Ondráš na Nürburgringu podruhé...

Prostě videa

Moderátor: Jardafox

mr.modena
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.modena »

Ondras: suuupeeer 8) 8) 8) 8) , až jsem musel zamáčknout slzu když jsem si vzpomenul na náš loňský výlet za Ferrari Racing days.
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Ritchma píše:Jak moc dostanou po jednom svezení gumy na prdel když pojedu rychlejc? Nevim jestli si nechat obout na ráfky svoje gumy co mam na balkóně nebo tam nechat ty na kterejch to jezdí :?
Oproti stejně dlouhé jízdě v Brně je opotřebování nulové.
Takeshi píše:cim jsi tam vymyslel tu ikonu okruhu a rychloměr ??
Jízdu na okruhu jsem logoval GPSkou. Na vizualizaci jsem si napsal prográmek.
Takeshi píše:jináč konečně štěstí že jsi neměl tolik pršavo jako minule,to musí být o něčem jinym
To jo, rozdíl je to obrovský.
|\/| /\ '|' | '/. ~ < | \/ | < ~ \/ | |< <> |\|

DC
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DC »

jakou GPS pouzivas?
Shark Racing team

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

DC píše:jakou GPS pouzivas?
BT přijímač Navibe Sirf3 - http://www.1m.cz/detail/1905/navibe-gb7 ... gps-modul/

Loguju do Palma T3.

BlackHole

Příspěvek od BlackHole »

Ta vizualizace je skvělá! Klobouk dolů... 8)
Mazda3 2.0i 150PS/6000ot. & 187Nm/4500 ot.

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Obrázek

Bylo to hrozně hektický ale zvládli sme to. Po cestě sme se dost zamotali a jízdy byly do sedmy. V půl sme byli na místě nicméně né tam kde je brána s webcamerou ale na spodní bráně. Po delšim čekání (havárie na ringu) jsem si koupil za 29éček 1,5kola (jedině dobře druhá půlka mi přišla daleko zajímavější. Nicméně když sem kouknul znova na video ondrase tak mi přišlo že to docela šetřil. Skoro lituju že sem tam nedal svoje gumy protože gumy po jednom a půl kole dostali hodně brutálně na prdel stejně jako brzdy :roll:
Hrozně sme pospíchali protože sme měli v bruselu rezervovanej hotel takže ani nevim co sem zajel za čas :roll: Byly tam recaro days, nevim jestli to byl nějakej sraz ale v pátek se tam začli sjíždět naprosto libový auta. Jo a přimo před náma to položil motorkář, ještě že sem ho předtim pustil a nechal ho trochu popojet jinak bych ho snad zajel :roll:
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Ondráš na Nürburgringu podruhé...

Příspěvek od Zemi »

Ti zavidim smejde...
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Tak vítej do klubu 8) .
Ritchma píše:...Nicméně když sem kouknul znova na video ondrase tak mi přišlo že to docela šetřil...
Mno, možné to je, ale realita a video se dají dost těžko porovnávat. To, co zpoza volantu vypadá jako maximální hardcore, je na videu nuda :( . Jak to funguje při vjezdu odspoda? Na novém vjezdu sjedeš a projíždíš znova turniketama?

Čím jsi to vlastně jel? Škoda že neznáš čas, to by se pak poznalo jak moc jsem to šetřil :wink: .

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ondras píše:Tak vítej do klubu 8) .
Ritchma píše:...Nicméně když sem kouknul znova na video ondrase tak mi přišlo že to docela šetřil...
Mno, možné to je, ale realita a video se dají dost těžko porovnávat. To, co zpoza volantu vypadá jako maximální hardcore, je na videu nuda :( . Jak to funguje při vjezdu odspoda? Na novém vjezdu sjedeš a projíždíš znova turniketama?

Čím jsi to vlastně jel? Škoda že neznáš čas, to by se pak poznalo jak moc jsem to šetřil :wink: .
Naprostej souhlas 8) Normálně dole koupíš lístek projedeš tim vjezdem na fotce odjedeš půl kola a dojedeš na tu bránu z webcamery. Já sice projel tu bránu kde je webcamera, ale myslim že sem moh jet klidně rovně po dráze, tam byl taky ten automat na lístek.........
škoda že nebyl vůbec čas ani na focení aut co tam byly a škoda že tam jezdilo tolik aut protože sem jim pořád musel uhejbat, ale pár aut sem úspěšně držel za sebou (jel sem ale vpravo aby mě mohli kdykoliv předjet). Jinak sem jel obyč 1,4 16v cliem 100ps
Kéž by se tam dalo dojet saxem, snad až budu mít časem nějaký jiný auto určitě se tam znova vydám. Třeba taková ta zatáčka jak je ten prudkej kopec dolů a hned pravá zatáčka to je geniální :)

Jo a pak blejsknu ještě gumy jak dostali na prdel docela šílený :roll:
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Jo jinak to ve mě pořád šrotuje a přemejšlim jak se tam dostat znova :lol: Na konci měsíce jedeme autem na takovou okružní cestu kolem francie a myslim že po cestě zpět by se to dalo zvládnout tam zase zajet, tak budu doufat 8)

ondras - Máš nálepku??? :lol:
Function > Form

Ondras
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Ritchma píše:ondras - Máš nálepku??? :lol:
Jasně 8). Za 5 éček :D. Už od loňska...

Obrázek
Ritchma píše:Třeba taková ta zatáčka jak je ten prudkej kopec dolů a hned pravá zatáčka to je geniální
Myslíš v druhé půlce, kdy při brždění z toho zhupu jde pružení všech čtyrech skoro nadoraz a cítíš přetížení zhora dolů? Jo, to je pěkné...

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Ondras píše:

http://uragan.cz/civic/2007_06_d/d07.jpg
Ritchma píše:Třeba taková ta zatáčka jak je ten prudkej kopec dolů a hned pravá zatáčka to je geniální
Myslíš v druhé půlce, kdy při brždění z toho zhupu jde pružení všech čtyrech skoro nadoraz a cítíš přetížení zhora dolů? Jo, to je pěkné...
Jj poprvé sem se rozjel nějak moc a málem sem to už neubrzdil :lol:
Já sem dojel zaparkoval a šel si koupit nálepku protože předtim sem zapomněl a už měli zavřeno tak sem naštěstí sehnal u benzínky za dvě eura tak jí tam někam plácnu taky :)

Jinak zemáku jezdilo tam žlutý cinquecento s červenejma sparcama, ale moc mu to nejelo :(
Function > Form

Zemi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zemi »

Ritchma píše:
Ondras píše:

http://uragan.cz/civic/2007_06_d/d07.jpg
Jj poprvé sem se rozjel nějak moc a málem sem to už neubrzdil :lol:
Já sem dojel zaparkoval a šel si koupit nálepku protože předtim sem zapomněl a už měli zavřeno tak sem naštěstí sehnal u benzínky za dvě eura tak jí tam někam plácnu taky :)

Jinak zemáku jezdilo tam žlutý cinquecento s červenejma sparcama, ale moc mu to nejelo :(
To asi nebyl VTEC.
(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ

> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <

tel. 608 372 848

hyp3_VW
Kontaktovat uživatele:

Re: Ondráš na Nürburgringu podruhé...

Příspěvek od hyp3_VW »

muzu se zeptat v cem si to strihal?
dik
Obrázek

Ondras