Valná hromada TCL
Re: Valná hromada TCL
Koliba.Tam už nás znají.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
2x dopr.prostředek: 1.3 MPi;
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
CTS.CZ píše:to ani nevim kde to je.....hlavně aby se tam někde dalo dobře zaparkovat a abych se tam třeba taky dobře najedl
Já znám jen Kolibu a pak Country salon........

- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
A nebo tam, pokud si myslíte že nikdo nebude hlučnější..., mno nevím , nevím.Rendis píše:Koliba.Tam už nás znají.
Aby jsme tam pak ještě mohly...

proč hlučnější? Části lidí je to jedno a počká jak to dopadne.Já už se uklidnil a řeknu jen svůj názor.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Já taky se už uklidnil, i když včera sem byl na pepku,když sem četl ty poznámky... mám to v hlavě přebrané..ale někdo má silnější hlas a když ho zvedne tak abychom to stihly probrat...Rendis píše:proč hlučnější? Části lidí je to jedno a počká jak to dopadne.Já už se uklidnil a řeknu jen svůj názor.
Bude to v klidu.Tohle už tady bylo několikrát. 

BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Tak jo...budu tomu věřit.Rendis píše:Bude to v klidu.Tohle už tady bylo několikrát.

.......... tak hlavně aby ste si to dokázali všechno vyřešit. Když už to tu všechno několikrát bylo.Rendis píše:Bude to v klidu.Tohle už tady bylo několikrát.
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
No , když to vezmeš pod taktovku, proč né,,,Madmax píše:.......... tak hlavně aby ste si to dokázali všechno vyřešit. Když už to tu všechno několikrát bylo.Rendis píše:Bude to v klidu.Tohle už tady bylo několikrát.

- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
A proč to musí brát pod taktovku zrovna MAX.... je tady dalších 9 členů co si to můžou vzít do parády...miras black 4oko píše:No , když to vezmeš pod taktovku, proč né,,,Madmax píše:.......... tak hlavně aby ste si to dokázali všechno vyřešit. Když už to tu všechno několikrát bylo.Rendis píše:Bude to v klidu.Tohle už tady bylo několikrát.
Miras: no já jako Fans určitě ne.
Prochy: Konečně tu napsal někdo něco rozumnýho.
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
ale zúčastnit by jsi se měl.....Madmax píše:Miras: no já jako Fans určitě ne.
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
..........jo jo přijdu se podivat
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Sem myslel jako předseda....Prochy1551 píše:A proč to musí brát pod taktovku zrovna MAX.... je tady dalších 9 členů co si to můžou vzít do parády...miras black 4oko píše:No , když to vezmeš pod taktovku, proč né,,,Madmax píše: .......... tak hlavně aby ste si to dokázali všechno vyřešit. Když už to tu všechno několikrát bylo.
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mi nejde do kupy..předseda ve fans, hmmm..mno nic, noMadmax píše:Miras: no já jako Fans určitě ne.
to jako myslíš fakt ?
- Prochy1551
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsou mi známy všechny informace tak jak mají, tak by Max rád svěřil část povinností mezi členy aby byl klub samostatný a ne zavislý na jednom člověku jako tomu bylo v minulosti stylem když nebyl Max, tak nebyl klubmiras black 4oko píše:Tak to mi nejde do kupy..předseda ve fans, hmmm..mno nic, noMadmax píše:Miras: no já jako Fans určitě ne.
to jako myslíš fakt ?
A navíc se k tomu Max postaví stejným způsobem jako např. Ryan.Prochy1551 píše:Pokud jsou mi známy všechny informace tak jak mají, tak by Max rád svěřil část povinností mezi členy aby byl klub samostatný a ne zavislý na jednom člověku jako tomu bylo v minulosti stylem když nebyl Max, tak nebyl klubmiras black 4oko píše:Tak to mi nejde do kupy..předseda ve fans, hmmm..mno nic, noMadmax píše:Miras: no já jako Fans určitě ne.
to jako myslíš fakt ?
.......to jako faktmiras black 4oko píše:Tak to mi nejde do kupy..předseda ve fans, hmmm..mno nic, noMadmax píše:Miras: no já jako Fans určitě ne.
to jako myslíš fakt ?
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
To zní vcelku normálně....Prochy1551 píše:Pokud jsou mi známy všechny informace tak jak mají, tak by Max rád svěřil část povinností mezi členy aby byl klub samostatný a ne zavislý na jednom člověku jako tomu bylo v minulosti stylem když nebyl Max, tak nebyl klubmiras black 4oko píše:Tak to mi nejde do kupy..předseda ve fans, hmmm..mno nic, noMadmax píše:Miras: no já jako Fans určitě ne.
to jako myslíš fakt ?
ja už fakt nevim co ti na to říct.Madmax píše:A navíc se k tomu Max postaví stejným způsobem jako např. Ryan.

od začátku sem řikal že to je můj návrh aby to bylo fér vůči ostatním členům. protože mi prostě přijde nefér že já trouba bez auta jsem čestným členem. mně to je jedno, já klidně budu dál členem a k Lídlu budu jezdit autobusem!
možná narozdíl od některých ostatních s klubem počítám a chci pro něj něco dělat ať sem fans nebo člen. jestli si myslíš že chci do fans kvůli tomu, abych se vyvlíknul z nějakých povinností, tak se hořce pleteš. vzpoměň si když sme se někdy o klubu bavili, jestli jsem ten co pro něj nechce nic dělat! tak už to sakra pochop. protože zrovna s tebou budu vést takovýhle rozhovor to by mně nikdy nenapadlo a mrzí mně to na celý ty věci nejvíc.
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
Tak na tohle už musím zareagovat. Zrovna s tebou teda nemůžu souhlasit. Myslím, že max je opravdu často vůdčí osobou, ale rozhodně na něm nestojí klub. Podnikla se spousta akcí na kterých nebyl a bylo to super. Možná to je dané tím, že jsi tam nebyl ani ty, tak to nevidíš.Prochy1551 píše:Pokud jsou mi známy všechny informace tak jak mají, tak by Max rád svěřil část povinností mezi členy aby byl klub samostatný a ne zavislý na jednom člověku jako tomu bylo v minulosti stylem když nebyl Max, tak nebyl klubmiras black 4oko píše:Tak to mi nejde do kupy..předseda ve fans, hmmm..mno nic, noMadmax píše:Miras: no já jako Fans určitě ne.
to jako myslíš fakt ?
Jinak samozřejmě s přenesením povinností souhlasím.Rád s čímkoliv pomohu, pokud to bude v mých silách. A je mi dostatečně jasný co všechno dělá Honza (a spousta ostatních lidí) pro klub.
FABIA 1.2 HTP (Hovno To Pojede aneb Hrnec To Postrádá)
tuningclubliberec.com
tuningclubliberec.com
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Taky pomohu...Rowan píše:Tak na tohle už musím zareagovat. Zrovna s tebou teda nemůžu souhlasit. Myslím, že max je opravdu často vůdčí osobou, ale rozhodně na něm nestojí klub. Podnikla se spousta akcí na kterých nebyl a bylo to super. Možná to je dané tím, že jsi tam nebyl ani ty, tak to nevidíš.Prochy1551 píše:Pokud jsou mi známy všechny informace tak jak mají, tak by Max rád svěřil část povinností mezi členy aby byl klub samostatný a ne zavislý na jednom člověku jako tomu bylo v minulosti stylem když nebyl Max, tak nebyl klubmiras black 4oko píše: Tak to mi nejde do kupy..předseda ve fans, hmmm..mno nic, no
to jako myslíš fakt ?
Jinak samozřejmě s přenesením povinností souhlasím.Rád s čímkoliv pomohu, pokud to bude v mých silách. A je mi dostatečně jasný co všechno dělá Honza (a spousta ostatních lidí) pro klub.
Hele nemůsíš bejt v klubu kvůli mě. Buď tam kvuli sobě a kvuli partě lidí. Pokud chceš odejít jen kvuli tomu, že zrovna teď nemáš auta, tak to udělej.ryan69 píše:ja už fakt nevim co ti na to říct.Madmax píše:A navíc se k tomu Max postaví stejným způsobem jako např. Ryan.jak se k tomu jako stavim?
od začátku sem řikal že to je můj návrh aby to bylo fér vůči ostatním členům. protože mi prostě přijde nefér že já trouba bez auta jsem čestným členem. mně to je jedno, já klidně budu dál členem a k Lídlu budu jezdit autobusem!
možná narozdíl od některých ostatních s klubem počítám a chci pro něj něco dělat ať sem fans nebo člen. jestli si myslíš že chci do fans kvůli tomu, abych se vyvlíknul z nějakých povinností, tak se hořce pleteš. vzpoměň si když sme se někdy o klubu bavili, jestli jsem ten co pro něj nechce nic dělat! tak už to sakra pochop. protože zrovna s tebou budu vést takovýhle rozhovor to by mně nikdy nenapadlo a mrzí mně to na celý ty věci nejvíc.
