Obrazky atd III.
Re: Obrazky atd III.
Tak za to bych fakt sekal ruce lidi sou hovada
se to nejak rozmaha kamošovi taky vykradli auto Golfa 3 ...otevřeli ani nevim jak nic zničeniho ..jen zmizelo radio.....
je to cim dal horsi.....clovek ani pak nevi a nema chut neco delat na autech
R6 twin turbo + V10 + V12
No ještě že mám garáž na sidlišti bych se bál přez noc nechat auto
mno ja to mel vicemene za plotem a v hale....a lada rikal, ze snad vykradli v chodove i garaz kousek od nasich...takze si clovek moc nevybere....
Myslim,ze je fuk,jestli ho nekde nechas pres noc,nebo si zaparkujes na pul hodky,abys neco vyridil.Je to svinstvo jako krava a cloveku nezbyde nic jinyho,nez to kousnout,zopakovat si ohranou vetu "mohlo to byt i horsi" a fungovat dal...Co jinyho taky zbyva...krast kvuli tomu nezacneme.Maro píše:No ještě že mám garáž na sidlišti bych se bál přez noc nechat auto
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
snad se mi usmeje štesti a takova zmrda videt jak niči nebo vykrada auto a vydet ho u toho ,bych si ho pekne vychutnal,zlamal kosti vnem ...kripla a nejhorši že takovy maj štesti že je nikdo nevidi.
ja bych ho mozna radsi ani videt nechtel....bo bych mu asi zmeril teplotu....wsnw píše:snad se mi usmeje štesti a takova zmrda videt jak niči nebo vykrada auto a vydet ho u toho ,bych si ho pekne vychutnal,zlamal kosti vnem ...kripla a nejhorši že takovy maj štesti že je nikdo nevidi.
Asi fakt radeji nevidet...clovek by se neudrzel a jeste by z toho vseho mel problemy.
Jinak bacha na uuuzasnej novej zakon.Kdyz Vam ukradnou doklady,hrozi pokuta az 5000 kc...
Jinak bacha na uuuzasnej novej zakon.Kdyz Vam ukradnou doklady,hrozi pokuta az 5000 kc...
Clarion DXZ 958 RMC
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
Morel MT-22
Morel Hybrid Ovation
Focal Utopia
Denon DCA-3180
Mosconi AS 300.2
STEG K2.02
No nejhorší na tom je že ti ukradou třeba jen radio ale než se do auta dostanou tak udělají tolik škody že to až zabolí
Jina kola
Jsem po Plasech přemejšlel o jinich kolech na auto .....se mi ted začinaj hodne libit kola z limcem a furd nevim,mi řeknete svuj nazor...nechat nebo dat jina kola?
- Přílohy
-
- hezkej seat.JPG (139.44 KiB) Zobrazeno 1498 x
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jina kola
Tyvoe chudák osma! A myslíš že si jí někdo tipnul,nebo šli na náhodu?
Kola s límcem ano,ale bude to chtít fakt citlivej výběr s tím čistým stylem ve kterým to máš...wsnw píše:Jsem po Plasech přemejšlel o jinich kolech na auto .....se mi ted začinaj hodne libit kola z limcem a furd nevim,mi řeknete svuj nazor...nechat nebo dat jina kola?
✠Luftwaffle✠
Taky nevim prave, jake se hodi ,ale nechci žadny chrom atd...Když budete mit nekdo fotky atd to sem nahazete jake kola ,by šli na Seatahattori_hanzo píše:Tyvoe chudák osma! A myslíš že si jí někdo tipnul,nebo šli na náhodu?
Kola s límcem ano,ale bude to chtít fakt citlivej výběr s tím čistým stylem ve kterým to máš...wsnw píše:Jsem po Plasech přemejšlel o jinich kolech na auto .....se mi ted začinaj hodne libit kola z limcem a furd nevim,mi řeknete svuj nazor...nechat nebo dat jina kola?
podle me sli nahodou...a v hale to bylo nejzajimavejsi auto, tak to proste zkusili..... jinak jeste ukradli nadrz ze scanie, kompletni svazek ze 730D r.v. 03, me jeste ukradli ventilovy viko z nahradniho motoru do cabria..... proste pro par korun ve sberne, udelali skodu za par tisic....hattori_hanzo píše:Tyvoe chudák osma! A myslíš že si jí někdo tipnul,nebo šli na náhodu?
No nevim, já bych nechal tyhle. Kola s límcem si nějak k tomuhle stylu nedokážu představit. Ale jen můj názorwsnw píše:Jsem po Plasech přemejšlel o jinich kolech na auto .....se mi ted začinaj hodne libit kola z limcem a furd nevim,mi řeknete svuj nazor...nechat nebo dat jina kola?
VW Bora Variant 1,9 TDI 85KW+chip
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tohle jsem našel po krátkým hledání,takže myslím že když na ten server mrkneš tak tam určitě ještě něco najdeš...wsnw píše:Taky nevim prave, jake se hodi ,ale nechci žadny chrom atd...Když budete mit nekdo fotky atd to sem nahazete jake kola ,by šli na Seata
http://www.carstyling.net/gallery-data/ ... el/026.jpg
Btw. Seat Romeo?
V jaký hale?Já myslel že jsi jí měl v garáži ne?Bohužel tomu se dneska fakt člověk neubrání,například teď mezi psaním tohohle příspěvku tady za bílýho dne sleduju jak cikáni kradou Fiat Tipo(nemá SPZky,jedno kolo,je zarostlej v trávě a už je tu asi půl roku takže ho vyloženě někdo odložil)a přemejšlím jestli mám pro prdel zavolat policajty nebo ne...Ale asi se na to vykašlu nebo nám sem ještě švihnou cihlu přes plot!V12 píše:podle me sli nahodou...a v hale to bylo nejzajimavejsi auto, tak to proste zkusili..... jinak jeste ukradli nadrz ze scanie, kompletni svazek ze 730D r.v. 03, me jeste ukradli ventilovy viko z nahradniho motoru do cabria..... proste pro par korun ve sberne, udelali skodu za par tisic....
✠Luftwaffle✠
- ARV6
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
polak blaznivej, mel slusnou kliku http://www.wreckedexotics.com/newphotos ... d767.shtml
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
Si necham ty moje co mam se mi jini nelibihattori_hanzo píše:Tohle jsem našel po krátkým hledání,takže myslím že když na ten server mrkneš tak tam určitě ještě něco najdeš...wsnw píše:Taky nevim prave, jake se hodi ,ale nechci žadny chrom atd...Když budete mit nekdo fotky atd to sem nahazete jake kola ,by šli na Seata
///Upravena citace
Hattori
budu o tom premejslet ze bysme to pres zimu zmakly kazdopadne by to bylo to pravy o re cho vy a jak to jedeV12 píše:pekne...pekne... a motor se necha vzdycky vymenit mam navic jeste jeden 3,5lwrenklin píše:DEKUJI sice to je cvaj litr ale jede hezky
pocitam ze ja letos s kabrem vyjedu tak po prazdninach pac se poripravuje do laku pral bych si chameleonka tak uvidim a na kolik by to prislo
chlapcí, prosím o pomoc. Chtěl bych si do podpisu dát obrázek svého miláčka, ale... V nastavení píšou 120 x 120 to zvládnu udělat, ale max. 10kb to žádnej obrázek nestáhnu na tak málo, podařilo se mi fotku stáhnout na 16,8kb a to byl konec a ani to mi to nedovlí. Jak jste je tam dostali sakra.
VW Bora Variant 1,9 TDI 85KW+chip
nahraj fotku na www.ukazto.com zkopíruj si "přímý odkaz" a vlož ho do kolonky "vzdálený odkaz na obrázek"
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
hoď mi do sz tvoje heslo a obrázek...ti to tam dam
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
dostal ale asi jsi mi dal blbý heslo
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI