BMW 740i, AUDI A8 4.2 - pro vs. proti

Pokud sháníte auto nebo chcete poradit co vše je potřeba při dovozu ze zahraničí či při koupi nového auta, pak jste zde správně.

Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi

Odpovědět
AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

mobyz píše:no na zacatku 90 let byla 605ka a lexus LS200 nebo 400 ted nevim. A pisu to jen pro srovnani ze cena lexuse je o tolik vetsi protoze asi neco vydrzi
bavime se o autech rok 2000 a vys, alespon o te 607 o ktere uvazoval Eiffel.
Vidis, ja zase slysela, ze lexus je jen predrazena toyota.
Nemuzes koukat na cenu jako smerodatny udaj "kvality" u ojetych aut, tam je risk uplne vsechno...
I'm a bitch, I'm a lover
I'm a child, I'm a mother
I'm a sinner, I'm a saint
I do not feel ashamed
I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between

mobyz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobyz »

AdieuD píše:
mobyz píše:no na zacatku 90 let byla 605ka a lexus LS200 nebo 400 ted nevim. A pisu to jen pro srovnani ze cena lexuse je o tolik vetsi protoze asi neco vydrzi
Vidis, ja zase slysela, ze lexus je jen predrazena toyota.
Nemuzes koukat na cenu jako smerodatny udaj "kvality" u ojetych aut, tam je risk uplne vsechno...
Idaho psal ze byl prekva¨penej stavem Lexusu s 500. tis km
http://www.autorecenze.cz/auto-recenze- ... 0-2070.htm

mne je to jedno ja auto nekupuju :lol:
156 f benzinu na letnich drifto dost

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

Tak jsem zvedavy jak Eiffel pochodil s lExusem, jsou to opravdu mco kvalitni auta a jak tady nekdo porovanval s tim francouzem tak to je neprosta pravda 605 vrchol nabidky a Lexus podobna kategirie velky sedanu a ty ceny jsou jinde proste ty frnacouzi ztraci a proc asi :?:
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

Berry píše:Tak jsem zvedavy jak Eiffel pochodil s lExusem, jsou to opravdu mco kvalitni auta a jak tady nekdo porovanval s tim francouzem tak to je neprosta pravda 605 vrchol nabidky a Lexus podobna kategirie velky sedanu a ty ceny jsou jinde proste ty frnacouzi ztraci a proc asi :?:
heh, to je jak když porovnáváš jabko a meloun...607čka, XM nebo Safrane nikdy nebyli jako Sko, 7.řada, A8, lexus atd...taky i jejich pořizovací ceny byly min. o půl mega nižší než u melonů A8, 7.řady a Ska...takže příště než začneš porovnávat ceny, teď a předtím, tak si zjisti, kolik vlastně tak stála 607čka a kolik Skovej mercedes...navíc takovej safrane je např. maximálně pohodlnej, možná i víc než Sko, ale zase není tak obratnej, protože tam hald nebyli tak výkonný motory...

teď jsem jen tak náhodou koukl na Sko a 607čku
607čka s 3litrem a výkonem 216 koní vyjde na 1 330 000, Sko 280 s výkonem 231koní vyjde na 2 000 071 ti, čili to máš rozdíl přes 600 tisíc, to už se pak může odrazit při další prodejní ceně? takže příště více myslet nad tím, co srovnáváš...

kdybych měl srovnávat já, tak bych srovnával 607mu tak asi s MB třídy E, BMW 5 nebo lexusem GS 300...