A nikdy jsem neřekl, že se chceš vyvlíknout z nějakejch poviností. jen sem prostě řekl nahlas co si myslim o důvodech k odchodu tebe, Rendise a Hospyho. No a podle toho se i zařídil. Protože když to takhle zbaběle a sobecky (bohužel to na mě takhle působí) řešit ostatní, tak proč né já.
já ale nejsem v klubu kvůli tobe. jsem tam kvuli lidem co sem tam poznal. a tobe vdecim za to ze si mi dal sanci tam proniknout. a rozhodne chci s klubem pokracovat dal. ja nikdy nerekl ze odchazim! proto porad nemuzu pochopit proc te tak rozcilil muj navrh jit do fans. myslel jsem ze je to kvuli tomu ze myslis ze pak budes clen jen ty se vsema "povinostma" co k tomu patrej a ostatni (fans) na tom jen budou "parazitovat". proto dobredu rikam ze at tak nebo tak pro mne klub porad zustane klubem a at budu v jakykoli pozici, dycky se pro nej budu snazit udelat maximum. o hospym vime, o tom ze chce skoncit Renda slysim poprve. a ty doufam ze si to jeste rozmyslis a ze to je v emocich, jako sem ze zacatku jednal ja (priznavam bez muceni). uprimne - verim ze v aktualni sestave (nebo v ty co zbude) se klub udrzi, ale max by tam chybet nemel.Madmax píše: Hele nemůsíš bejt v klubu kvůli mě. Buď tam kvuli sobě a kvuli partě lidí. Pokud chceš odejít jen kvuli tomu, že zrovna teď nemáš auta, tak to udělej.
A nikdy jsem neřekl, že se chceš vyvlíknout z nějakejch poviností. jen sem prostě řekl nahlas co si myslim o důvodech k odchodu tebe, Rendise a Hospyho. No a podle toho se i zařídil. Protože když to takhle zbaběle a sobecky (bohužel to na mě takhle působí) řešit ostatní, tak proč né já.
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
O tom,že chci jít trošku jinou cestou mluvím otevřeně již delší dobu.Také jsem řekl,že pokud bude zájem ostatních rád se stanu "fans" pokud ne nic se neděje.O tom,jesli jsem klubu něco přinesl nebo pro něho něco udělal a nebo jsem neudělal nic ať rozhodnou jiní.
BMW e34/M5 4.0 V8
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
BMW e34/M5 3.6
BMW e34 2.5i 24v vanos
ex BMW e36 1.8i R.I.P
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
ach jooo...to je jak dohadování na trhu....občas nějaká uražená ješitnost..
Já tedy sice nejsem ani člen a ani fans,tak bych do toho možná neměl co kecat...aaaale mě v podstatě je fuk jestli je někdo člen nebo fans,nijak to nekastuju ke všem se chovám stejně
možná by se tohle rozdělení mělo zrušit a zřídit pouze skupinu "člen TCL" což by byly v součastnosti všichni (člen+fans) a jedinou povinnost co by měly....složit se na provoz www....to by mohlo být třeba 100-200kč za rok...ostatní vše dobrovolné...
Budeme chtít trička....napíše se na forum Kdo chce tričko zaplatí XY kč....tomu a tomu člověku do tohoto nebo tohoto datumu...hotovo....nebo Kdo chce machršnůrku?....min odběr 2ks...cena XYkč....zaplatit tomu nebo tomu...
Vše se stejně řeší a domlouvá na foru,tak v tomhle nevidím problém.....prostě stačí dát podnět (založit přízpěvek) s dostatečným předstihem aby se každý mohl vyjádřit zda se zúčastní nebo ne.....
Skoro každý může být něčím prospěšný seskupení osob pod značkou TCL a to at mírně materiálně nebo znalostmi nebo šikovností či známostmi.....každý může aspon trochu priložit pomocnou ruku a podle mě to i takhle funguje.
Já tedy sice nejsem ani člen a ani fans,tak bych do toho možná neměl co kecat...aaaale mě v podstatě je fuk jestli je někdo člen nebo fans,nijak to nekastuju ke všem se chovám stejně

Budeme chtít trička....napíše se na forum Kdo chce tričko zaplatí XY kč....tomu a tomu člověku do tohoto nebo tohoto datumu...hotovo....nebo Kdo chce machršnůrku?....min odběr 2ks...cena XYkč....zaplatit tomu nebo tomu...
Vše se stejně řeší a domlouvá na foru,tak v tomhle nevidím problém.....prostě stačí dát podnět (založit přízpěvek) s dostatečným předstihem aby se každý mohl vyjádřit zda se zúčastní nebo ne.....
Skoro každý může být něčím prospěšný seskupení osob pod značkou TCL a to at mírně materiálně nebo znalostmi nebo šikovností či známostmi.....každý může aspon trochu priložit pomocnou ruku a podle mě to i takhle funguje.
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Karle to souhlasím,/viz fórum / jen to musí mít nějaká pravidla aby se vědělo co a kdo má na starosti, kdo je za co odpovědný a pod. Ale to bych tady opravdu teď neřešil...dohodněme se ! 22.7. , 18.00hod. Koliba a je to. Nejvíc práce bude mít stejně Prochy, až bude dávat do kupy ty www stránky...to mu nezávidím...a pomoci mu moc nemůžu, protože do toho nějak nevidím. A co Hospy...už sem ho tady dlouho neviděl...ozve se ?CTS.CZ píše:ach jooo...to je jak dohadování na trhu....občas nějaká uražená ješitnost..
Já tedy sice nejsem ani člen a ani fans,tak bych do toho možná neměl co kecat...aaaale mě v podstatě je fuk jestli je někdo člen nebo fans,nijak to nekastuju ke všem se chovám stejně![]()
možná by se tohle rozdělení mělo zrušit a zřídit pouze skupinu "člen TCL" což by byly v součastnosti všichni (člen+fans) a jedinou povinnost co by měly....složit se na provoz www....to by mohlo být třeba 100-200kč za rok...ostatní vše dobrovolné...
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
Hospy je myslím ted na dovolene
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Jo pravda..říkal, já hlava děravá.CTS.CZ píše:Hospy je myslím ted na dovolene
Myslim že nemá cenu řešit jestli někdo pro klub udělal víc nebo míň.
Každopádně já naprosto souhlasim si tříděním členů na členy (kteří mohou řešit dění v klubu a s tím související věci) a nečleny neboli Fans (lidi které takřka nikdo nikdy nevidí a nic se od nich nečeká)
Proto posuzuju odchod do Fans uplně stejně jako "kašlu na všechno". Ale to si rozhodněte sami jak vám to vyhovuje.
Rendis chce jít jinou cestou, ale nikdo, nebo alespoň já, já neví jakou. Doneslo se ke mě jen ,že by se to prej mělo dělat "jinak". Pořád nevim nějak co si o tom myslet.
A co se týče mě, tak já mám prostě vyřešeno. Nebudu tady rozepisovat, že mám nějaký těžký obdoobí, nebo nějaký podobný řeči. Prostě to nezvládám.
Každopádně já naprosto souhlasim si tříděním členů na členy (kteří mohou řešit dění v klubu a s tím související věci) a nečleny neboli Fans (lidi které takřka nikdo nikdy nevidí a nic se od nich nečeká)
Proto posuzuju odchod do Fans uplně stejně jako "kašlu na všechno". Ale to si rozhodněte sami jak vám to vyhovuje.
Rendis chce jít jinou cestou, ale nikdo, nebo alespoň já, já neví jakou. Doneslo se ke mě jen ,že by se to prej mělo dělat "jinak". Pořád nevim nějak co si o tom myslet.
A co se týče mě, tak já mám prostě vyřešeno. Nebudu tady rozepisovat, že mám nějaký těžký obdoobí, nebo nějaký podobný řeči. Prostě to nezvládám.