Kompa do 4000,-

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Goldies
Kontaktovat uživatele:

Re: Kompa do 4000,-

Příspěvek od Goldies »

Ja mam takovej dojem, ze Umla aji Cooper mely stejny...
Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku

Shr3k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shr3k »

Celica2.0GTI: Jde o to, v jaké fázi. Umla měl v poslední verzi 1x PE Audiophile Six, 1x PE CFS 130.25 a 1x PE CFS 165.25 plus jeden PE CFS 130.25 jako střed.

Cooper měl dvoje starší PL CF 165.25.
Gr33N MoNsT3R

Samča
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samča »

jj
Sierra 2l 8V, rv. 92, tmavě modrá
Orion 1,6l 16V, rv.93, bledě modrá(nutná nová převodovka)
Markéta Slezáková, 1V(plus pusa)rv. 83, momentálně hnědo-rudovlasá(mírně jetá ale slouží :D )

Jaroush

co takhle: SINUS LIVE SL 16 + NEO 25s

Příspěvek od Jaroush »

Zdravim,

chtel bych znat nazor na tyto chrastitka: SINUS LIVE SL 16 + NEO 25s
http://sekin.vltava2000.cz/store/goodsd ... rtmentID=2
Ush me boli hlava z repra co sem v aute pouzival,dokonce 3x menil ruzne v cenove hladine cca1500kc. (koax) mam toho ush dost,chci poslouchat a ne bum/cinkat, bez prostorovosti.
Takze otazka, pomuze mi toto,ci z toho budU opet zklaman....?
Nekdo nejakej funkcni! typ?
jo a provoz s5kan zesikem, plus basak,kufr.

Diky Jarosuh

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Ty kompa jsou dost žrouti potřebují výkonově nakrmit má na to ten zes? Co jsi měl před tím že jsi byl tak nespokojen?

Jaroush

repro

Příspěvek od Jaroush »

Takze me predchozi repro:
Nejdrive:

PIONEER xxx Nejake 13kove duálni (nahodou sem rozdelaval dvere a videl ze se vejde i 17kove repro)

PANASONIC CJ-S1703N (ty sem vratil kdyz sem namontoval jeden,druhej ush nemelo smysl ani rozbalovat,to nebyla hudba)

ALPINE SXE-1725S (tento zvuk se mi moc doma nezamlouval,tak se do auta ani nedavalo)

PIONEER TS-G1749 (Dosla sila cokoliv predelavat,tak tam hraje ted)

Ke vsem temto repro byl pouzit jeste vejskac v palubce,(nevim od koho a co to je)ale nehraje moc dobre, spis takove levne cinkatko.Drive vse ziveno z autoradia a v kufru Velocity WR 250 s 25cm KENWOODem v rezerve

Je mi jasne ze z predchozich repro se neda dostat uspokojivy zvuk,vetsinou sem vse koupil za nejake legracni penize,nebot byla proste prilezitost..
J.

Jaroush

zesik

Příspěvek od Jaroush »

A zesik bych tam chtel pouzit Sinus Live 3505, nebot mi tu jen tak lezi....
Tento zesik vubec neznam, ale myslim ze z neho "neco" poleze,co by mohlo stacit....
j.

Jaroush

a jeste

Příspěvek od Jaroush »

Hlavni co mi nesedi na tom co v aute je, je to ze onen zvuk nema "jasne" stredni pasmo, je potlacene, basu je diky basaku z kufru dostatek,tak je "predek" mit nemusi... Vejsky sou moc "vlezle" ale zaroven,nepresne,kovove. To cele zni dosti monotone,unavene bez prostorovosti,lokalizace nastroju atd...
J.

