Eclipse 2.0T GSX je doma
Já jsem také zvědavej. Jen jestli by mě nakonec nové EVO nevyšlo levněji.GReddy píše:teda je to sranda tohle cist jak tam postupne vsechno odchazi.co den nova zavada ale drz se a at se ti penize sypou...clovek co vrazil do 1.6kovyho meganu 200tis v performance upravach tak co potom auto ktery ma potencial uz sem zvedavej
Skoro každý den řeším novou závadu. Jedna věc je na tom pozitivní. Když už danou věc vyměním za novou, tak mám jistotu, že bude makat. Tuhle sezónu bude Eclipse více v servise, než na silnici. Ale příští ........
Dík za podporu.
Mitsubishi Eclipse GSX 4x4 turbo r.v 1992 - Prodám
Eagle Talon FWD turbo - Prodám
Škoda Felicia Pick-UP r.v. 2001 50kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Eso píše:PRISTI SI SJEDES JEDEN ,DVA SPRINTY A VYSERE SE TI TO.....NE ZE BYCH TI TO PRAL ,ALE VIM JAKY TRABLE MA KAMOS S ECLIPSEM SE SET UPEM CCA 450PS
Tady má někdo strach z konkurence. Nic se nevysere, protože to dám do 100% kondice. Tyhle motory jsou vyzkoušené, že vydrží v sériovém stavu cca 450HP bez problémů. A já nechci zůstat v sériovém stavu. Zatím je cíl cca 400HP a když vše půjde jak má, tak i dále.
To že jsou problémy se dalo čekat. Propálené písty se ale opakovat nebudou. Už jsem se poučil, od jiných.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
ESO ví.Krosmen píše:sakra koho tim jiných máš na mysli
ale já sem propálil jen jeden na themě a jeden na coupe eclipse sem jen odrovnal těsnění pod hlavou turbo a svody...
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Když sem pletete tubezpečnou vzdálenost není náhodou v pravidlech silničního provozu umožnit bezpečný předjetí tomu kdo tě předjíždí? Toznamená nepřidávat a pokud možno uhnout?Idaho píše:kdyby dodržoval bezpečnou vzdálenost mohli by brzdit jakby chteli a nic by se nestalo, jsou titiž nasvětě lidi co dupnou na brzdukdyž jim do cesty vběhne kuna, kočka, pes nebo divočák...Flinta píše:kdyby jezdili jako lidi a nelepili se na prdel a nemysleli si jaky maj auta tak je nikdo brzdit nebude
to fog. budeš sedivit ale v kraji odkud jsem já je práve 80-90% techle závodníku soféši co jedou ve firemní okte nebo fabce kombi v nafte, vetšinou proto, že 90% z nich to palivo neplati...
Tohle mě dokáže nasrat. když někdo napíše že když ho někdo předjíždí tak přidá. tohle je na rozbití držky. Pak se nedivte že nějaká slabší povaha předváma zabrzdí když se mu povede předjet. Každej kdo tohle dělá by se měl stydět. ono vás to jako štve když by vás někdo předjel ikdyž jede jak prase? A pokud se nepletu jízda nad 140km/h už je překročení o 50km/h a to už je trestnej čin. takže bych se tady stouhle rychlostí moc nechlubyl. A jestli mě nekdo budete chtít napadnout že až budu mít něco najeto. jezdím 4 roky s dodávkou. Takže už něco najeto mám.
dB Drag
Street A
Rockford Fosgate TRF
amp: 10.3kW rms
''Život začíná na 155dB''
Street A
Rockford Fosgate TRF
Já jezdím s dodávkou cca 6 let a mám najeto něco přes 200tis. Zatím mám za sebou jednu nehodu, kdy jsem otočil auto na střechu. Nikoho jsem neohrozil, protože široko daleko nikdo nejel.petis píše:Když sem pletete tubezpečnou vzdálenost není náhodou v pravidlech silničního provozu umožnit bezpečný předjetí tomu kdo tě předjíždí? Toznamená nepřidávat a pokud možno uhnout?Idaho píše:kdyby dodržoval bezpečnou vzdálenost mohli by brzdit jakby chteli a nic by se nestalo, jsou titiž nasvětě lidi co dupnou na brzdukdyž jim do cesty vběhne kuna, kočka, pes nebo divočák...Flinta píše:kdyby jezdili jako lidi a nelepili se na prdel a nemysleli si jaky maj auta tak je nikdo brzdit nebude
to fog. budeš sedivit ale v kraji odkud jsem já je práve 80-90% techle závodníku soféši co jedou ve firemní okte nebo fabce kombi v nafte, vetšinou proto, že 90% z nich to palivo neplati...
Tohle mě dokáže nasrat. když někdo napíše že když ho někdo předjíždí tak přidá. tohle je na rozbití držky. Pak se nedivte že nějaká slabší povaha předváma zabrzdí když se mu povede předjet. Každej kdo tohle dělá by se měl stydět. ono vás to jako štve když by vás někdo předjel ikdyž jede jak prase? A pokud se nepletu jízda nad 140km/h už je překročení o 50km/h a to už je trestnej čin. takže bych se tady stouhle rychlostí moc nechlubyl. A jestli mě nekdo budete chtít napadnout že až budu mít něco najeto. jezdím 4 roky s dodávkou. Takže už něco najeto mám.
Překročení rychlosti není nikdy trestný čin. Najdi mi to a začnu jezdit pomalu. Jak už jsem psal, tak jezdím bezpečně. Teda snažím se. Pokuď je ale 2proudová rovinka, kde je vidět 1km daleko, nikdo mě zatím nedonutí jet 90km/h. On takhle totiž skoro nikdo nejezdí a byl bych zase brzda provozu a měl za sebou kolonu.
Takže jezdím tak, jak si myslím, že je to bezpečné.
Tohle je také magor v té corvette. Měl ho pustit .
http://www.youtube.com/watch?v=kPS028bJ_84
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
ted porovnáváš něco trochu jinýho. myslíš že on se ho snažil předjet? nesnažil. Jak jsi mužeš ty bejt jistej že když te někdo předjíždí chce stebou závodit? Tohle už vypadá jako že se přeci nenechám předjet jějakou cotávkou když mám ecplise. Překročení rychlosti o 50km a více je pokud se nepletu trestný čin.Anděl píše:Já jezdím s dodávkou cca 6 let a mám najeto něco přes 200tis. Zatím mám za sebou jednu nehodu, kdy jsem otočil auto na střechu. Nikoho jsem neohrozil, protože široko daleko nikdo nejel.petis píše:Když sem pletete tubezpečnou vzdálenost není náhodou v pravidlech silničního provozu umožnit bezpečný předjetí tomu kdo tě předjíždí? Toznamená nepřidávat a pokud možno uhnout?Idaho píše: kdyby dodržoval bezpečnou vzdálenost mohli by brzdit jakby chteli a nic by se nestalo, jsou titiž nasvětě lidi co dupnou na brzdukdyž jim do cesty vběhne kuna, kočka, pes nebo divočák...
Překročení rychlosti není nikdy trestný čin. Najdi mi to a začnu jezdit pomalu. Jak už jsem psal, tak jezdím bezpečně. Teda snažím se. Pokuď je ale 2proudová rovinka, kde je vidět 1km daleko, nikdo mě zatím nedonutí jet 90km/h. On takhle totiž skoro nikdo nejezdí a byl bych zase brzda provozu a měl za sebou kolonu.
Takže jezdím tak, jak si myslím, že je to bezpečné.
Tohle je také magor v té corvette. Měl ho pustit .
http://www.youtube.com/watch?v=kPS028bJ_84
dB Drag
Street A
Rockford Fosgate TRF
Street A
Rockford Fosgate TRF
Tak dnes jsem nandal novou váhu vzduchu.
Alík: Ta holka, která kolem prošla (13-14let), to je ona, co řekla minule "Ty píčo, to je auto" No počkám 1-2 roky, a pak jí svezu
Alík: Ta holka, která kolem prošla (13-14let), to je ona, co řekla minule "Ty píčo, to je auto" No počkám 1-2 roky, a pak jí svezu
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Eclipse 2.0T GSX je doma
Ty vole 24 stranek oprav a co takhle nejaky videa - casy? Ty nez to zpojizdnis tak do toho vycaknes pul mice ne?
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Zatím to dávám stále dohromady, takže video není. Až bude auto OK a pojede jak má, tak hodím video. Zatím těch 200PS +++ není nic moc. Až bude 300-400PS ++++++++ , tak bude video všude.Zemi píše:Ty vole 24 stranek oprav a co takhle nejaky videa - casy? Ty nez to zpojizdnis tak do toho vycaknes pul mice ne?
Jinak půl míče se stává pomalu a jistě realitou.
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Si delas prdel. Udelej nakej soupis... Me u Rovera zatim "bouchla" prevodovka a tesneni pod palici... Naklady cca 30k s tim ze mam nahradni motor a kolecka do prevodovky.Anděl píše:Jinak půl míče se stává pomalu a jistě realitou.
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
Já jsem zatím dal za opravy a úpravy cca 60-70tis. To je cca cena toho auta. A stále se objevuje nový a nový problém. Pokuď něco odejde, tak většínou rovnou kupuji věc lepší. Takže počítám, že nakonec půl míče v tom stejně skončí. Ale to pak budu 500PS++++++.Zemi píše:Si delas prdel. Udelej nakej soupis... Me u Rovera zatim "bouchla" prevodovka a tesneni pod palici... Naklady cca 30k s tim ze mam nahradni motor a kolecka do prevodovky.Anděl píše:Jinak půl míče se stává pomalu a jistě realitou.
Jinak např. podvozek byl úplně originál. Takže všechno muselo jít nové. Atd.......
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No jen tak mezi nama - co bys mel z JPN za 500k? Jsou tam nejaky GSX? Dovezt a predelat na LHD...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Takze chlapi setrit a sup za MarAtem...
tel. 608 372 848
tel. 608 372 848
- lisky
- Kontaktovat uživatele:
No já myslim že z nisanna by už nějaký pozemek taky byl ne?fufu píše:Alik píše:no to si radeji kopum evo 6 mit pul mega.......... zbytek se najak sezene
... no a já si raději koupím pozemek na barák
Leon FR TDi, EGR off, soft by JohnyFlat
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com
OII TDi, EGR off, soft by tdifun
Fiesta Courier 1.8D
http://www.jetepneu.com
strach z konkurence?Anděl píše:Eso píše:PRISTI SI SJEDES JEDEN ,DVA SPRINTY A VYSERE SE TI TO.....NE ZE BYCH TI TO PRAL ,ALE VIM JAKY TRABLE MA KAMOS S ECLIPSEM SE SET UPEM CCA 450PS
Tady má někdo strach z konkurence. Nic se nevysere, protože to dám do 100% kondice. Tyhle motory jsou vyzkoušené, že vydrží v sériovém stavu cca 450HP bez problémů. A já nechci zůstat v sériovém stavu. Zatím je cíl cca 400HP a když vše půjde jak má, tak i dále.
To že jsou problémy se dalo čekat. Propálené písty se ale opakovat nebudou. Už jsem se poučil, od jiných.
no jestli tim myslis sebe s eclipsem,tak to opravdu nemam protoze nez tobe to zacne jezdit ,tak ja uz budu mit porsche turbo
a s narazkou na pisty....moje auto tenkrat vyhralo aspon 9 srazu nez se vysralo. ....tvoje se zatim sere a jeste ani nevyjelo......a od nekoho se musis ucit a vyvarovat chyb ze?
nemej mi to za zle,ja se jen smeju tvym velkohubym prispevkum typu 400-500ps a vic a nekdy mi to neda nereagovat....
ale fandim ti piskote,pak me aspon svezes
sannycars-dovoz automobilu z EU
Autocentrum Sannycars
nase garaz: accord type-R, civic turbo, prelude vti, civic vti
Autocentrum Sannycars
nase garaz: accord type-R, civic turbo, prelude vti, civic vti
btw pane Anděli zatim sme tři pro který se budou řešit zadní diff a poloosy přidáš se k nám?Je to ale zatím výhledová akce po novym roce.Bylo by to určitě levnější než to řešit sám a pokud pudeš nad 300PS stejně to budeš muset dělat...
Je to ale opravdu výhledová akce,takže si to nech projít hlavou.Zatim sme ani neřešily cenu ale to má v merku pan MarAt a může o toma napsati vícero... )))
Je to ale opravdu výhledová akce,takže si to nech projít hlavou.Zatim sme ani neřešily cenu ale to má v merku pan MarAt a může o toma napsati vícero... )))
To bych ale pořád jezdil bokem. U 200SX bych se ale nedostal, tam kam chci s výkony. Už jsem kolikrát opakoval chybu, že jsem koupil málo výkonné auto, které jsem se pak snažil upravit. Teď mám na nějaký čas vystaráno. Pak už jdu do F1fufu píše:.... no tak za ty prachy co už utratil bych si radši pořídil Nissan 200SX S14
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw
Mě ještě nefouklo, ale očekávám každým dnem.Krosmen píše:tak trochu si myslím že měl smůlu auto bylo v dost ubohym stavu po zásahu "experta" já kdybych nefouk těsnění pod hlavou tak bych jezdil doteď.....
Jinak ohledně zadního diffu. Zatím musím dát motor a ostatní do 100% kondice a pak začnu teprve řešit. Takže se mnou počítejte
Honda VF 750C Magna 65kw
Honda VF 750C Magna 65kw