FOTOGALERY by Davidoff NEW: Hyundai Coupe
no a ty ses kdo teda? me matete kluci usatymáca píše:hele je to takhle http://ukazto.com/img_small/DSC01238-v671.jpg to sedy bawo ja maca a to cerveny je vaca a ten bilej fakan je balika
moooc velký černý letadlo
vždyť ti to píše zleva:máca,váca,já a ten awatar je mácovo druhá tříca touringDavidoff píše:no a ty ses kdo teda? me matete kluci usatymáca píše:hele je to takhle http://ukazto.com/img_small/DSC01238-v671.jpg to sedy bawo ja maca a to cerveny je vaca a ten bilej fakan je balika
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
jo takze maca je maca, cervenej je vaca a ty ses bali uz v tom mam poradekBALI píše:vždyť ti to píše zleva:máca,váca,já a ten awatar je mácovo druhá tříca touringDavidoff píše:no a ty ses kdo teda? me matete kluci usatymáca píše:hele je to takhle http://ukazto.com/img_small/DSC01238-v671.jpg to sedy bawo ja maca a to cerveny je vaca a ten bilej fakan je balika
Re: FOTOGALERY by Davidoff NEW: VII, TS Milovice
já nevim co furt nechápeš
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
ted uz to chapu woe me jediny co me zmatlo byl ten macuv awatarBALI píše:já nevim co furt nechápeš
aktualizovano a pridany nejake fotos
jestli chceš,tak tě v tom zmatu ještě vícDavidoff píše:ted uz to chapu woe me jediny co me zmatlo byl ten macuv awatarBALI píše:já nevim co furt nechápeš
PS:to jsi nemohl udělat nějakou pořádnou fotku cabra? my žádnou ještě nemáme
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
hele radci uz ne sem rad ze v tom mam tak nak poradekBALI píše:jestli chceš,tak tě v tom zmatu ještě vícDavidoff píše:ted uz to chapu woe me jediny co me zmatlo byl ten macuv awatarBALI píše:já nevim co furt nechápeš
PS:to jsi nemohl udělat nějakou pořádnou fotku cabra? my žádnou ještě nemáme
PS: http://multipics.net/?img=DSC_3745.jpg
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Re: FOTOGALERY by Davidoff NEW: Black & White
to vypada jak focený u nás na Jarově
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
ty ses z melnika? sezen mi cislo na tu blondynu co ma modryho 6g civica na sedejch OZtachFazeey píše:to vypada jak focený u nás na Jarově
ehm...spis me, v melnice budu VTickem rychlejs z kadane nez davidoff 1,4kou z boleslaviDavidoff píše:ty ses z melnika? sezen mi cislo na tu blondynu co ma modryho 6g civica na sedejch OZtachFazeey píše:to vypada jak focený u nás na Jarově
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
vono to bude jedno ja ji neznam
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Pěkné pěkné
EX: Audi A4 Avant 1,9TDi quattro
NOW: TDpoVWa GIII
NOW: TDpoVWa GIII
rekord mam asi 32 minut co ty?eric píše:ehm...spis me, v melnice budu VTickem rychlejs z kadane nez davidoff 1,4kou z boleslaviDavidoff píše:ty ses z melnika? sezen mi cislo na tu blondynu co ma modryho 6g civica na sedejch OZtachFazeey píše:to vypada jak focený u nás na Jarově