Řazení Škoda Felicia

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
Matias

Řazení Škoda Felicia

Příspěvek od Matias »

Ahoj všichni, chtěl jsem se zeptat na kolik by cca vyšlo vše na repasi řadičky na Š Felicia, lítá mi po celém autě. Dělal to teďka někdo?? A jak dlouho to trvá? Nějaké finty, záludnosti??

Díky.

Bulda
V.I.P.

Re: Řazení Škoda Felicia

Příspěvek od Bulda »

zalezi jaky mas model razeni rok auta atd. vzdycky se da neco vymyslet a neni to drahy

Matias

Příspěvek od Matias »

Takže 1.3 MPI, r.v. 97 prý by tam mělo být nové řazení. Ale nejsem si jistej, ten technik od Škody působil moooc důvěryhodně. :-))) Doporučoval mi výměnu celého řazení, ale to je 2tis, což se mi moc dávat nechce. :-(

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

tam but staci vymenit pouzdra nebo sklepnout nyt da se to udelat levnejc

Matias

Příspěvek od Matias »

Mám možná blbou otázku. Musím vyndat střední díl výfuku, abych se dostal ke kulise řazení a kde najdu pouzdra? Ty jsou ze silonu, nebo gumové jakoby simerinky?? Já jen že u G3 jsem to měl schované za výfukem.

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Matias píše:Mám možná blbou otázku. Musím vyndat střední díl výfuku, abych se dostal ke kulise řazení a kde najdu pouzdra? Ty jsou ze silonu, nebo gumové jakoby simerinky?? Já jen že u G3 jsem to měl schované za výfukem.
je to pohodlnější :wink:
VW PASSAT B5

Matias

Příspěvek od Matias »

Tak toho jsem se bál. :-( Do toho se mi moc nechce. No, ale asi se nebude nic dát dělat. Tak si budu muset jednou o víkendu vlézt pod auto. Kdybych měl zvedák, tak by to bylo lepší. :-)))

Bulda
V.I.P.

Příspěvek od Bulda »

nemusis je to v poho de to i bez sundani :-)

Matias

Příspěvek od Matias »

Tak si najedu na nájezdy a juknu na to, až budu mít chvilku klidu. Děkuju za rady.

vendys

Příspěvek od vendys »

výfuk určitě sundávat nemusíš. Já měnil silonová pouzdra na táhlu řazení /hlavně namazat/ křížový čep razení - někdo má takový ohnutý plech nebo hliníkovou kostku ta je myslím lepší-nedostane se do ní bordel. A ještě dva silentbloky na konzoli řazení - tyč mezi převodovkou a jakoby řadící pakou. Kloub řazení/to co máš v kabině jsem neměnil, jen vyměnil vazelínu. A chodí to jak víno!!! 8)

Matias

Příspěvek od Matias »

To Bulda: Tak jsem to vyřešil, byl vyběhaný čep, tak jsem ho nahradil 8mm šroubem, zakontroval a závity pokapal lepidlem na závity a byl jsem mile překvapen, sice tam je ještě malinká vůle, ale oproti tomu co to dělalo, tak parádička. :-))) Díky za rady. P.S.Ještě mi tam něco při rozjezdu cinkalo. To jsem taky odstranil. Na té tyči jak je přidělaná k převodovce a vede k řazení, tak byl uvolněný šroubek na převodovce a ta velká podložky cinkala o převodovku při velkých vybracích. Tak jsem to jen dotáhl a je to OK. :-)

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“