Fotky z tuning srazu 2.9.2004 UH
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Fotky z tuning srazu 2.9.2004 UH
Akorát toto je zlej sen savle
Každej si pod názvem tuning myslí to svoje myslím viz. žigul. Jinak to muselo být good, ale škoda že už je škola a já nemám čas
Johny : webmaster
http://www.xtuning.info
http://www.xtuning.info
Jasan tak v pondělíI.C. píše:ICQ mam, ale ted nejsem na svym PC, ale v kavarne a zrovinka koncimm.lubinek píše:I.C. ku dik a nemáš icq? chci se na něco optat a tady to nechci zapaplavat nepodstatnýma věcima
Pokud to nespecha, tak to nech na pondeli, ve vsedni dny jsem online pres den porad.
Moje ICQ je 36252507
Re: Fotky z tuning srazu 2.9.2004 UH
Akorát toto je zlej sen savle
[/quote]
TOHLE JE PRAVEJ, NEFALSOVANEJ "TUZING"
[/quote]
TOHLE JE PRAVEJ, NEFALSOVANEJ "TUZING"
EXPRESNÍ PŘEPRAVA KUSOVÝCH ZÁSILEK NA TRASE BRNO - PRAHA - BRNO TÝŽ DEN OD PODÁNÍ - INFO: 608 771 206
Re: Fotky z tuning srazu 2.9.2004 UH
Ja bych ho hnedka takhle neodsuzoval. Ma to teprve rozpracovany, tak co. Treba z toho vyleze pekny auto.SPEEDY píše:TOHLE JE PRAVEJ, NEFALSOVANEJ "TUZING"
Myslel jsem to smrtelne vazne. Nechapu, co na tom aute vidite spatnyho. Vzdyt ma jenom zakytovany diry po listach, lizatko ktery se na to delalo uz pred 20 lety a nejaky nadechy (relativne dobre remeslne zpracovany) pod kteryma ma treba sportovni filtr (ten ma tohle auto prave v tech mistech). Jo a ma zvednutej z.adek ... treba jen menil pruziny za novy a dal je tam z kombika Nebo tam ma KW serizeny na nejvyssi vysku, kdo vi ale to je fuk. Proste jinak na tom aute nevidim nic neobvyklyho, natoz tuzingovyho. Jo dobre, mozna to alu kridlo, ale to ja osobne za tuzing nepovazuju, zvlast na aute s lehkym pohanenym zadkem.Ivan píše:Ale sám tomu, I.C., nevěříš ...
Koukate se na to moc negativne. Co je potom moje auto? Jeste pred 3 mesicema vypadalo o 1000% hur, nez tenhle Zigul a ani ted nevypada o moc lip. Proc o mym autu nikdy nikdo neprohlasil, ze je to tuzing? ( nebo ze by prohlasil, ale jen za mymy zady? )
-
- Kontaktovat uživatele: