Tuning sraz Panenský Týnec...

Tuningová scéna v Liberci a okolí
Odpovědět
CTS.CZ
Kontaktovat uživatele:

Tuning sraz Panenský Týnec...

Příspěvek od CTS.CZ »

tak jsme si s Luckou a zvěřincem udělaly výlet za sběrem dalších kvalifikačních bodů v soutěži EMMA.....no a je z toho 3.místo. Osobně mě více těší navýšení decibelů v autě z 126,1 na 133,3.....takže takové to trochu jiné zapojení zesilovačů a subwooferu mělo smysl. Horší je však to,že jsme opět ztratily minimálně 4 body za celkový dojem vozidla a interieru....holt s tím asi něco budeme muset vymyslet....
Přílohy
bylo tam toho dost...
bylo tam toho dost...
IMG_4256.JPG (98 KiB) Zobrazeno 913 x
zvěřinec a Lucka nebo naopak...no to je fuk..
zvěřinec a Lucka nebo naopak...no to je fuk..
IMG_4305.JPG (205.55 KiB) Zobrazeno 913 x
nějaký ten pohár....
nějaký ten pohár....
IMG_4310.JPG (92.02 KiB) Zobrazeno 913 x
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com

CTS.CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CTS.CZ »

nějaké další obrázky...
Přílohy
IMG_4298.JPG
IMG_4298.JPG (141.3 KiB) Zobrazeno 907 x
pěkná škodovčička v pozadí...
pěkná škodovčička v pozadí...
IMG_4287.JPG (86.37 KiB) Zobrazeno 907 x
IMG_4254.JPG
IMG_4254.JPG (160.24 KiB) Zobrazeno 907 x
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com

CTS.CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CTS.CZ »

fotky klidně někomu pošlu.....aby je dostal na TCL web.....jen nevím aktuálně komu :D

miras black 4oko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miras black 4oko »

CTS.CZ píše:fotky klidně někomu pošlu.....aby je dostal na TCL web.....jen nevím aktuálně komu :D
Mno , pěkný..škoda , dělal jsem něco na autě tak jsem nejel, jinak GRATULATION .....mno s tím interiérem...poradím..modrá je dobrá... :D
Jinak se budu snažit o to , aby mě někdo zasvětil do vkládání fotek na web a budu vkládat o 100 péro..

ryan69
Moderátor

Příspěvek od ryan69 »

miras black 4oko píše:
CTS.CZ píše:Jinak se budu snažit o to , aby mě někdo zasvětil do vkládání fotek na web a budu vkládat o 100 péro..
v tuhle chvíli to není technicky moc možné. dokud poběží jen statické stránky tak bez znalosti formátování alespoň HTML kódu to nepůjde. musí se tam nahodit administrační systém a pak to bude bez problémů. budeš jen vybírat fotky a nahrávat.. 8)
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110

miras black 4oko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od miras black 4oko »

ryan69 píše:
miras black 4oko píše:
CTS.CZ píše:Jinak se budu snažit o to , aby mě někdo zasvětil do vkládání fotek na web a budu vkládat o 100 péro..
v tuhle chvíli to není technicky moc možné. dokud poběží jen statické stránky tak bez znalosti formátování alespoň HTML kódu to nepůjde. musí se tam nahodit administrační systém a pak to bude bez problémů. budeš jen vybírat fotky a nahrávat.. 8)
Aha, aha..děkuji za vysvětlení... :shock:

Odpovědět

Zpět na „Liberec“