ale prdAnděl píše:Dobrý volba.Ještě bych si objednal pěkné nové bílé zástěrky. Pak to auto dostane ten správnej šmrnc.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
ale prdAnděl píše:Dobrý volba.Ještě bych si objednal pěkné nové bílé zástěrky. Pak to auto dostane ten správnej šmrnc.
špatná volbaEiffel píše:bude v automatu a s možností sekvenčního řazení. Rok 2002-3, 240.000,-, dovoz z francie a po leasingu vykoupeno dealerem
víš co jsem ti řikal do telefonu... když bude něco potřebaEiffel píše:každý auto má dobrý a špatný kusy, záleží jen na servisu a majiteli
no právěRudi píše:je to francouz, snad to bude KO, teda OK
ano ale safrana s motorem z volvaEiffel píše:co znamená PB, příbram?
A kdo mi říkal abych šel do safrana?
ikdyž mám sám renaulta, tak bych Safrane moc nedoporučoval, sice je to mega pohodlnej kočár, ale docela dost drahej servis než by se mohlo zdát, zkusim na to najít tu recenzi...Idaho píše:ano ale safrana s motorem z volvaEiffel píše:co znamená PB, příbram?
A kdo mi říkal abych šel do safrana?s prací renaltu nemá nic moc společného
pokud tento motor pomlouvá sám dealer peugeotu a to docela velký tak bych se mu asi vyhnul..
no tak to je asi tak vše. To co tam vyjmenoval jsou klasický spotřební věci. Jednou vyměníš a rok máš pokoj, není to tak?Problém je, že neexistuje snad jediný díl z druhovýroby a všechno se musí vozit buď z Maďarska, Rakouska, nebo v horším případě z Francie a na všechno se musí čekat. Chcete-li šetřit ! na údržbě, tohle auto není pro Vás.
Rudi píše:ikdyž mám sám renaulta, tak bych Safrane moc nedoporučoval, sice je to mega pohodlnej kočár, ale docela dost drahej servis než by se mohlo zdát, zkusim na to najít tu recenzi...Idaho píše:ano ale safrana s motorem z volvaEiffel píše:co znamená PB, příbram?
A kdo mi říkal abych šel do safrana?s prací renaltu nemá nic moc společného
pokud tento motor pomlouvá sám dealer peugeotu a to docela velký tak bych se mu asi vyhnul..
edit, tak tady http://auto.idnes.cz/ojety-renault-safr ... jetiny_fdv
Jestli to bylo na me tak je to 2001 akorat ta spotreba 20l moc nepotesiEiffel píše:vypadá to hezky, co to je za rok?