= TTH on line =
Moderátor: Dave0401
Re: = TTH on line =
Hotové ... práce bude dost ale společnými silami to zvládneme
člen www.tth.gzk.cz
když vemu že už teď mám prblémy s patníky a v garáži dřu výfukem..dobudoucna jak se předělaj plasty tak to auto bude nad zemí cca 20 cm ..a to je celkem málo když tam nemám air ride ..V-Y-V-I píše:Chlape,jeětě nevíš co je o hubu
Ale ať se dílo podaří
Todle je jedn výměna pružina optické snížení.. nic viacai ..he jak říkám moc práce málo času málo peněz a mooc trpělivosti..
JouiCZ: Hlavně tu trpělivost
A hlavně aby se to líbilo tobě a taky aby to nějak vypadalo.
A hlavně aby se to líbilo tobě a taky aby to nějak vypadalo.
člen www.tth.gzk.cz
JouiCZ píše:No to je taky fakt ...uvidíme..myslím ale že tadle neděle vypadá bledě..necháme to na další neděli..
mě je v podstatě jedno kdy to bude, zatím mám čas kdykoli
během týdne dokončím úpravy na náraznících a zase je na nějakou dobu nasadím, jestli se někde neoběví skrytá vada... , ale myslím že už by to mělo být bez problémů
člen www.tth.gzk.cz
JouiCZ píše:no ja no ti to trefi mucha a rozletí se ti nárazník
je to pevné jako skála
člen www.tth.gzk.cz
chat? možna něco pro vás www.icq.com
Naposledy upravil(a) felda dne 26 čer 2007 22:40, celkem upraveno 1 x.
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad
- Luke_TDI
- Kontaktovat uživatele:
Kuci muzu vam doporucit tohle urcite to bude pohodlnejsi nez pres forum
http://icq.atlas.cz/
http://icq.atlas.cz/
VODA,TOPENI,PLYN - Kompletni realizace vytapeni tepelnym cerpadlem nebo plynovym kotle vc. servisu zarucniho i pozarucniho. tzv. plnime sny na pockani
JouiCZ píše:třba jak se ti to povedlo to rupnout?PemaR píše:A co by te zajimalo kromne toho ze stoji v garazi s ruplou prevedouvkou?JouiCZ píše:Tak s epřidej..co to tvoje fabo?
To je fakt taky by mě to zajímalo
člen www.tth.gzk.cz
Jsem na tom stejne jak vy proste jsem jednou prise do garaze a pod motorem louze prevodoveho oleje... Ale uz na to mam nejake lepidlo tak v sobotu to zkusim nejak zaplacnout aby to uz vice netekloKubis1011 píše:JouiCZ píše:třba jak se ti to povedlo to rupnout?PemaR píše: A co by te zajimalo kromne toho ze stoji v garazi s ruplou prevedouvkou?
To je fakt taky by mě to zajímalo
Byl jsem s tim v Petrwalde v servise protoze jsem myslel ze je spatne tesneni jak se menila spojka ale kdyz se na to divali zespoda rikali ze je tam prasklina, ze vymena tesneni je zbytecna ze se to musi zalepit a hned mi tam vnutili nejakou sracku s redidlem a jeste neco na zalepeni... Mam to v garazi nevim jak se to jmenuje ale zitra to jdu zalepit tak udelam nejake fotky, sam nevim kde a jak velka ta prasklina je...
Audio uz je tam dlouho ale nastaveny zesilovac mam asi 14dni tak to uz konecne aji hraje jen kdyby se ve facku vsechno netrepalo
Ale se zvukem jsem spokojen mozna kdyby se naskytla nejaka lepsi nabidka poridit SW s 2 kousky 10" repro tak bych asi uvazoval...
Fotky urcite budou (pokud nenecham fotak doma)
EDIT: Lepeni se odklada na nekdy jindy, mamina mi dneska rekla ze pozvala celou rodinu na oslavu mojich narozenin a o nicem mi nerekla, takze budu trcet doma...
Ale se zvukem jsem spokojen mozna kdyby se naskytla nejaka lepsi nabidka poridit SW s 2 kousky 10" repro tak bych asi uvazoval...
Fotky urcite budou (pokud nenecham fotak doma)
EDIT: Lepeni se odklada na nekdy jindy, mamina mi dneska rekla ze pozvala celou rodinu na oslavu mojich narozenin a o nicem mi nerekla, takze budu trcet doma...