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

AdieuD píše:
Vidis, ja zase slysela, ze lexus je jen predrazena toyota.Nemuzes koukat na cenu jako smerodatny udaj "kvality" u ojetych aut, tam je risk uplne vsechno...
No ono se stačí podívat, na to jak se pohybujou toyoty v žebříčku poruchovosti..... :?:

víme, že máš v sobě francouze, ale bu´dme všichni tak trošku soudní....
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

mobyz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobyz »

Rudi píše:
Berry píše:Tak jsem zvedavy jak Eiffel pochodil s lExusem, jsou to opravdu mco kvalitni auta a jak tady nekdo porovanval s tim francouzem tak to je neprosta pravda 605 vrchol nabidky a Lexus podobna kategirie velky sedanu a ty ceny jsou jinde proste ty frnacouzi ztraci a proc asi :?:
heh, to je jak když porovnáváš jabko a meloun...607čka, XM nebo Safrane nikdy nebyli jako Sko, 7.řada, A8, lexus atd...taky i jejich pořizovací ceny byly min. o půl mega nižší než u melonů A8, 7.řady a Ska...takže příště než začneš porovnávat ceny, teď a předtím, tak si zjisti, kolik vlastně tak stála 607čka a kolik Skovej mercedes...navíc takovej safrane je např. maximálně pohodlnej, možná i víc než Sko, ale zase není tak obratnej, protože tam hald nebyli tak výkonný motory...

607čka s 3litrem a výkonem 216 koní vyjde na 1 330 000, Sko 280 s výkonem 231koní vyjde na 2 000 071 ti, čili to máš rozdíl přes 600 tisíc, to už se pak může odrazit při další prodejní ceně? takže příště více myslet nad tím, co srovnáváš...

kdybych měl srovnávat já, tak bych srovnával 607mu tak asi s MB třídy E, BMW 5 nebo lexusem GS 300...
no jo ale on se rozhoduje mezi 607kou a ostatnima, nekupuje novy auto.. takze porizovaci cena nehraje vubec roli, ale hlavne ta kvalita. A jestli sis nevsiml tak ja sem tady daval odkaz na GS300

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: BMW 740i, AUDI A8 4.2 - pro vs. proti

Příspěvek od Eiffel »

tenhle server je dobrej :lol:

http://www.autorecenze.cz/auto-recenze- ... 7-5768.htm

perlička :smich:

http://www.autorecenze.cz/auto-recenze- ... m-3126.htm

kdo z vás by otevřeně přiznal že koupil mrdku? :lol:
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

mobyz píše:
Rudi píše:

no jo ale on se rozhoduje mezi 607kou a ostatnima, nekupuje novy auto.. takze porizovaci cena nehraje vubec roli, ale hlavne ta kvalita. A jestli sis nevsiml tak ja sem tady daval odkaz na GS300
a vyčítám to snad já tobě? já to bral jako jasnýho soupeře...jen jsem psal berrymu, že když srovnává cenu ojetin, tak musí taky příhlídnout k ceně, kolik to stálo nový....

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Fáboš píše:
AdieuD píše:
Vidis, ja zase slysela, ze lexus je jen predrazena toyota.Nemuzes koukat na cenu jako smerodatny udaj "kvality" u ojetych aut, tam je risk uplne vsechno...
No ono se stačí podívat, na to jak se pohybujou toyoty v žebříčku poruchovosti..... :?:

budme tedy soudni a prestanme se ohanet jen tim, ze vw a bmw je nej :lol:
Ja s francouzema problem nemam, je to o tom, jak se k autu chovas. Znam cloveka, co znici cokoli do roka. znicil passata rv 2000, medoura sprintera-sluzebak, a jednu felcku.. auta jednoduse dojebal tim, co s tim vyvadel. Ja s nim jela jednou a potom, co se sprinterem delal zatacky smykem, jse radsi vystoupila :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

milonovo

Příspěvek od milonovo »

Ty nemáš problém,protože Tě to baví opravovat :D Většina lidí chce jezdit 8)

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

AdieuD píše:
Fáboš píše:
AdieuD píše: bavime se o autech rok 2000 a vys, alespon o te 607 o ktere uvazoval Eiffel.

Ja s francouzema problem nemam, je to o tom, jak se k autu chovas. Znam cloveka, co znici cokoli do roka. znicil passata rv 2000, medoura sprintera-sluzebak, a jednu felcku.. auta jednoduse dojebal tim, co s tim vyvadel. Ja s nim jela jednou a potom, co se sprinterem delal zatacky smykem, jse radsi vystoupila :lol:
já se jenom oháním tím, že toyota je dlouhodobě nejméně poruchový auto.... :?: :lol:

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

čas utika co to bude

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Fáboš píše:
AdieuD píše:
Fáboš píše: No ono se stačí podívat, na to jak se pohybujou toyoty v žebříčku poruchovosti..... :?:

já se jenom oháním tím, že toyota je dlouhodobě nejméně poruchový auto.... :?: :lol:
dej ji do ruk tomu mymu znamymu a uvidis, co s tim provede... Ja proti toyotam nic nemam, ale proc mu nabizite lexus, kdyz by ho mohla uspokojit levnejsi toyota?
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

AdieuD píše:
Fáboš píše:
AdieuD píše: budme tedy soudni a prestanme se ohanet jen tim, ze vw a bmw je nej :lol:
dej ji do ruk tomu mymu znamymu a uvidis, co s tim provede... Ja proti toyotam nic nemam, ale proc mu nabizite lexus, kdyz by ho mohla uspokojit levnejsi toyota?
No jelikož se ohlížel va takovym segmentu. a nevim co nabídnout u toyoty? Camry? lexus bude stejně luxusem někde jinde.

mobyz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobyz »

AdieuD píše:
Fáboš píše:
AdieuD píše: budme tedy soudni a prestanme se ohanet jen tim, ze vw a bmw je nej :lol:
chtel sedan, luxusni, velky auto vyssi tridy, zadohrab, abyto melo vykon, automat, rok 2000+ cena do 250tis a to ten lexus splnuje na 100%

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Jen tak mezi náma, není náhodou Lexus divize Toyoty? Já jen že pokud se nepletu, tak by u Lexusu měla být zachována nízká poruchovost jako je tomu u Toyoty ..... :?:
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

iwi píše:Jen tak mezi náma, není náhodou Lexus divize Toyoty? Já jen že pokud se nepletu, tak by u Lexusu měla být zachována nízká poruchovost jako je tomu u Toyoty ..... :?:
je to tak 8) lexus je vlastně luxusní toyota 8)

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

iwi píše:Jen tak mezi náma, není náhodou Lexus divize Toyoty? Já jen že pokud se nepletu, tak by u Lexusu měla být zachována nízká poruchovost jako je tomu u Toyoty ..... :?:
iwi to sluníčko ti leze na mozek co? :lol:

PS: asi dvě stránky to řešíme.... :?:

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

hehe, takze Dezo 607? Nenadaval jsi ze chces zadokolku, protoze netaha za volant pri pridani plynu? :?:
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

iwi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iwi »

Fáboš píše:
iwi to sluníčko ti leze na mozek co? :lol:

PS: asi dvě stránky to řešíme.... :?:
Nečet jsem to komplet, jen jsem zahlídl zmínku o poruchovosti Toyoty a jak mu furt cpete Laxus, tak jsem jenom (spíš pro nezasvěcené) podotknul tenhle údaj.

Jinak hicna je u nás fest, kor když sedíš u třech pc a pod nohama ti jede 48port switch, kterej taky pěkně topí....
Renaut Mégane Grandtour II 1,5dCi 74kW

Beaver

Příspěvek od Beaver »

Rudi píše:
je to tak 8) lexus je vlastně luxusní toyota 8)
Motory jsou od Toyoty a např. Toyota Soarer se prodávala i jako Lexus SC. Poruchovost bude u Lexusu menší díky tomu, že jde o auta určený pro vyšší segment.

Toyota má mimochodem ještě jednu divizi a tou je Scion, ten pro změnu měl tvořit auta pro mladší generaci řidičů, mám dojem, že asi hlavně pro USA. Např. Scion tC je postavenej na podvozku Avensise a motor má 2.4 l (2AZ-FE), kterej používá Toyota Camry.

Apropo, tu Camry bych klidně do srovnání plesknul, když už tu bylo to Volvo, který je cca stejná kategorie.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"

piknik18
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piknik18 »

:D Podle mne jak se svezl v cernym citronu uz nemuze jinak :D
1. Voklswagen Passat 1.6D kultkár
2. Audi 100 2.3E 136k/180Nm ( Treser parts )
3. Audi V8 (4,2) 285k/400Nm (S6 wheels)
4.Audi 90 2,3 20v netahne ale presto 125kw/220Nm
5. Audi Coupe 2.8 V6 Quattro

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

piknik18 píše::D Podle mne jak se svezl v cernym citronu uz nemuze jinak :D
koupí si BXko :lol:

Smithy

Příspěvek od Smithy »

No ne asi, f automatu je tak co :D
500 0,9T

Berry
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Berry »

To Eiffel:tak jak jsi dopadl a co Lexus, jinka sjem se chtel zeptat nekoukal jsi treba po mercedsu S, jezdim kolem bazaru Mamacar ted je nove na kutnohorsky v praze a vyúpada fakt moc hezky je to verze 500SEL

To Rudi: Hele ja vimze to jsou hrusky a jabka porovnavat ty francouze a nemce, ale tayk si precti co se tam psalo pred tim ja je nezacal porovnavat, ale napsal sjem ten samy duvod jako ty proc jsou o tolik levnejsi a to je prestiz, spolehlivost a taky pocatecni porizovaci cena, takze jaje nezacal porovnavat,ale nekdo jine v prispevcich pred tim :?:
Seat Ibiza 6L1 1.4 16V Reference
Skoda Octavia II FL 1.2 TSI Elegance
Skoda Rapid 1.2 TSI StylePlus
Skoda Octavia RS III 2.0 TDI RS Challange

AdieuD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AdieuD »

Rudi píše:
piknik18 píše::D Podle mne jak se svezl v cernym citronu uz nemuze jinak :D
koupí si BXko :lol:
to asi ne, nevejde se do nej :lol:
I'm a bitch, I'm a lover
I do not feel ashamed
I'm nothing in between

piknik18
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piknik18 »

hele ajfelo kdyby te to zajimalo to volvo (2.9 v6 biturbo) jede na dvojku 140 :lol: a trojku skoro 170 :?:
1. Voklswagen Passat 1.6D kultkár
2. Audi 100 2.3E 136k/180Nm ( Treser parts )
3. Audi V8 (4,2) 285k/400Nm (S6 wheels)
4.Audi 90 2,3 20v netahne ale presto 125kw/220Nm
5. Audi Coupe 2.8 V6 Quattro

Eiffel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eiffel »

svezl jsem se s předokolkama a asi ten můj ford je fakt vylágrovanej. Jelo se s tím naprosto jinak.

Ale bude japonsko, už jen sehnat někoho kdo pracuje v bazaru, aby se to dalo přetáhnout přes leasing a bude se tahat z ciziny :?:
Cadillac seville V8 4.6 :D
zatím ještě žiju...

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Eiffel píše:svezl jsem se s předokolkama a asi ten můj ford je fakt vylágrovanej. Jelo se s tím naprosto jinak.

Ale bude japonsko, už jen sehnat někoho kdo pracuje v bazaru, aby se to dalo přetáhnout přes leasing a bude se tahat z ciziny :?:
4 Eiffel: http://www.bestjapancar.com/ :wink:

biker

Příspěvek od biker »

vsichni jak jsme tady, pokdu mame obcanky(svepravnost,NE hranice 15-ti let) vime a to objektivne bez nejakych pretvarek, ze ta 7ma je nejlepsi

Odpovědět

Zpět na „Ojetá auta / Nová auta“