Berry píše:Tak jsem zvedavy jak Eiffel pochodil s lExusem, jsou to opravdu mco kvalitni auta a jak tady nekdo porovanval s tim francouzem tak to je neprosta pravda 605 vrchol nabidky a Lexus podobna kategirie velky sedanu a ty ceny jsou jinde proste ty frnacouzi ztraci a proc asi

heh, to je jak když porovnáváš jabko a meloun...607čka, XM nebo Safrane nikdy nebyli jako Sko, 7.řada, A8, lexus atd...taky i jejich pořizovací ceny byly min. o půl mega nižší než u melonů A8, 7.řady a Ska...takže příště než začneš porovnávat ceny, teď a předtím, tak si zjisti, kolik vlastně tak stála 607čka a kolik Skovej mercedes...navíc takovej safrane je např. maximálně pohodlnej, možná i víc než Sko, ale zase není tak obratnej, protože tam hald nebyli tak výkonný motory...
teď jsem jen tak náhodou koukl na Sko a 607čku
607čka s 3litrem a výkonem 216 koní vyjde na 1 330 000, Sko 280 s výkonem 231koní vyjde na 2 000 071 ti, čili to máš rozdíl přes 600 tisíc, to už se pak může odrazit při další prodejní ceně? takže příště více myslet nad tím, co srovnáváš...
kdybych měl srovnávat já, tak bych srovnával 607mu tak asi s MB třídy E, BMW 5 nebo lexusem GS 300...