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Zdá se mi, že máš docela slušné nároky. Pokud je můj dojem správný nezachrání to ani repráky SL ani ten jejich pětikanál. myslím, že tvoje nároky, tak jak je popisuješ, by naplnila kompa od Eyebrid (http://autoaudio.wsc.cz/Kompo/Eyebrid/fr0.html). Tam je ale už dost podstatně vyšší cena. Repráků okolo 2000,- je na trhu stádo. Pokud ovšem chceš měkké výšky, dobrou prostorovou lokalizaci a trošku "záživný" zvuk měl bys jít dost podstatně výš nejen s reproduktory ale i se zesíkem a přiměřeným rádiem. Pokud všechno postavíš na tom 5-ti kanálu od SL je hloupost kupovat lepší reproduktory. Měl by sis dřív než začneš utrácet pár sestav poslechnout.

Jaroush

re

Příspěvek od Jaroush »

Noo, je fakt ze sem si myslel ze mi tohle moc nepomuze....
ale trosku by mohlo...

Rad bych neco naposlouchal,ale kde? Kazdej dneska nastouchne do auta jen mohutnej basak se zesilovacem a tim to konci.Hlavne ze je to duneni pekne slyset venku:-) Ten kdo v aute ma neco pekneho, je rad ze o tom nikdo nevi... a neceka na neznameho cloveka aby ho nechal poslechnout.

Ty 16kove repra od Eyebrid nevypadaji spatne i ta cena by se jeste dala.
Konkreti zkusenost? Nikdy jsem o tomto vyrobci neslysel.
Je jasne ze onen zesilovac SN nebude uplne super, ale snad by nemusel zas tak moc hudbu s kvalitnejsim repro degradovat...?
J.

All
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od All »

Ty Eyebridy mají středobas, řekl bych, nijak zvlášť nevybočující z kvalit této cenové kategorie. Je slušně dynamický a při správné montáži i trošku basů zahraje. Co je skvělé je hedvábný výškáč. Je přesný, detailní, nevtíravý a měkkoučký. Zahraje samozřejmě všechno ale svoje kvality ukáže hlavně na poslechovkách jako jsou blues, jazz, klasika atd. Vřele, opravdu vřele bych doporučil neprznit tyhle repráky tím zesíkem SL. Už párkrát jsem ho slyšel na různých reprácích a tohle si ty Eyebridy nezaslouží. Pokud bych já osobně chtěl opravdu poslouchat a nechtěl až tak moc utrácet za přiměřeně kvalitní zesilovač hodil bych ta kompa jen na slušné rádio. Dost dobře je znám ze stařičkého Clarionu 728 a bylo to hodně dobré. Celé bych to doplnil nějakým malým aktivem nebo malým (max. 25 cm) pasivním uzavřeným boxem a dvoukanálkem.
Já na ty kravály moc nejsem. Tedy na kravál ano v rámci žánru ale nějaké bomby v autě mě neberou stejně jako některé další z tohoto fóra. Pokud ti jde hlavně o kvalitu budeš muset vycházet ze slušného rádia. To ostatní se časem poddá.

Jaroush

repro

Příspěvek od Jaroush »

Neco na tom bude...
Zacnu tedy opacne,od zdroje signalu,tedy vyberu jine autoradio.
Snad se bude nekde nechat poslechnout neco od Clarionu a ostatnich...
jeje,to zas bude doma autoradii:-) uff
Kazdopadne tedy onen zesik (velocity vr250) co lezi v kufru stale lezet zapojen bude (nebot s nim me usi problem nemaji) a ten 5kanal SL bude lezet doma.
No a popidim se jakpak ze ty Eyebridy vlastne hraji.
Nevi nekdo zda je mozne nekde (nejlepe v Praze) tyto repra proti zaloze zapujcit na cca 24hodin? pro poslech. Klidne za nejaky pujcovaci honorar..?
J.

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

No když to tak čtu tak na tom zesáku bys ty sinusy ani nenakrmil leda je dát do aktivu to už bys je nakrmil a pokud jde o výšky tak jsou velmi povedený se středem je to horší. No mám tu poslední kompa nechávám je za výprodejovou cenu http://www.el-diablo.cz/catalog/product ... cts_id=258 je to luxusní poslech ale pokud k nim nedoplníš zbytek tak ani zlatý prase vajíčka snášet nezačne když to řeknu lidově

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“