Kapacitor...
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
Re: Kapacitor...
Dobře kapacitor do 3K. Myslíš že dávat 3K za kondík, kterej dáš k uplně obyč baterce, nejlíp ještě 2 roky starý spasí celou instalaci?
Nespasí. Je to jen oddalení nevyhnutelnýho. Zaklad je pořádna baterka. dokud si tohle neuvědomíte, jsou všechny rady zbytečný. Kondík se musí z něčeho nabíjet a když nemá zčeho je to kničemu a vyhozený 3K.
Exide Maxxima 900DC stojí 6K. Stinger SPV44 stojí 6K.
Myslíš že těmhle baterkám se obyčejná baterka s kondíkem vyrovná? a ještě ktomu 1Farad kterej tazatel chce.
Nespasí. Je to jen oddalení nevyhnutelnýho. Zaklad je pořádna baterka. dokud si tohle neuvědomíte, jsou všechny rady zbytečný. Kondík se musí z něčeho nabíjet a když nemá zčeho je to kničemu a vyhozený 3K.
Exide Maxxima 900DC stojí 6K. Stinger SPV44 stojí 6K.
Myslíš že těmhle baterkám se obyčejná baterka s kondíkem vyrovná? a ještě ktomu 1Farad kterej tazatel chce.
dB Drag
Street A
Rockford Fosgate TRF
amp: 10.3kW rms
''Život začíná na 155dB''
Street A
Rockford Fosgate TRF
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdá se mi zbytečné se tady přít.
Myslím že na tohle stačí baterka i mnohem levnější na bázi CA/CA např od Banneru. Záleží na "Co" má stačit. Možná by se měl vyjádřit sám zakladel tohoto tématu, možná jsem to přehlíd ale nevšim jse si, že by mu šlo o soutěžení v DB Drag popř. že by měl zájem řešit tím Cap-em nějakou high watt aparaturu.
Já tedy nevím jakou má baterii a kabeláž a nechám ať se vyjádří...
mmchodem já nabízel zejména 10Farad za necelých 4tis!
Myslím že na tohle stačí baterka i mnohem levnější na bázi CA/CA např od Banneru. Záleží na "Co" má stačit. Možná by se měl vyjádřit sám zakladel tohoto tématu, možná jsem to přehlíd ale nevšim jse si, že by mu šlo o soutěžení v DB Drag popř. že by měl zájem řešit tím Cap-em nějakou high watt aparaturu.
Já tedy nevím jakou má baterii a kabeláž a nechám ať se vyjádří...
mmchodem já nabízel zejména 10Farad za necelých 4tis!
Já se ale nebavím o dB Dragu. Je to asi nějaká moda, že se k normál instalaci musí dát kondík. Tazatel svojí sestavu popsal.
Pořád myslíš že i 10Farad za 4K je lepsí než baterka.
A když jsme utěch cen. proč kap od Braxu 1farad stojí tusím 5K. je to jak psal Cenda. je to o vnitřním odporu.
Pořád myslíš že i 10Farad za 4K je lepsí než baterka.
A když jsme utěch cen. proč kap od Braxu 1farad stojí tusím 5K. je to jak psal Cenda. je to o vnitřním odporu.
dB Drag
Street A
Rockford Fosgate TRF
Street A
Rockford Fosgate TRF
-
- Kontaktovat uživatele:
samozřejmě nabídl jsem i cap 1F o lepších parametrech v cenové relaci jakou si představoval.
Když chce někdo Cap nebudu mu tlačit baterku za 6tku a více.
Poradit,ale nenaléhat. Rozhodně je vhodné mít všechny komponenty sestavy ve vyváženém poměru, jakmile je např na kabeláži deficit je jasné, že se to projeví. Když někdo chce Cap mám za to, že ostatní komponenty jsou mu jasné. To si musí ovšem každý uvědomit popř se zeptat.
Když chce někdo Cap nebudu mu tlačit baterku za 6tku a více.
Poradit,ale nenaléhat. Rozhodně je vhodné mít všechny komponenty sestavy ve vyváženém poměru, jakmile je např na kabeláži deficit je jasné, že se to projeví. Když někdo chce Cap mám za to, že ostatní komponenty jsou mu jasné. To si musí ovšem každý uvědomit popř se zeptat.
Ano, poradit ale nenalehat. Nevšim jsem si nikde že by jsi napsal že bez baterky je kondík zbytečnej protože se nemá zčeho nabíjet a spíš to bude horší. Ano je pravda že komponenty by měly bejt vyváženy, ale to neplatí u baterky a kabelu. čím lepší tím líp.
Právě že většina lidí si myslí že kap je něco co v autě mít musí. a že bez toho to hrát nebude.
Právě že většina lidí si myslí že kap je něco co v autě mít musí. a že bez toho to hrát nebude.
dB Drag
Street A
Rockford Fosgate TRF
Street A
Rockford Fosgate TRF
- Celica2.0GTI
Thomas zase je druhá věc čemu kdo říká dobrá baterka já mluvil o bateriích kam patří Power cell Stinger DD což jsou baterie přímo stavěný na odběry v řádech 100A což pro většinu instalací je dostatečnej proud horší je to s tím čím je dobíjet aby jsi po hodině nebyl na suchu což ani dva altiky nezvládnou.thomaswilliams píše:no nevím já bych s tím nesouhlasil že kap je zbytečnost když máš dobrou baterku.....ty výkyvy oddělaj sebelepší baterku....mám v autě dvě gelovky a stejně dva kapacitory...ještě druhej altík....hele celiko jak si vymyslel to aby jsi měl dostatek proudu???
- Celica2.0GTI
Co ted klučina staví instalaci o výkonu přibližně 7KW v RMS tak jsou v planu minimalně 4 baterie o špičkovým proudu 3500A původně se mělo jít na 18V provoz ale u normálního auta by s tím byly obrovsky problemy tak se zustalo na 12V takže se k tomu naoplatku musí dodat proud když ne voltíky. Co dost pomuže je baterky u zesu v motorovym ju nepotřebuješ klidně dej vše do zadu ja to tak taky řeším starty veškera elektrika ti v pohodě bude chodit po 50mm kabelu odjištěným jak z motoru tak z kufru a hotovo při vzdalenosti baterek od zesu 1m ten kap važně nepotřebuješ. Podotykam že se nebavim o baterce za 3t ale o kvalitnich baterkach který při tve instalaci by byly jedině plus
To nevím..
..ale vím kde je supr DVD stinitko za šestku
http://www.mp3hodinky.cz/DVD-a-TV-do-au ... .jpg[/img]
http://www.mp3hodinky.cz/DVD-a-TV-do-au ... .jpg[/img]
- Celica2.0GTI
marius to sem myslim nepatří ne?