dali jednou evidenčku, tak už příště na to nemůžou říci ani slovo.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Placenta > jj od nás:)
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Vstup a výstup 50mm vnitřní a 60mm vnější průměr.blázen píše:spíš jakej má vstup a výstup? už sem ho někde potkal..
Naposledy upravil(a) Anděl dne 12 čer 2007 21:22, celkem upraveno 1 x.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
To já dárek od předešlého majitele. (teda jestli myslíš ty tři dírky a to okolo) Asi se snažil udělat falešné sání.Ritchma píše:Co je ta hrůza na tý kapotě?
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Tak jsem dnes úspěšně přihlásil auto. Vše jsem měl v nejlepším pořádku.
Nejhorší bylo, že tam byla docela fronta. Ale vyřešil jsem to aspoň tak, že jsem 2 lidi předemnou poslal domu. (neměli evidenční kontrolu)
Nejhorší bylo, že tam byla docela fronta. Ale vyřešil jsem to aspoň tak, že jsem 2 lidi předemnou poslal domu. (neměli evidenční kontrolu)
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Já jsem ale hlava děravá. Neposlal.Krosmen píše:Hele brouku jak to turbo už si mi ho poslal???????BTW nechceš abych tě zbavil nějakýho harampádí co s už vyndal?Komplet bych vzal klimu.........
Klima už tam celá není, jen zbytky. Takže jedině, že by jsi si to tam dal jako závaží.
Jinak jsem se rozhodl, že dám komplet podvozek do orig. stavu.(co půjde sehnat, tak půjde nové (pružiny,tlumiče, čepy, ramena, manžety..........) Nebudu laborovat a dám tam to, co tam má být.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
... klimu(y) ze supry nechceš?:D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
- Brutus
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
K tej evidenčce, i když už je to vyřešený...já byl v budějcích na stk dozer ("u trabanta") a chlapík na to kouknul a říká: ty kola máte zapsaný v TP? Já: Já nevim, já to taď koupil a nekoukal sem na to, ale to je snad věc technický a né evidenčky, vy máte akorát zkontrolovat jestli sedí čísla... A chlapík na to: Nojo, nějaký patnáctky tu máte, takže v pořádku Jinak po němcovi mám v TP zapsaný i 7.5x17
E30 kundokábrolap
www.mrdna.cz
www.mrdna.cz
Takže dnes jsem objednal nové pružiny Tein + zadní tlumiče.
Zítra nebo pozítří přijdou kompletně všechny zbylé věci na podvozek. které bude muset Alík dát na auto.
Auto ještě "nejezdí" a už je 100tis v
Zítra nebo pozítří přijdou kompletně všechny zbylé věci na podvozek. které bude muset Alík dát na auto.
Auto ještě "nejezdí" a už je 100tis v
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw