News Tuning Karviná

Tuningová scéna v Karviné, Bohumíně, Havířově a okolí

Moderátor: Dave0401

Odpovědět
Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

WESLY.gsi píše:
Sly píše:Bylo fajn. Nestacil jsem se divit, co tam na sprintech a slalomu predvadelo jedno Subaru WRX. Ani Evo VII nebylo spatne. Byla legrace a az na jednu lehce upravenou 106-ku (ktera me podelala na sprintech a ted mam nocni mury a v noci se budim spoceny) :lol: , to byl vcelku pohodovy srazik. A ty zeny... :idea:
Jo Jo........hol CRX není neporazitelná 8) ,ale 106ka :shock: vyměň to :lol:
Honda ma vetsi potencial motoru jak Peugeot ci Citroen... Kdyz se bavime o objemu 1,6... Upravis CRX 1,6 16V tak ji neporazi nic co je do 1,6. Nedavno jsem se na netu docetl ze motor D16A9 (co mame Sly a ja) zvladne se seriovyma komponentama 200PS pri 8000ot./min (a ne chvilkove... :?: ). CEST! :alien:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

instalater
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od instalater »

Tady máte souboj CRX & sly ... www.diopan.cz/crx.wmv
Citroen BX 1.9 GTi 16V 4WD ... 150 bujných koní
BXclub

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

SWIFT 1.3GTI 8) dá Vám všem na prdel :lol:
14.79 sec 1/4mile (plečka jedna stará :D )

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

CCCO 1.8T píše:SWIFT 1.3GTI 8) dá Vám všem na prdel :lol:
Jo, a je to "serie" s komplet interierem... :?:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

Sraz Žilina O.K.
Solidní vozítka k vidění např. 2xPorsche Cayenne Turbo v úpravě Gemballa 700HP (brutal). Subaru STI (vítěz z Ostravy), EVO VII, pěkná S2, Camaro? Extrem Supercharger, 3xSwift :D atd. Z KA asi 98km, počasí taky trošku extrém - horko jak cip :sun:
Podmínky pro sprint ideální. Měli bychom odkoupit v Mošnově kus letiště ať nemusíme jezdit daleko.

P.S. nejlepší hláška akce "rozbijem ťa ako LEGO ty kokot" :smich2:

tomoking
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tomoking »

CCCO 1.8T píše:SWIFT 1.3GTI 8) dá Vám všem na prdel :lol:

http://www.modifiedcars.com/cars/9951.htm

Obrázek
tenhle jako plecka zrovna nevypada :)

http://stedix.com/swiftgti/gallery.html .... pytel GTIcek :)
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

Dík 8) ,ale obrázků mám celkem dost, jen ten motor schází. Až dodělám CCCO (pro ty co dosud nopochopili tak "AUDI" - líp to na klávesnici nejde!) tak dám Swifťákovi GTI Engine a NÉ že NEEEEEE.
A pak poznáte co je poměr Cena/výkon :)
Pokud někdo víte o GTI Swift engine - sem s ním.

P.S. Případné dotazy typu jestli předjede Felda (z kopce) nebo Yaris (samozřejme swap engine 1,3) Swifta GTI zasílejte na známou adresu: Jinřišská 16, 111 50 Praha 1. Na obálku napište heslo Impossible!
P.S. 2
V Žilině byla spatřena obávaná Felicie 1,6 Turbo výsledek= 16.?? 1/4mile

P.S.3 Doufám, že si nikdo nevezme tento příspěvek osobně. Jakákoliv podobnost s osobami přispívajícím do tohoto fóra je čistě náhodná a všechny postavy jsou smyšlené.

Sly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sly »

WESLY.gsi píše:
Jo Jo........hol CRX není neporazitelná 8) ,ale 106ka :shock: vyměň to :lol:

Podle majitele cca 180 koni, cemuz bych i veril. Pri hmotnosti pod 900kg jsem na ni proste nemel, no. Ale chut jsem si spravil na CRX V-TEC a stejnem modelu, ktery mel navic snizenou hlavu a chip.
Live4Ride Syndicate

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Tak jsem se konečně dostal k netu 8)

Žilina byla super 8) Řekl bych že auta pěknější než v Mimoni. To Subaru vs. EVO VII bylo parádní.

COOO: zatím ty tvoji "Svišti" vyhrávají, ale je jen otázka času kdy jim to skončí. Zásoby motorů se tenčí :D Hláška s LEGEM byla fakt super, ale ten druhej si to asi nemyslel :D

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

to Yaris: Nazdar bazar,to jsem rád že jste si to tam užili,my jsme s panem Felkou pařili v Caspru a kokonce jsme dali i karaoke :kapela: byla :drink2: a zadek .......jinak ja jste dopadli jakošto Karviná na sprintech :lol:

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Sprintů jsme se neúčastnili :( Jak si sám napsal, tak u mě to je spíš o vzhledu. Mirek na sprintu taky nebyl.
Jo, ale málem nás nepustili na slovensko. Na hranicích nám jeden VELMI DULEŽITÝ policista přikázal dát dopořádku osvětlení :twisted: Ještě nám řekl že tuning je krásná věc, ale prý se máme řídit zákonem :D Protentokrát prý jen upozorňoval, ale příště že prej bude flastrovat, tak to já si pro tu náplast příště zajedu :lol: :lol: :lol: nevíš kdy se ti bude hodit :D

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Sprintů jsme se neúčastnili :( Jak si sám napsal, tak u mě to je spíš o vzhledu. Mirek na sprintu taky nebyl.
Jo, ale málem nás nepustili na slovensko. Na hranicích nám jeden VELMI DULEŽITÝ policista přikázal dát dopořádku osvětlení :twisted: Ještě nám řekl že tuning je krásná věc, ale prý se máme řídit zákonem :D Protentokrát prý jen upozorňoval, ale příště že prej bude flastrovat, tak to já si pro tu náplast příště zajedu :lol: :lol: :lol: nevíš kdy se ti bude hodit :D

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

to yaris: stačilo to napsat jednou 8)

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Soráč :oops: Nějak mi v práci blbne PC tak se mi to trochu rozmnožilo :D

TTK přišlo o jedno vozidlo. Brácha včera prodal vozidlo. V bazaru stálo celou hodinu a půl :wink: Nový majitel poznal na první pohled výhodnou koupi 8)

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

to Yaryz :D : a čím se bude brácha teď hrkotat :lol: ,to byl hřích prodat tak pěkné fávo. Jinak jak to vidííš s kopřivnicí :?

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

2PÁDLO :lol: : zatím bude jezdit pěškobusem. Je to škoda,ale je to jeho rozhodnutí.
Ještě nevím jak to bude stou Kopřivnicí. Je to myslím 25.9. V pátek slavím s kámošem narozky a nevím jak budu v sobotu vypadat, ale určitě bych nemohl řídit. Musel bych najít nějakého řidiče, co by uměl s mým autem jezdit :D Ještě ale uvídím podle počasí. Najaře to stálo za velké hovno a byla to spíš zlodějina tak nevím.

Uňak
Kontaktovat uživatele:

Jedem do Kopřivnice?

Příspěvek od Uňak »

:evil: Tak co frajeři kdo pojede do Kopřivnice. Doufam že už se konečně sejdem všichni!!!! :? Zdeno a bacha na zatacky u Kopřivnice je jich trochu víc.

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

To Matizz: ty ale rozhodně byla kopřivnice lepší podívaná jak IN THE CITY (můj názor),a bylo tam o hodně více stánků s příslušenstvím,navíc teď chcou 100 za osobu a 50 za auto,takže když pojedu s babou tak to vyjde na 250,možná se pojede i ovál a jsem zvědav na ty sprinty......ale největší zažitek je ten okruh 8) zase se tam může někdo pokulat po svodidlech :lol:

felda

Příspěvek od felda »

Zdravím Vás pánové,konečně jsem se dostal k netu 8) .S tou Kopřivnicí s tebou Pádlo souhlasím,nebylo to zas tak špatné jak všichni vykládají,akorát mě srala ta fronta před tou bránou.Čekali jsme tam asi dvě hodiny.Jestli bude sněžit,tak nepojedu,nemám totiž zimni pneu :D
To Uňák:Vítám tě na fóru,už jsi tady chyběl asi jenom ty.A co foto???Mám ti něco najít??? :) :lol:
To Pádlo:Zítra tě očekávám v osm i s tvojí :beautiful: ,přijedu pro vás autem,ať můžem trošku :drink2: pifko :kapela:
To CCCO:Aby ses z toho s Swiftu nepo.... :nono: Jak se podívám na vzhled toho vozu,tak si myslím že to nebylo vyrobené auto,ale byl to něčí POKUS vyrobit auto,ale moc se jim to nepovedlo. :D Poměr cena : výkon Chápu,ale to je vše.Radši se drž 1.8T :?:

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

No oni asi japončíci vyrobili nadupaný motor :) a pak kolem něho postavili něco aby to připomínalo auto :( (jiné už to nebude, mě se líbí).
Ale jsou známy i případy kdy nejdřív vyrobili auto které se všem líbilo potlesk a pak do něj dali něco co vypadalo jako motor :wc: .
Každý to svoje 8)

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

Nejsou ti policajti :policie: poslední dobou moc aktivní?
Je jich všude jak sr..ek. zadek :policie: zadek :policie: zadek :policie: zadek :policie:
Ještě že mám zelenobílé auto :smich:

Uňak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Uňak »

:twisted: Romane neboj se nic foto bude už se na něm pracuje kdo si počka ten se dočka. Rad bych vedel hoši kdo pojede doufam že všichni. Musime tam v te kopřivnici to MCBP převalcovat zatim čus musim taky v te robotě taky něco začit dělat :deejay:

romko
Kontaktovat uživatele:

Kopřivnice

Příspěvek od romko »

:lol:
Naposledy upravil(a) romko dne 08 úno 2011 18:04, celkem upraveno 1 x.

WESLY.gsi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WESLY.gsi »

to romko:...........no tak to se ještě neví,musí zasednout rada a ta tě musí schválit 8) ,...ne......ještě se neví jestli se vůbec pojede,neboj dáme včas vědět :lol:

CCCO 1.8T

Příspěvek od CCCO 1.8T »

Něco pro zasmání :D z "Ojczyzny"
http://bontek.lubi.info/motylek/motylek.swf
chvilku to nabíhá, ale stojí to za to!

V-Y-V-I
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od V-Y-V-I »

ta včelička z "Ojczyzny" je psycho :smich: :smich2: 8)
das Auto

Rammstein
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rammstein »

Tak tomu říkám sprostá včela nebo co je to za hmyz 8)
Obrázek
METHAN CITY TUNING CLUB

Tuning it´s not a crime... It´s a way of life

Mr. Yaris
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr. Yaris »

Rozhodnuto, do Kopřivřiti nejedu :( Možná až Brno, jestli bude. Samozřejmě záleží i na počasí, moje auto by se sněhu leklo, neví pomalu jak vypadá :D Ono je vlastně nejisté i z deště 8)

Odpovědět

Zpět na „Karviná, Bohumín, Havířov a okolí“