Dotaz
Dotaz
Teď nekdy bude na Nově freesyle motocros. Zřejmě to nestihnu sledovat. Dokáže to někdo nahrát a pak vysmahnout třeba na DVD ???
Re: Dotaz
když mi to někdo nahraje, tak to předělám na DVD,ale bohužel nemám v pc tv kartuMadmax píše:Teď nekdy bude na Nově freesyle motocros. Zřejmě to nestihnu sledovat. Dokáže to někdo nahrát a pak vysmahnout třeba na DVD ???
Já bych aj mohla 

A nahraješ mi to prosímPet píše:Já bych aj mohla
JasněMadmax píše:A nahraješ mi to prosímPet píše:Já bych aj mohla

Budu ti vděčen.Pet píše:JasněMadmax píše:A nahraješ mi to prosímPet píše:Já bych aj mohla, aj na DVD
5.srpna se vracim z dovolený a pojedu přes Benešov. Tak jestli bys mi to hodila k mamině.
takže se ještě stavíme u tvojí rodinky v Benešově Maxi?Madmax píše:Budu ti vděčen.Pet píše:JasněMadmax píše: A nahraješ mi to prosím, aj na DVD
5.srpna se vracim z dovolený a pojedu přes Benešov. Tak jestli bys mi to hodila k mamině.
OK, snad se do té doby s maminou uvidímMadmax píše:Budu ti vděčen.Pet píše:JasněMadmax píše: A nahraješ mi to prosím, aj na DVD

Vy ne. Já se zastavim. Akorát by ste dělali ostudu.
WWW.TUNING-MOTO.CZ - tuning, styling, performance, anarchie
Ale Méďo, Tvoje mamina určitě ráda uvidí Tvé kamarády, co NEDĚLAJÍ ostudu...Madmax píše:Vy ne. Já se zastavim. Akorát by ste dělali ostudu.

Nebo to nech kdekoliv. Jen mi kdyžtak písni sms kde to je. DíkPet píše:OK, snad se do té doby s maminou uvidímMadmax píše:Budu ti vděčen.Pet píše: Jasně, aj na DVD