Ivan píše:Číslovat se bude a rezervované místo budou mít jen členové Tuning Clubu Brno, kteří zaplatili členské příspěvky!!!
Rezervace míst podle značek aut není dobrý nápad. Bylo by s tím moc práce. A komu by se toto chtělo dělat za 300 Kč/hodinu, že?
OK, jsem členem, zaplaceno mám, kde najdu to svoje místo? Nebo si ho musím rezervovat teď hned? Na druhou stranu je mi to jedno, kam to prdnu, takže dojedu a kam mě nanaviguje, tam to nechám, a basta.
Ivan píše:Číslovat se bude a rezervované místo budou mít jen členové Tuning Clubu Brno, kteří zaplatili členské příspěvky!!!
Rezervace míst podle značek aut není dobrý nápad. Bylo by s tím moc práce. A komu by se toto chtělo dělat za 300 Kč/hodinu, že?
OK, jsem členem, zaplaceno mám, kde najdu to svoje místo? Nebo si ho musím rezervovat teď hned? Na druhou stranu je mi to jedno, kam to prdnu, takže dojedu a kam mě nanaviguje, tam to nechám, a basta.
prdnou to mužeš na naše VIP místečka kousek od stánku vzadu u podchodu ... ufff
Já to nakonec nějak nestihnul a přijel pozdě, skoro nikdo tam už nebyl, tak jsem udělal čestné kolečko a jel domů za mladou. To jen kdyby tam někdo viděl žlutou mazdu a divil se proč zas jede hned pryč. Mladá však už spala, takže tomu se říká smůla na druhou. Ale jinak díky za místo.
Ach jo, ja tam zase nebyl a asi ani priste nebudu... BUUUUU
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Myslim ze by si to baworacky a mazdy zvladli sami,pokud budou mit zajem...asi by jim stacilo nastinit tu moznost...kdyz uz se tam neco organizuje tak by to mohlo byt vic nez jen TCB a pak zmatek...
Ivan píše:To sice jezdí, ale neřeší to problém, když je Goldies v práci...
Diky za vysvetlenou...
Japonci na konci Nissan Pathfinder - jen tak na práci Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
sice je to offtopic takze me zachvilku asi IVAN zprca.. ale jinak Radku me se to taky zdalo nejak blbe serizeny.... myslim ze se tam mel opravdu nejak moc vysek...
nepatrime sice do Brnenskeho tuning klubu...ale bydlime v Brne...takze se chci zeptat a dovolit...jestli bysme se taky mohli ucastnit...teda...jako nekdy
...:::Toyota Celica 2.0GTi 16V 115kW 89':::...- Ex ...:::Toyota Celica 2.0Turbo All Track 150kW 89':::... ...:::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 136kW 88':::...- Ex ...:::Toyota 4Runner 2.4i 84kW 89':::... ...:::N.M.T. Engineering:::...
Leňulka píše:nepatrime sice do Brnenskeho tuning klubu...ale bydlime v Brne...takze se chci zeptat a dovolit...jestli bysme se taky mohli ucastnit...teda...jako nekdy
odsouhlaseno předem!!! navíc, nejezdí tam jen "klubovci" takže Vás (tebe ) tam čekáme!!!
Leňulka píše:nepatrime sice do Brnenskeho tuning klubu...ale bydlime v Brne...takze se chci zeptat a dovolit...jestli bysme se taky mohli ucastnit...teda...jako nekdy
Cus, tak budu jezdit taky na ctvrtecni srazy... Aspon je o jedno misto mene... Doufam, ze uz v nejblizsi dobe budu mit cas a dorazim se za vama podivat...
je to takove to velke vecer uplne prazdne parkoviste u Ust. Hr. pres hlavni silnici??? Tam jsem testoval sve prvni auto, mozna jsou tam jeste tedka cary od spolenych GUM...
RabuKate píše:je to takove to velke vecer uplne prazdne parkoviste u Ust. Hr. pres hlavni silnici??? Tam jsem testoval sve prvni auto, mozna jsou tam jeste tedka cary od spolenych GUM...
RabuKate píše:je to takove to velke vecer uplne prazdne parkoviste u Ust. Hr. pres hlavni silnici??? Tam jsem testoval sve prvni auto, mozna jsou tam jeste tedka cary od spolenych GUM...
Konají se teďka ještě pravidelné čtvrteční srazy? Ve čtvrtek tam přijedu. Ale asi budu muset přijet dřív tak v 7 abych něco viděl nee? Jak to teď chdí ? Díky