ze sedana uz je znak dole a ESI je prece jenom aspon trosku VTEC, je to tam napsanyRobik píše:Ty tomu ESI říkáš VTEC?vagi píše:koukejte strhnout H z kapoty a nedelejte ostatnim hondam s vtecem ostudu!Robik píše: To by mě taky zajímalo..asi máme nějakého hybrida co si hraje na Hondu
Hondy a VTEC
Moderátor: Zemi
Re: Hondy a VTEC
Ford Focus II '06 1.6i... mrtka lina
exauti | Civic 5G 1.5i sedan | Civic 5G 1.6 VTEC hothatch
detailisto tak ho koukej sundat z masky a nedelej ostudu ostatnim hondam s vtecemDavidoff píše:ja uz ho tam nemam co mam to auto, detail ja nemam znak na kapote ale v mascevagi píše:koukejte strhnout H z kapoty a nedelejte ostatnim hondam s vtecem ostudu!Robik píše: To by mě taky zajímalo..asi máme nějakého hybrida co si hraje na Hondu
Ja mam hezci auticko, neeee ja mam hezci auticko, nnnnneeeee ja, neee jaaaaaa.....
the_Zed: presne tak
Kdo mate vyfoceny Hondy a chcete se pochlubit tak mi je poslete na email s vasim nickem at se pokocham (mam blokovanej internet v praci a nezobrazujou se mi fotky)
Diky CAD
j.rojt@seznam.cz
the_Zed: presne tak
Kdo mate vyfoceny Hondy a chcete se pochlubit tak mi je poslete na email s vasim nickem at se pokocham (mam blokovanej internet v praci a nezobrazujou se mi fotky)
Diky CAD
j.rojt@seznam.cz
Vim o jednom civicu 5G/3D EG3, r.v.95, 145 000 km, stribrna, zavareny 3 dvere, s alarmem a centralem na DO ktera bude v rijnu na prodej. Je to ta co jsem mel puvodne. Duvod prodeje-koupe accorda.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jakej kopanec?vagi píše:vcera jsem se svezl v ty EJ2 a ten kopanec v cca 4.500 otackach je tam teda poradnej
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Kontaktovat uživatele:
dlouhy vedeni ...Danecek píše:jakej kopanec?vagi píše:vcera jsem se svezl v ty EJ2 a ten kopanec v cca 4.500 otackach je tam teda poradnej
www.opel-tigra-cz.com | www.tigra-twin-top.wz.cz | www.pocasi-jarmil.wz.cz
http://jaromer.myminicity.com/ - moje virtualni mestecko
pocasi(Jarmil) 4EVER
http://jaromer.myminicity.com/ - moje virtualni mestecko
pocasi(Jarmil) 4EVER
brouku, tak ne ze ho tam pak dasDavidoff píše:to vagi: lasko ty tam nekde vidis znak?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
u VTECu bych kopanec pochopil, ale u auta bez VTECu me zajima co tam kopne :D:Dpocasi(Jarmil) píše:dlouhy vedeni ...Danecek píše:jakej kopanec?vagi píše:vcera jsem se svezl v ty EJ2 a ten kopanec v cca 4.500 otackach je tam teda poradnej
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
taky bych chtěl těch 850kg vidět, ale je to klidně možný...jak píšeš později, VTEC motor váží něco navíc, ale prostě se pod 900kg nějak nemůžu seškrábat...Ričrd@johan píše:Auto se znakem H na kapote neni konicek,je to nemoc.......
Jinak ja mel v mym civu 1,5 90koni a jela fajn...ted je tam DOHC z crxa a je to proste mazec........neni to VTEC,ale proste ty Hondi kone jsou takove zivejsi...no a kdyz je jich cca 125 a to na cca 850kg auto....no........co dodat.......
Před GO jsem měl váhu 950kg na dig. váze a po GO byla váha přesně 900kg na té samé váze...divný, co?! Kam se těch 50kg ztratilo? záhada hlavolamu
Ale jak píšeš, že se používal ten hydrotex...to je sice pravda, ale výhoda hydrotexu je v tom, že před nastříkáním je těžkej jak prase, ale po vyschnutí skoro nic neváží, páč je na vodní bázi a když voda vyprchá, zůstane jen slupička gumy...
Proto taky žádnej nárůst hmotnosti se nekonal
Tommy VTEC (čti ftek)
Honda Civic 1,6VTi 1990 1/4mile@14,217s Mimoň 12
Čtyřkolky pro děti i dospělé za skvělé ceny
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
mob.: +420606189978
TommyVTEC@seznam.cz
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
TommyVTEC@seznam.cz
Tak to mrkni sem: http://www.youtube.com/watch?v=AcT_ZyY3 ... ed&search=blázen píše:vidíš já nechápu kopanec ani u VTECDanecek píše:u VTECu bych kopanec pochopil, ale u auta bez VTECu me zajima co tam kopne :D:Dpocasi(Jarmil) píše: dlouhy vedeni ...
Tommy VTEC (čti ftek)
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
TommyVTEC@seznam.cz
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
TommyVTEC@seznam.cz
no přece spolujezdec zezadu do sedačky, ať už brzdíš, že se bojíDanecek píše:u VTECu bych kopanec pochopil, ale u auta bez VTECu me zajima co tam kopne :D:Dpocasi(Jarmil) píše:dlouhy vedeni ...Danecek píše: jakej kopanec?
Tommy VTEC (čti ftek)
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
TommyVTEC@seznam.cz
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
TommyVTEC@seznam.cz
pěkné,ale do zad kope kroutící moment... což VTEC neřešíCivic_VT píše:Tak to mrkni sem: http://www.youtube.com/watch?v=AcT_ZyY3 ... ed&search=blázen píše:vidíš já nechápu kopanec ani u VTECDanecek píše: u VTECu bych kopanec pochopil, ale u auta bez VTECu me zajima co tam kopne :D:D
asi Tě někdy svezu...blázen píše:pěkné,ale do zad kope kroutící moment... což VTEC neřešíCivic_VT píše:Tak to mrkni sem: http://www.youtube.com/watch?v=AcT_ZyY3 ... ed&search=blázen píše: vidíš já nechápu kopanec ani u VTEC
Tommy VTEC (čti ftek)
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
TommyVTEC@seznam.cz
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
TommyVTEC@seznam.cz
- Ričrd@johan
Ahoj!!!!Jak pisu dal,nevim presne,ja vim,ze vetsina tech sracek na vystrikavani vazi dost,tak jsem soudil podle toho.Vahuu meho neznam...taky jsem ale vymenil motor a predek me na perech klesl asi o 2cm...tak na tom neco bude......Civic_VT píše:taky bych chtěl těch 850kg vidět, ale je to klidně možný...jak píšeš později, VTEC motor váží něco navíc, ale prostě se pod 900kg nějak nemůžu seškrábat...Ričrd@johan píše:Auto se znakem H na kapote neni konicek,je to nemoc.......
Jinak ja mel v mym civu 1,5 90koni a jela fajn...ted je tam DOHC z crxa a je to proste mazec........neni to VTEC,ale proste ty Hondi kone jsou takove zivejsi...no a kdyz je jich cca 125 a to na cca 850kg auto....no........co dodat.......
Před GO jsem měl váhu 950kg na dig. váze a po GO byla váha přesně 900kg na té samé váze...divný, co?! Kam se těch 50kg ztratilo? záhada hlavolamu
Ale jak píšeš, že se používal ten hydrotex...to je sice pravda, ale výhoda hydrotexu je v tom, že před nastříkáním je těžkej jak prase, ale po vyschnutí skoro nic neváží, páč je na vodní bázi a když voda vyprchá, zůstane jen slupička gumy...
Ale me to zatim nejak na sprinty netahne,tak neresim....a je me lito motoru,no....uz tak mu davam kapky...a ted na GO...to bude krute...ja a lehka noha pri zabehu....
White Corolla E10 1,6 Si
- Ričrd@johan
Blazna nepresvedsis....jo...kdyby tak Vtec byl nissanuv obev...to by byla jina.... ...Civic_VT píše:asi Tě někdy svezu...blázen píše:pěkné,ale do zad kope kroutící moment... což VTEC neřešíCivic_VT píše: Tak to mrkni sem: http://www.youtube.com/watch?v=AcT_ZyY3 ... ed&search=
White Corolla E10 1,6 Si
Lehká noha při záběhu??? Já si jedu pro Hondu zítra, taky byla na komplet GO motoru a jedu s ní hned další den na Moravu, ale si myslím že sem tam ji bude třeba protáhnout at se dobře zajede ne? POkud ji budu prvních 5000 jen šetřit tak nevím jestli ten motor pak nebude chcíplý..Ričrd@johan píše:Ahoj!!!!Jak pisu dal,nevim presne,ja vim,ze vetsina tech sracek na vystrikavani vazi dost,tak jsem soudil podle toho.Vahuu meho neznam...taky jsem ale vymenil motor a predek me na perech klesl asi o 2cm...tak na tom neco bude......Civic_VT píše:taky bych chtěl těch 850kg vidět, ale je to klidně možný...jak píšeš později, VTEC motor váží něco navíc, ale prostě se pod 900kg nějak nemůžu seškrábat...Ričrd@johan píše:Auto se znakem H na kapote neni konicek,je to nemoc.......
Ale me to zatim nejak na sprinty netahne,tak neresim....a je me lito motoru,no....uz tak mu davam kapky...a ted na GO...to bude krute...ja a lehka noha pri zabehu....
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D16Z7 - živých 127 koníků
http://www.pneuheli.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
D15B2 - prodáno
Ričrd@johan píše:Blazna nepresvedsis....jo...kdyby tak Vtec byl nissanuv obev...to by byla jina.... ...Civic_VT píše:Ale vždyt Nissana má taky variabilní časování ventilů ne??? SR20VE - monotvaný ale jen v Japonsku a tuším že pracuje na podobném principu jako VTEC..blázen píše: pěkné,ale do zad kope kroutící moment... což VTEC neřeší
asi Tě někdy svezu...
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D15B2 - prodáno
Ričrd@johan píše:přesvědčíš mě třebas s NSX ale ne 1,6.. nissan používá taky proměnné časování ventilů jako dneska asi každejCivic_VT píše:asi Tě někdy svezu...blázen píše: pěkné,ale do zad kope kroutící moment... což VTEC neřeší
jel sem ve VTEC CRX
Blazna nepresvedsis....jo...kdyby tak Vtec byl nissanuv obev...to by byla jina.... ...
Nějak se mi tu vymazal ten příspěvek Psal sem že Nissan měl taky obdobu VTEC a že to označení motoru bylo SR20VE ale montoval se jen v Japonsku..není tomu tak?
SR20DE - ukradeno
D15B2 - prodáno
D15B2 - prodáno
a je tot ady zase nekonecne hadky, skoda vs. ostani, styling vs. tuning a ted dokonce zase Honda vs. Nissan to je hrozny svama
moooc velký černý letadlo
hlavně co je to "kopnutí" vtecu??
jel jsem v nekolika cérech i vtec preludkách a vždy s e na mne majitel najednou obrátil a povídá - cítils to to zabral vetek ..hmm odpovívám a kdy?? nakonec sem si říkal že teřba to lp poznám při řízení a byl jsme zklamanej.. sice to krásne točí a dlouhej záběr ale nic jako "kopnutí" se nekoná. Monžá sem zmlsanej ze supry a pod slovem "kopnutí" si představuju náhlou změnu tahu motoru směřem k lepšímu, což jsme zatm v žádném civikovi ani jiném "vetek" aute nezažil, přiznávám jede krásně, široké spektrum využití otáček, ale kopnutí - to je jen přehnaná fráze lidí co si myslí že když maj vtec tak maj neco víc než auto
ted mne sežerte ( ale zkuste se nejdřív svézt v nečem co to "kopnutí" skutečně ukáže... nesrovnávám surpu s civikem, jde i o tiu změnu v tahu která bude alespon procentuálně shodná jak u turbo auta.. je to to samé jako celica.. ukate mi "kopnutí" T-Visu a zaplatím vám basu piv
jel jsem v nekolika cérech i vtec preludkách a vždy s e na mne majitel najednou obrátil a povídá - cítils to to zabral vetek ..hmm odpovívám a kdy?? nakonec sem si říkal že teřba to lp poznám při řízení a byl jsme zklamanej.. sice to krásne točí a dlouhej záběr ale nic jako "kopnutí" se nekoná. Monžá sem zmlsanej ze supry a pod slovem "kopnutí" si představuju náhlou změnu tahu motoru směřem k lepšímu, což jsme zatm v žádném civikovi ani jiném "vetek" aute nezažil, přiznávám jede krásně, široké spektrum využití otáček, ale kopnutí - to je jen přehnaná fráze lidí co si myslí že když maj vtec tak maj neco víc než auto
ted mne sežerte ( ale zkuste se nejdřív svézt v nečem co to "kopnutí" skutečně ukáže... nesrovnávám surpu s civikem, jde i o tiu změnu v tahu která bude alespon procentuálně shodná jak u turbo auta.. je to to samé jako celica.. ukate mi "kopnutí" T-Visu a zaplatím vám basu piv
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
asi mám stejnej názor jako Idaho.. nic tu nikdo nesrovnává.. VTEC je pěkně točivý,..ale náhlý zátah u VTEC od těch 5000ot+ je malý.. chybí jim kroutící moment
Něco na tom asi bude, chlapi...blázen píše:asi mám stejnej názor jako Idaho.. nic tu nikdo nesrovnává.. VTEC je pěkně točivý,..ale náhlý zátah u VTEC od těch 5000ot+ je malý.. chybí jim kroutící moment
Když jsem udělal SWAP (nebo jak se tomu vlastně řiká) z 66kW na 118kW (papírově), zdálo se mi, že "kopnutí" VTECu je fakt znát, ale postupem času mi přijde, že jediné, co se rapidně mění, je zvuk motoru a "zátah" je minimální...
Ale zase na 1600ccm je ten zátah hodně slušnej a na dvojku se i kola utrhnou od asfaltu, takže ten přechod mezi "tupou" a "ostrou" vačkou tam je!!
Tommy VTEC (čti ftek)
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
TommyVTEC@seznam.cz
Motopříslušenství WORKER
www.ctyrkolky4u.cz
info@ctyrkolky4u.cz
tommy@ctyrkolky4u.cz
TommyVTEC@seznam.cz
civic.. netvrdím že to nejede, síla že tam enní, ale proste tak ajk to popisujou jako "kopnutí" tak to proste není nic tak převratného se nekoná...
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.