Galerie našich vozů BMW
Moderátor: T-O-M
Re: Galerie našich vozů BMW
ach jo
VW Touran '08 DSG
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
BMW E10 '02
Seat Cordoba SDI
NÁHRADNÍ DÍLY, DIAGNOSTIKA, PNEUSERVIS, AUTOSERVIS. STK, DOVOZ AUT - MOST 777525325
Tak sem si konečně pořídil ty folie na skla,abych byl taky jakože mafián
Akorát mi ulítlo mračítko a nový blikny ještě nepřišly a druhý mračítko nemůžu sundat,pže drží bliknu,pže má urvaný...pstě tam musí bejt
Aspoň je tam lepší srovnání,co je lepší,s mračítkem bo bez?
Jak přijdou blikny,pomaličku začnu pokukovat po odtrhový hraně alá E46 M3 a nějaký malý lízo dopředu,pak už nevim
Kvid@$: Máš to pěkně položený k zemi,hezký
Bergos: čím dál tim víc mi to připomíná auto z jiný planety Ale moc hezkej touring,těch moc není
Akorát mi ulítlo mračítko a nový blikny ještě nepřišly a druhý mračítko nemůžu sundat,pže drží bliknu,pže má urvaný...pstě tam musí bejt
Aspoň je tam lepší srovnání,co je lepší,s mračítkem bo bez?
Jak přijdou blikny,pomaličku začnu pokukovat po odtrhový hraně alá E46 M3 a nějaký malý lízo dopředu,pak už nevim
Kvid@$: Máš to pěkně položený k zemi,hezký
Bergos: čím dál tim víc mi to připomíná auto z jiný planety Ale moc hezkej touring,těch moc není
Tom_ píše:spajky, dej to dolu , vypada to blbe kdyz mas zadek dole a predek takhle nakopnuty jinak pekny
Snižovat nebudu,jednak je to na těch 18ckách už tak tvrdý jak...a jednak se mi nechce do toho auta rvát zas tolik peněz,už teď je v tom balík,schází mi tam 2.8čka a klima,takže pomalu střádám prachy na 2.8..ale uznávám že vpředu by to 4 čísla sneslo Jenže přední nápravy E36tek trpěj běžně,natož s 18ckama a natož ještě se snížením Co si myslíš o těch mračítkách,každej mi řiká něco jinýho
Spajky: Dik , jinak s tim podvozkem mam ted hrozny dilema... odesel zadni tlumic ,.. ted sem ve fazi shromazdovani financi ( ale budu na to mit tak 12 tis. ) Tak sem premejslel bud hodit to na serii.. a nebo sem objevil tuto variantu http://www.autofashion.cz/index.php?mai ... ts_id=4252 . . jenze se bojim kvality. Ted tam je Fkčko
Jinak moc pekny kupe, taky bych potreboval difuzorek dozadu.
Libi se mi i vyber zadni optiky. K tem mracitkum... ja je nejak nemusim, ale k temhle hellackej svetlum me pride ze s mracitkama je to mozna lepsi
Jinak moc pekny kupe, taky bych potreboval difuzorek dozadu.
Libi se mi i vyber zadni optiky. K tem mracitkum... ja je nejak nemusim, ale k temhle hellackej svetlum me pride ze s mracitkama je to mozna lepsi
Naposledy upravil(a) Kvidas dne 25 čer 2007 23:02, celkem upraveno 1 x.
Tak sem nasadil 17" a je to moc, kola dřou plnym rejdu a navíc jsou těžký Ale vypadá to krásně, tyhle kola chci sehnat v15, nebo 16", padnou tříce jak pěstí cikánovi
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
Jestli Ti dřou vzadu o lemy, tak musíš sehnat dorazy na tlumiče. Pokud ve předu, tak podložku aby jsi je vystrčil a opalovací pistolí nahřát plasty na přívod vzduchu k brzdám a zatlačit je trochu dovnitř, není to nic těžkého, nedávno jsem to řešil.
- Přílohy
-
- Kopie - P1000002.JPG (106.52 KiB) Zobrazeno 2292 x
To se na to vyseru a radši seženu ty samý, ale 16ky, nebo 15ky, nebude se muset zasahovat do kastle a eště budou mít menší odpor a váhu
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
No když se ty kola umejou, tak to vyapadá i líp a veálu to je eště o něco hezčí Ale už sem se rozhod 17ky jsou moc, seženeu někde ty samý, ale v 15, nebo 16, podle toho co bude k mání A hlavně když to dřelo i když sem jel sám, tak asi ani nepřeju vědět co by to dělalo na nerovnostech když by sme jeli třeba 3
o to právě šlo ať to vypadá jak z reklamySpajky píše:Na tý první vypadá jak z reklamy a na tý poslední jak můj vysněnej pohřebák Hezký,nechystáš se na prahy a nějaký novější světla dozadu? Zadek by vážně prokouk,s dekou jezdíš furt nebo jen na fotky?
deku vozím pořád, jsem lenivý ji sundávat a navíc se mi to líbí. prahy nechci, na origo alpinu se nic jiného kromě spoileru nedávalo a zadní světla pořád vybírám a čekám na výhodnou koupi (tak kdyby jste věděli o nějakých s kouřovým blinkrem, klidně echo, díky).
určitě se to nevytahuje, mám to už rok a pořád žádná změna, podle mě to je úmělá kůže.SkejT píše:4 bergos: chtrel jsem se zeptat,za uz ti ten povlak zmokl,jestli se to nejak nevytahne atd.. prece jenom kuze ma tendenci kdyz je vlhka rozpinat.Jak jsi rikal ze to vyslo na cca.8 stovek,tak uz ti verim.Pro Ilegala e34 se to podarilo sehnat za takovou cenu,ale na e30 to vyslo dvojnasobek
-
- Kontaktovat uživatele:
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
- upirveliky
- Kontaktovat uživatele:
Et na trojku v rozmezí 30-48 tušim a šířka...tolik kolik se tam vejde maximálně málokterá E36 využije,takže v klidu
-
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem si poridil dalsi Bawo do "staje"
525iAT Vanos
525iAT Vanos
R6 twin turbo + V10 + V12