Honda Accord
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
Honda Accord
Dobrý den,
Pořád nevím jaké si pořídit auto, jsem neustále na cestách a mám rád výkon a závodění (v mezích) Ale také bych rád trochu komfortu. Také mi jde o airdynamiku a jízdní vlastnosti které u dvojkovýho golfu jsou jaksi už mimo.
Po tehlé stránce mi vyhovuje škoda octavia 1,9TDI avšak s cenou okolo 150 000,- kč si ji nejsem schopen koupit.
A tak mi do oka padla jeda z néúplně starších Hond accord. Chtěl bych se zeptat na pár otázek k tomuto autu od zkušenějších.
1) kolik to má spotřebu?
2) má nějaké obvyklé mouchy ?
3) je to spolehlivé auto?
4) jak je to s cenou a dostupností s náhradními díly?
5) šel by tento motor osadit turbem ?
6) je to bezpečné auto?
7) okolo jaké ceny se dá mluvit o slušném autě a nejedná se o vrak ?
8 ) je to celozinek?
9) převodovka je asi 6.stupňová, umožňuje rychle řazení?
pár demonstrativních fotek:
a odkaz na jednu
Pořád nevím jaké si pořídit auto, jsem neustále na cestách a mám rád výkon a závodění (v mezích) Ale také bych rád trochu komfortu. Také mi jde o airdynamiku a jízdní vlastnosti které u dvojkovýho golfu jsou jaksi už mimo.
Po tehlé stránce mi vyhovuje škoda octavia 1,9TDI avšak s cenou okolo 150 000,- kč si ji nejsem schopen koupit.
A tak mi do oka padla jeda z néúplně starších Hond accord. Chtěl bych se zeptat na pár otázek k tomuto autu od zkušenějších.
1) kolik to má spotřebu?
6) je to bezpečné auto?
8 ) je to celozinek?
a odkaz na jednu
Re: Honda Accord
Máš rád závodění a chceš si koupit todle auto jo ? Těch 130koní a 1300kg nebo kolik to má moc nepojede a to se nebavim o podvozku, aerodynamice atd.
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
že tě to baví mu ještě písat vysvětlovačkyTrhyy píše:Máš rád závodění a chceš si koupit todle auto jo ? Těch 130koní a 1300kg nebo kolik to má moc nepojede a to se nebavim o podvozku, aerodynamice atd.
kdyby napsal večernajs že rád sportovní svezení ale když řekne výraz závodění , což je něco na úplně jiné úrovni
avšak auto doporučuji,už jenom kvůli tomu že výběr neni golf a octa
to Vecernicek:
www.hondaclub.cz
pouzij vyhledavani
4) http://www.hondaclub.cz:8080/forum/view ... ord#p58242
a nebo zkontaktuj Idaha
www.hondaclub.cz
pouzij vyhledavani
4) http://www.hondaclub.cz:8080/forum/view ... ord#p58242
a nebo zkontaktuj Idaha
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
paneboze trochu rozumne,zmrvit motor od hondy turbem dyt ty motory sou o necem jinem,jizdni vlastnosti dobre a jestli si myslel aerodynamiku tim stylem ze to od 100vky v interieru nehuci tak na tom neni spatne.ohledne dilu je dobra volba zeptat se Idaha,spotreba podle toho jak velkou cihlu mas na noze.a o tom ze to je 6kvalt si nech zdat dyt ani nejnovejsi acord ho dostal k vyssim verzim a az dodatecne
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
no "mrveni" Hondy turbem je v USA dost bezny a myslim ze jsou v tomhle o trochu dal nez my cesi (i kdyz USA moc nemusim). U nas jsou tak 3 Hondy s turbem (o kterych ja vim-i kdyz jich bude vic). Nevim co by ti o tom rekli Vinc nebo MarAt a dalsi...sotomaior píše:paneboze trochu rozumne,zmrvit motor od hondy turbem dyt ty motory sou o necem jinem,jizdni vlastnosti dobre a jestli si myslel aerodynamiku tim stylem ze to od 100vky v interieru nehuci tak na tom neni spatne.ohledne dilu je dobra volba zeptat se Idaha,spotreba podle toho jak velkou cihlu mas na noze.a o tom ze to je 6kvalt si nech zdat dyt ani nejnovejsi acord ho dostal k vyssim verzim a az dodatecne
neber to jako popichnuti k hadce nebo utok na tebe, jen proste s timhle nazorem nesouhlasim. Jinak s tebou v ostatnim souhlasim.
- Vecernicek
- Kontaktovat uživatele:
No já chtěl nějak poradit vzhledm k tomu jakej je rozdíl mezi oktávkou a accordem. Jestli to má cenu kupovat. Jak na tom je vyspěle podvozek oproti G2 nebo oktávce (přece jenom oktávka je podvozkem golf4).
Jak jsem se dočetl tak čepy, přední brzdy a homokineťáky jsou vše co by se tomu mohlo stát(kor když to jsou spotřební díly)
Víte ono se vám to lehce řekne, ale když máte auto u kterýho se vám posere jedna jediná malá věc a díky tomu to celý nejede a ani nevíte kde začít tu chybu hledat to je příšerný.
btw. Jakej je rozdíl mezi airodynamikou Accorda a Octávky? Myslím že nulovej rozdíl. A teď chci vědět co si myslíte o airodynamice Accorda vs. Golf2... asi nebe a dudy.
Na spotřebu se jdu zeptat Idaha, i když ten mě asi v lásce mít nebude
Jak jsem se dočetl tak čepy, přední brzdy a homokineťáky jsou vše co by se tomu mohlo stát(kor když to jsou spotřební díly)
Víte ono se vám to lehce řekne, ale když máte auto u kterýho se vám posere jedna jediná malá věc a díky tomu to celý nejede a ani nevíte kde začít tu chybu hledat to je příšerný.
btw. Jakej je rozdíl mezi airodynamikou Accorda a Octávky? Myslím že nulovej rozdíl. A teď chci vědět co si myslíte o airodynamice Accorda vs. Golf2... asi nebe a dudy.
VW Golf 2♂ 1,8 8V 66kW/90PS/5250 137Nm/3000
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV
Seat Toledo Magnus ♂ 1,9 8V TDI 66kW/90PS/4000 202Nm/1900
And PRV
Ja jsem na japonce takze urcite Acco. S areodynamikou ti neporadim a spotreba je opravdu podle toho jak mas tezkou nohu.Vecernicek píše:No já chtěl nějak poradit vzhledm k tomu jakej je rozdíl mezi oktávkou a accordem. Jestli to má cenu kupovat. Jak na tom je vyspěle podvozek oproti G2 nebo oktávce (přece jenom oktávka je podvozkem golf4).
Podle me tak 8-10l/100Km
Co se zkusit zeptat Buldy? Nemel taky accorda anebo to zkus na tom Hondaclubu.
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
v pohode, ja jen ze treba motory od hondy sou delany jako tocive s maximem polozenym hodne vysoko a turbo pro ne je dost netypicke dyt i type-r sou atmosfery a jakeCAD píše: no "mrveni" Hondy turbem je v USA dost bezny a myslim ze jsou v tomhle o trochu dal nez my cesi (i kdyz USA moc nemusim). U nas jsou tak 3 Hondy s turbem (o kterych ja vim-i kdyz jich bude vic). Nevim co by ti o tom rekli Vinc nebo MarAt a dalsi...
neber to jako popichnuti k hadce nebo utok na tebe, jen proste s timhle nazorem nesouhlasim. Jinak s tebou v ostatnim souhlasim.
1) 2.0 jezdí za 7,5-9l, 2.2 cca 8,5-12 - kombinovaná s ezapnutou klimouVecernicek píše:Dobrý den,
1) kolik to má spotřebu?
6) je to bezpečné auto?
8 ) je to celozinek?
a odkaz na jednu
2) vzhledem k tomu že je to podl emne to nejhorší co honda kdy vyrobila v GB tak jich to má furu.. radši se ani neptej..
3) viz bod 2, vzhledm eke stáří bude hooodně záležet na předchozím majiteli, nejčastejší jsou problémy s elektrikou, motory 2.2 sohc ( non-vtec - f22b) problémy s uložením kliky - resp s axiálními ložisky, na druhou tsranu 2.0 SOHC ( F20A/F20B ) cca 120-138PS patří k tomu nejspolehlvejšímu co honda vypustila do světa, ale vzhledme k váze toho vozu je to auto zabité...
4) auto kopíš od 40 do 80tis / 80tis asi nej stav, ale u tohohle auta snad ani nejde hovořit o top stavu.. /, díly vcelkulevné - koukni k nám na shop..
5) každej motor jde osadit turbem ( tenhle bod ve mne evokuje myšlenku že si z nás tímhle přízpevkem opet deláš prdel.. )
6) na svojí dobu prumerně až podpruměrne bezpečné
7) i za tech 80tis muže bát v mnohem horším stavu než jiné auto za polovinu, tahle auta jsou v tomhle dost zákeřný ( hlavne díky předchozím majitelum a zkurvené síti debilních Hondaservisu po CR )
tyto modely vyrábené v GB dostali plnej pozink až od roku 98 narozdíl od moddelu vyrábených v US které ho měli již o "pár" ( témeř deset ) let dříve.
9) bože kde by to vzalo šestikvalt , nevíš?
...zkráeně jestli jsi golfista co nesnáší japonce jak se tu evokuješ, tak si jí vem, budeš mít alespon dobrej duvod na japonce nadávat až s epo pár mesících vrátiš ke golfu
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz