Repro do podlahy kufru?

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

pasaťák
Kontaktovat uživatele:

Re: Repro do podlahy kufru?

Příspěvek od pasaťák »

Celica2.0GTI píše:je to čistý sq ten helix je univerzálnější a i výkonější
tak že je helix univerzálnější, bych netvrdil.. JR 1004 SW je vhodný jak do uzavřené, tak do bandpassové i bassrefelxové ozvučnice. Jinak 23l se najde v rezervě na uzavřenku jako nic. Už jsem to dělal, udělal jsem klasickou ozvučnici do tvaru kvádru, jen to čelo bylo do kruhu, aby byla rezerva opticky uzavřená. Po stranách vyfrézované dva otvory, aby to bylo jako celek za co vzít a vyndat.. Škoda, že nemám foto, nicméně to hrálo fantasticky.
výprodejové a jiné akce na autohifi http://www.revilohifi.cz/produkty-v-akci/

email: jkarlovsky@revilohifi.cz
tel.: +420777003124

Miky ibiza

Příspěvek od Miky ibiza »

ja si to predstavuju presne tak jak to ma homer dokonce ma aji podobne reseny kufr

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

jinak co se týče litráže, tak je to spočítaná cca 20litrů a sems tím naprosto spokojenej

midiborec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od midiborec »

homer01 píše:
midiborec píše:
homer01 píše:dělal jsem přesně to o čem mluvíš, dělal sem zástavbu do dna kufru a rezerva zůstala na místě. Je to docela pracný ale ne zas tolik aby se to nedalo uděla. Zbejvá mi jen vytlumit kufr a je to hotový, celkem sem na tom ztrávil nějakej asi 26 hodin práce. Není to na žádný soutěže, ale hraje to moc pěkně, aspon já jsem s tím spokojenej. je pravda že když otevřeš kufr tak ty basy se trochu vytratěj ale ne tolik, je to prostě jako uzavřenka. pár fotek najdeš na http://homer01.rajce.idnes.cz/zastavba_kufru/
je to hezky ale zltej boxa odpojim dratky a kufr prazdnej... no ale toje kazdeho vec zejo.. jen me spis zajima ten druhej vylepsovak kdyz si zabudova zesilovac do dreva a jeste ho prikryl plexi sklem ...jak se ten zesilovac chladi ?.. teda nevim jak tvuj ale muj se hreje kdyz hraje mno tak nevim.
Mozna by to chtelo nejak vychytat este
co se týče chlazení nemám problém, udělal jsem mu nožičky takže zespodu k němu vzduch taky může a ted v těch vedrech naprosto bezproblémů a dávám mu docela zabrat :D
Tak to je dobre pac z hora to tim plexi prikyty neni moc dobry, proc jinak by delali zesilovace a nanem kryt z chladiciho materialu. jinak by to mohli klidne delat plastove ze :) to poznas casem estli si ho odvaril a nebo mu to vyhovuje :lol:
Moje auto:
Peugeot 307 kombi 1.6 80kw 2005

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

midiborec píše:
homer01 píše:
midiborec píše: je to hezky ale zltej boxa odpojim dratky a kufr prazdnej... no ale toje kazdeho vec zejo.. jen me spis zajima ten druhej vylepsovak kdyz si zabudova zesilovac do dreva a jeste ho prikryl plexi sklem ...jak se ten zesilovac chladi ?.. teda nevim jak tvuj ale muj se hreje kdyz hraje mno tak nevim.
Mozna by to chtelo nejak vychytat este
co se týče chlazení nemám problém, udělal jsem mu nožičky takže zespodu k němu vzduch taky může a ted v těch vedrech naprosto bezproblémů a dávám mu docela zabrat :D
Tak to je dobre pac z hora to tim plexi prikyty neni moc dobry, proc jinak by delali zesilovace a nanem kryt z chladiciho materialu. jinak by to mohli klidne delat plastove ze :) to poznas casem estli si ho odvaril a nebo mu to vyhovuje :lol:
myslím že co se týče RF tak ho jen tak neodvaříš :wink:

Fifi

Příspěvek od Fifi »

homer01 píše:myslím že co se týče RF tak ho jen tak neodvaříš :wink:

Jistě, ale proč mu znepříjemňovat život zvýšeným tep. namáháním... Design? Ok no... :roll:
Když někomu řekneš že je blbec, chytrého to z tebe neudělá!

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

homer01 píše:
midiborec píše:
homer01 píše: co se týče chlazení nemám problém, udělal jsem mu nožičky takže zespodu k němu vzduch taky může a ted v těch vedrech naprosto bezproblémů a dávám mu docela zabrat :D
myslím že co se týče RF tak ho jen tak neodvaříš :wink:
Homer víš jak to s tím myslet..... :lol:

Miky ibiza

mam jeste jeden dotaz ten reprak ktery mi tady byl doporucen mam ho namontovat magnetem smerem k rezerve nebo ven?

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thomaswilliams »

RF neodvaříš ani náhodou.....teď sem zrovna povedlo vzpříčit proti PC RC model tak že se membrána repráku a ni nehla....neúmyslně...prostě v jedný zatáčce...se tam posunulo....a repráku se nic nestalo pouze trochu zasmrděl...ale hraje dál ...u jiných repro už by bylo po cívce...
pokud máš RF tak je to skoro nezmar.....vydrží kde co....
v kábru mám T2....1000 RMS 2000 max...připojenej ZEsilovač...kterej ve špičce dělá přes 3 kW... a repro si jenom lebedí.....vkrtkové mazdě T1to stejný...zatížená skoro 1,5 větším výkonem.... a taky v pohodě.....RF prostě super výrobek a o zesilovačích ani nemluvím....vydržel cca hodinu ve zkratu když se mi vibracema vyšrouboval konektor z bedny....

Celica2.0GTI

Miky dej ho košem dobnitř at to nemáš v kufru jak sopku mně odobně by se to vůbec nelíbilo zahlazenej kufr a v něm akorát magnet

Miky ibiza

ok:-)

Miky ibiza

a jaky byste mi k tomu repraku doporucili zesik? chcu na neho jeste pripojit predni repra a ty taky nemam vybrane cena prednich repraku a zesiku by mela byt dohromady do 5000 diky

Celica2.0GTI

v cenovce co chceš bych to viděl na zes http://www.el-diablo.cz/catalog/product ... d3284c9895 a předí kompa předpokládám že 16cm bych to viděl na tyhle http://www.el-diablo.cz/catalog/product ... d3284c9895 bude k tomu potřeba i samozřejmně nějaká kabeláž http://www.el-diablo.cz/catalog/product ... d3284c9895 a Y rozdvojení před zesem pokud rádio má 4xRCA tak bych kabely volil jinak

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

Miky ibiza píše:a jaky byste mi k tomu repraku doporucili zesik? chcu na neho jeste pripojit predni repra a ty taky nemam vybrane cena prednich repraku a zesiku by mela byt dohromady do 5000 diky
osobně bych dal samostatnej zesík na SW a samostanej na repro

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

homer01 píše:
Miky ibiza píše:a jaky byste mi k tomu repraku doporucili zesik? chcu na neho jeste pripojit predni repra a ty taky nemam vybrane cena prednich repraku a zesiku by mela byt dohromady do 5000 diky
osobně bych dal samostatnej zesík na SW a samostanej na repro
to ani nemusíš....v Mku mi všechno žene jeden 5 ti kanál.... a bez problémů...kvůli místu ho mám zezadu na bedně a nikdy nebyl problémčekal jsem že vibracema něco upadne... a zatím pohoda...spíš podle toho kolik má miki místa...

Celica2.0GTI

thomas jenže 5tikanál je cenově pro něho asi nedostupnej

Miky ibiza

misto no vzhledem k tomu jak je ibiza mala tak toho mista moc nemam:-( ale pro zacatek mi jeden zesilovac bude stacit casem uvidim

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

Celica2.0GTI píše:thomas jenže 5tikanál je cenově pro něho asi nedostupnej
no to asi jo ten můj stál asi 30000

Celica2.0GTI

ho za 5000 hod do placu a miky bude spokojenej posluchač

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

ani náhodou ...mám ale 4 kanál JBL...nějak na něj nezbylo místo házím ho do placu za bůra...novej

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

jasně že pětikánal na to stačí ale přesně jak řiká celica je to potom cenově trochu jinde :lol:

pasaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasaťák »

Muzu ti nabidnout Carpower POWER 4/400 http://www.revilohifi.cz/product_info.p ... ts_id=1372 .Se svym vykonem v pohode utahne i lepsi kompa a 320W RMS na wofer je taky v pohode. Kompa bych k tomu videl spis bud Powerbass S-6C http://www.revilohifi.cz/product_info.p ... cts_id=675 nebo Bull Audio CS-650.75 http://www.revilohifi.cz/product_info.p ... ts_id=1279 . Vim, ze to je o neco vic, nez jsi psal, ale 100% uslysis rozdil.. Vsechno mame skladem..
výprodejové a jiné akce na autohifi http://www.revilohifi.cz/produkty-v-akci/

email: jkarlovsky@revilohifi.cz
tel.: +420777003124

Miky ibiza

pasatak: no to je trosku vic nez sem schopny v dohledne dobe splasit:-(

midiborec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od midiborec »

thomaswilliams píše:ani náhodou ...mám ale 4 kanál JBL...nějak na něj nezbylo místo házím ho do placu za bůra...novej
Pockej az ti nekdo na cervene třeba pekne oliže zadek auta.. To budes nasarnej teprv :lol: ale nepralbych te to.. ale ver tomu ze takovi lidi existuji kamos stal na cervene a borec s tranzitem mu ugolfa pekne upravil zadek..jako ja nevim estli ti lidi sou slepi nebo co ale pokud ja vim na cervene se stoji a ne jede :nono: :lol:
Moje auto:

Celica2.0GTI

midiborec píše:
thomaswilliams píše:ani náhodou ...mám ale 4 kanál JBL...nějak na něj nezbylo místo házím ho do placu za bůra...novej
Pockej az ti nekdo na cervene třeba pekne oliže zadek auta.. To budes nasarnej teprv :lol: ale nepralbych te to.. ale ver tomu ze takovi lidi existuji kamos stal na cervene a borec s tranzitem mu ugolfa pekne upravil zadek..jako ja nevim estli ti lidi sou slepi nebo co ale pokud ja vim na cervene se stoji a ne jede :nono: :lol:
jestli měl golfa zelenýho tak přenosný značky jsou víc než semafor ne? :lol:

homer01
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od homer01 »

Celica2.0GTI píše:
midiborec píše:
jestli měl golfa zelenýho tak přenosný značky jsou víc než semafor ne? :lol:
:smich: :smich:

thomaswilliams
Kontaktovat uživatele:

mě nikdo nestihne nabourat...blesk je můj pomalejší brácha

Celica2.0GTI

no když to tak říkáš kamoša na přechodě dohnalo auto oje od vozejku mu napasovelo mězi přední sedačky a ta liazka před ním mu naopak dopasovala předek pěkně na kupátko rychlost mu v ten moment byla platná asi jako mrtvýmu pršiplášt

midiborec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od midiborec »

Celica2.0GTI píše:no když to tak říkáš kamoša na přechodě dohnalo auto oje od vozejku mu napasovelo mězi přední sedačky a ta liazka před ním mu naopak dopasovala předek pěkně na kupátko rychlost mu v ten moment byla platná asi jako mrtvýmu pršiplášt
stou barvou ses trefl ma čtverkoveho golfa a barvu takovou olivove zelenou a pak mej v kufru aparaturu za xx tisic... to kdyby ,e mekdo napalil dozadu tak jako nasranej budu ale asi me to nebude tolik bolet ze me znicil box za 3000 nez nejakej za 10 000 :lol: ale ja nastesti nejezdim porad autem prome kolo je lepsi prostredek hlavnekdyz je krasny pocasi :) jado auta chodim poslouchat hudbu ted uz jen :D
Moje auto:

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“