Dušení motoru

Forum pro web http://www.seat-ibiza.wz.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Odpovědět
Azmodan
Kontaktovat uživatele:

Dušení motoru

Příspěvek od Azmodan »

Ahoj,

mam problem, mel jsem u sve ibizy prasklou privodni hadicku benzinu u motoru, auto mi zaclo kuckat, skakat, spatne jezdilo... az se jednoho dne zaclo dusit, zjistil jsem, ze je praskla hadicka od benzinu. Hadicku jsem vymenil, ale ibizka proste nejede. V motorech a autem se nevyznam, tak ani nevim, kde mam hledat chybu.
Tesne po vymene hadicky motor naskocil, ale jakmile se pridal plyn, chcipnul. Nyni motor uz ani nenaskoci, jako by nemel palivo. Napada me tudiz ze je bud vzduch v motoru, ale nevim jak ho dostat pryc, nebo ze je spatne palivove cerpadlo. Nenapada vas nejaka rada prosim? Diky

icespeed

re

Příspěvek od icespeed »

vytahni svicky a koukni jestli sou mokre zjisti zda ti hazi jiskru na vsech kabelech kdyz zapnes klic musis slyset cerpadlo jak si natahne tohle zjisti pak se ozvi
:lol:

GReddy

Příspěvek od GReddy »

tohle se mi stalo kdyz sem myl auto a dostala se mi voda do svicek

icespeed

Příspěvek od icespeed »

GReddy píše:tohle se mi stalo kdyz sem myl auto a dostala se mi voda do svicek
vindat osusit a pak musi naskocit jinak to je jinde vada
:lol:

Azmodan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Azmodan »

Juknu na to, ale vytriskal jsem uz baterku, takze musim dobit :( jen se mi nezda, ze by tam byla voda, kdyz do motoru nesel benzin...ale uvidime:)

reskator
Kontaktovat uživatele:

Re: Dušení motoru

Příspěvek od reskator »

Ja mam taky takovy problem,ibiza nejde natocit.Sice bylo v haji cerpadlo
v nadrzi tak jsem tam dal jine a problem trva.Benzin to nasaje az ke vstrikum ale ibiza stejne nechyti,svicky jsou nove kabely jsem kontroloval uz nevim cim to muze byt vytriskal jsem baterku.Dnes ji nabiji a zitra se uvidi.

Odpovědět

Zpět na „Ibiza 021A“