Honda ma vetsi potencial motoru jak Peugeot ci Citroen... Kdyz se bavime o objemu 1,6... Upravis CRX 1,6 16V tak ji neporazi nic co je do 1,6. Nedavno jsem se na netu docetl ze motor D16A9 (co mame Sly a ja) zvladne se seriovyma komponentama 200PS pri 8000ot./min (a ne chvilkove... ). CEST!WESLY.gsi píše:Jo Jo........hol CRX není neporazitelná ,ale 106ka vyměň toSly píše:Bylo fajn. Nestacil jsem se divit, co tam na sprintech a slalomu predvadelo jedno Subaru WRX. Ani Evo VII nebylo spatne. Byla legrace a az na jednu lehce upravenou 106-ku (ktera me podelala na sprintech a ted mam nocni mury a v noci se budim spoceny) , to byl vcelku pohodovy srazik. A ty zeny...
News Tuning Karviná
Moderátor: Dave0401
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
-
- Kontaktovat uživatele:
Tady máte souboj CRX & sly ... www.diopan.cz/crx.wmv
Sraz Žilina O.K.
Solidní vozítka k vidění např. 2xPorsche Cayenne Turbo v úpravě Gemballa 700HP (brutal). Subaru STI (vítěz z Ostravy), EVO VII, pěkná S2, Camaro? Extrem Supercharger, 3xSwift atd. Z KA asi 98km, počasí taky trošku extrém - horko jak cip
Podmínky pro sprint ideální. Měli bychom odkoupit v Mošnově kus letiště ať nemusíme jezdit daleko.
P.S. nejlepší hláška akce "rozbijem ťa ako LEGO ty kokot"
Solidní vozítka k vidění např. 2xPorsche Cayenne Turbo v úpravě Gemballa 700HP (brutal). Subaru STI (vítěz z Ostravy), EVO VII, pěkná S2, Camaro? Extrem Supercharger, 3xSwift atd. Z KA asi 98km, počasí taky trošku extrém - horko jak cip
Podmínky pro sprint ideální. Měli bychom odkoupit v Mošnově kus letiště ať nemusíme jezdit daleko.
P.S. nejlepší hláška akce "rozbijem ťa ako LEGO ty kokot"
- tomoking
- Kontaktovat uživatele:
CCCO 1.8T píše:SWIFT 1.3GTI dá Vám všem na prdel
14.79 sec 1/4mile (plečka jedna stará )
http://www.modifiedcars.com/cars/9951.htm
tenhle jako plecka zrovna nevypada
http://stedix.com/swiftgti/gallery.html .... pytel GTIcek
řidiči jsou vystaveni šikaně ze strany policie za jednání, které ve skutečnosti není ohrožující, ale je v rozporu se zákonem
Dík ,ale obrázků mám celkem dost, jen ten motor schází. Až dodělám CCCO (pro ty co dosud nopochopili tak "AUDI" - líp to na klávesnici nejde!) tak dám Swifťákovi GTI Engine a NÉ že NEEEEEE.
A pak poznáte co je poměr Cena/výkon
Pokud někdo víte o GTI Swift engine - sem s ním.
P.S. Případné dotazy typu jestli předjede Felda (z kopce) nebo Yaris (samozřejme swap engine 1,3) Swifta GTI zasílejte na známou adresu: Jinřišská 16, 111 50 Praha 1. Na obálku napište heslo Impossible!
P.S. 2
V Žilině byla spatřena obávaná Felicie 1,6 Turbo výsledek= 16.?? 1/4mile
P.S.3 Doufám, že si nikdo nevezme tento příspěvek osobně. Jakákoliv podobnost s osobami přispívajícím do tohoto fóra je čistě náhodná a všechny postavy jsou smyšlené.
A pak poznáte co je poměr Cena/výkon
Pokud někdo víte o GTI Swift engine - sem s ním.
P.S. Případné dotazy typu jestli předjede Felda (z kopce) nebo Yaris (samozřejme swap engine 1,3) Swifta GTI zasílejte na známou adresu: Jinřišská 16, 111 50 Praha 1. Na obálku napište heslo Impossible!
P.S. 2
V Žilině byla spatřena obávaná Felicie 1,6 Turbo výsledek= 16.?? 1/4mile
P.S.3 Doufám, že si nikdo nevezme tento příspěvek osobně. Jakákoliv podobnost s osobami přispívajícím do tohoto fóra je čistě náhodná a všechny postavy jsou smyšlené.
Tak jsem se konečně dostal k netu
Žilina byla super Řekl bych že auta pěknější než v Mimoni. To Subaru vs. EVO VII bylo parádní.
COOO: zatím ty tvoji "Svišti" vyhrávají, ale je jen otázka času kdy jim to skončí. Zásoby motorů se tenčí Hláška s LEGEM byla fakt super, ale ten druhej si to asi nemyslel
Žilina byla super Řekl bych že auta pěknější než v Mimoni. To Subaru vs. EVO VII bylo parádní.
COOO: zatím ty tvoji "Svišti" vyhrávají, ale je jen otázka času kdy jim to skončí. Zásoby motorů se tenčí Hláška s LEGEM byla fakt super, ale ten druhej si to asi nemyslel
Sprintů jsme se neúčastnili Jak si sám napsal, tak u mě to je spíš o vzhledu. Mirek na sprintu taky nebyl.
Jo, ale málem nás nepustili na slovensko. Na hranicích nám jeden VELMI DULEŽITÝ policista přikázal dát dopořádku osvětlení Ještě nám řekl že tuning je krásná věc, ale prý se máme řídit zákonem Protentokrát prý jen upozorňoval, ale příště že prej bude flastrovat, tak to já si pro tu náplast příště zajedu nevíš kdy se ti bude hodit
Jo, ale málem nás nepustili na slovensko. Na hranicích nám jeden VELMI DULEŽITÝ policista přikázal dát dopořádku osvětlení Ještě nám řekl že tuning je krásná věc, ale prý se máme řídit zákonem Protentokrát prý jen upozorňoval, ale příště že prej bude flastrovat, tak to já si pro tu náplast příště zajedu nevíš kdy se ti bude hodit
Sprintů jsme se neúčastnili Jak si sám napsal, tak u mě to je spíš o vzhledu. Mirek na sprintu taky nebyl.
2PÁDLO : zatím bude jezdit pěškobusem. Je to škoda,ale je to jeho rozhodnutí.
Ještě nevím jak to bude stou Kopřivnicí. Je to myslím 25.9. V pátek slavím s kámošem narozky a nevím jak budu v sobotu vypadat, ale určitě bych nemohl řídit. Musel bych najít nějakého řidiče, co by uměl s mým autem jezdit Ještě ale uvídím podle počasí. Najaře to stálo za velké hovno a byla to spíš zlodějina tak nevím.
Ještě nevím jak to bude stou Kopřivnicí. Je to myslím 25.9. V pátek slavím s kámošem narozky a nevím jak budu v sobotu vypadat, ale určitě bych nemohl řídit. Musel bych najít nějakého řidiče, co by uměl s mým autem jezdit Ještě ale uvídím podle počasí. Najaře to stálo za velké hovno a byla to spíš zlodějina tak nevím.
Jedem do Kopřivnice?
Tak co frajeři kdo pojede do Kopřivnice. Doufam že už se konečně sejdem všichni!!!! Zdeno a bacha na zatacky u Kopřivnice je jich trochu víc.
To Matizz: ty ale rozhodně byla kopřivnice lepší podívaná jak IN THE CITY (můj názor),a bylo tam o hodně více stánků s příslušenstvím,navíc teď chcou 100 za osobu a 50 za auto,takže když pojedu s babou tak to vyjde na 250,možná se pojede i ovál a jsem zvědav na ty sprinty......ale největší zažitek je ten okruh zase se tam může někdo pokulat po svodidlech
Zdravím Vás pánové,konečně jsem se dostal k netu .S tou Kopřivnicí s tebou Pádlo souhlasím,nebylo to zas tak špatné jak všichni vykládají,akorát mě srala ta fronta před tou bránou.Čekali jsme tam asi dvě hodiny.Jestli bude sněžit,tak nepojedu,nemám totiž zimni pneu
To Uňák:Vítám tě na fóru,už jsi tady chyběl asi jenom ty.A co foto???Mám ti něco najít???
To Pádlo:Zítra tě očekávám v osm i s tvojí ,přijedu pro vás autem,ať můžem trošku pifko
To CCCO:Aby ses z toho s Swiftu nepo.... Jak se podívám na vzhled toho vozu,tak si myslím že to nebylo vyrobené auto,ale byl to něčí POKUS vyrobit auto,ale moc se jim to nepovedlo. Poměr cena : výkon Chápu,ale to je vše.Radši se drž 1.8T
To Uňák:Vítám tě na fóru,už jsi tady chyběl asi jenom ty.A co foto???Mám ti něco najít???
To Pádlo:Zítra tě očekávám v osm i s tvojí ,přijedu pro vás autem,ať můžem trošku pifko
To CCCO:Aby ses z toho s Swiftu nepo.... Jak se podívám na vzhled toho vozu,tak si myslím že to nebylo vyrobené auto,ale byl to něčí POKUS vyrobit auto,ale moc se jim to nepovedlo. Poměr cena : výkon Chápu,ale to je vše.Radši se drž 1.8T
Kopřivnice
Naposledy upravil(a) romko dne 08 úno 2011 18:04, celkem upraveno 1 x.
Něco pro zasmání z "Ojczyzny"
http://bontek.lubi.info/motylek/motylek.swf
chvilku to nabíhá, ale stojí to za to!
http://bontek.lubi.info/motylek/motylek.swf
chvilku to nabíhá, ale stojí to za to!