Tuning sraz Panenský Týnec...
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
Tuning sraz Panenský Týnec...
tak jsme si s Luckou a zvěřincem udělaly výlet za sběrem dalších kvalifikačních bodů v soutěži EMMA.....no a je z toho 3.místo. Osobně mě více těší navýšení decibelů v autě z 126,1 na 133,3.....takže takové to trochu jiné zapojení zesilovačů a subwooferu mělo smysl. Horší je však to,že jsme opět ztratily minimálně 4 body za celkový dojem vozidla a interieru....holt s tím asi něco budeme muset vymyslet....
- Přílohy
-
- bylo tam toho dost...
- IMG_4256.JPG (98 KiB) Zobrazeno 913 x
-
- zvěřinec a Lucka nebo naopak...no to je fuk..
- IMG_4305.JPG (205.55 KiB) Zobrazeno 913 x
-
- nějaký ten pohár....
- IMG_4310.JPG (92.02 KiB) Zobrazeno 913 x
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
nějaké další obrázky...
- Přílohy
-
- IMG_4298.JPG (141.3 KiB) Zobrazeno 907 x
-
- pěkná škodovčička v pozadí...
- IMG_4287.JPG (86.37 KiB) Zobrazeno 907 x
-
- IMG_4254.JPG (160.24 KiB) Zobrazeno 907 x
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com
- CTS.CZ
- Kontaktovat uživatele:
fotky klidně někomu pošlu.....aby je dostal na TCL web.....jen nevím aktuálně komu 

- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Mno , pěkný..škoda , dělal jsem něco na autě tak jsem nejel, jinak GRATULATION .....mno s tím interiérem...poradím..modrá je dobrá...CTS.CZ píše:fotky klidně někomu pošlu.....aby je dostal na TCL web.....jen nevím aktuálně komu

Jinak se budu snažit o to , aby mě někdo zasvětil do vkládání fotek na web a budu vkládat o 100 péro..
v tuhle chvíli to není technicky moc možné. dokud poběží jen statické stránky tak bez znalosti formátování alespoň HTML kódu to nepůjde. musí se tam nahodit administrační systém a pak to bude bez problémů. budeš jen vybírat fotky a nahrávat..miras black 4oko píše:CTS.CZ píše:Jinak se budu snažit o to , aby mě někdo zasvětil do vkládání fotek na web a budu vkládat o 100 péro..

Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- miras black 4oko
- Kontaktovat uživatele:
Aha, aha..děkuji za vysvětlení...ryan69 píše:miras black 4oko píše:v tuhle chvíli to není technicky moc možné. dokud poběží jen statické stránky tak bez znalosti formátování alespoň HTML kódu to nepůjde. musí se tam nahodit administrační systém a pak to bude bez problémů. budeš jen vybírat fotky a nahrávat..CTS.CZ píše:Jinak se budu snažit o to , aby mě někdo zasvětil do vkládání fotek na web a budu vkládat o 100 péro..