Řazení Škoda Felicia
Moderátor: Idaho
Řazení Škoda Felicia
Ahoj všichni, chtěl jsem se zeptat na kolik by cca vyšlo vše na repasi řadičky na Š Felicia, lítá mi po celém autě. Dělal to teďka někdo?? A jak dlouho to trvá? Nějaké finty, záludnosti??
Díky.
Díky.
Re: Řazení Škoda Felicia
zalezi jaky mas model razeni rok auta atd. vzdycky se da neco vymyslet a neni to drahy
Takže 1.3 MPI, r.v. 97 prý by tam mělo být nové řazení. Ale nejsem si jistej, ten technik od Škody působil moooc důvěryhodně.
)) Doporučoval mi výměnu celého řazení, ale to je 2tis, což se mi moc dávat nechce. 

tam but staci vymenit pouzdra nebo sklepnout nyt da se to udelat levnejc
Mám možná blbou otázku. Musím vyndat střední díl výfuku, abych se dostal ke kulise řazení a kde najdu pouzdra? Ty jsou ze silonu, nebo gumové jakoby simerinky?? Já jen že u G3 jsem to měl schované za výfukem.
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
je to pohodlnějšíMatias píše:Mám možná blbou otázku. Musím vyndat střední díl výfuku, abych se dostal ke kulise řazení a kde najdu pouzdra? Ty jsou ze silonu, nebo gumové jakoby simerinky?? Já jen že u G3 jsem to měl schované za výfukem.

VW PASSAT B5
Tak toho jsem se bál.
Do toho se mi moc nechce. No, ale asi se nebude nic dát dělat. Tak si budu muset jednou o víkendu vlézt pod auto. Kdybych měl zvedák, tak by to bylo lepší.
))

nemusis je to v poho de to i bez sundani 

Tak si najedu na nájezdy a juknu na to, až budu mít chvilku klidu. Děkuju za rady.
výfuk určitě sundávat nemusíš. Já měnil silonová pouzdra na táhlu řazení /hlavně namazat/ křížový čep razení - někdo má takový ohnutý plech nebo hliníkovou kostku ta je myslím lepší-nedostane se do ní bordel. A ještě dva silentbloky na konzoli řazení - tyč mezi převodovkou a jakoby řadící pakou. Kloub řazení/to co máš v kabině jsem neměnil, jen vyměnil vazelínu. A chodí to jak víno!!! 

To Bulda: Tak jsem to vyřešil, byl vyběhaný čep, tak jsem ho nahradil 8mm šroubem, zakontroval a závity pokapal lepidlem na závity a byl jsem mile překvapen, sice tam je ještě malinká vůle, ale oproti tomu co to dělalo, tak parádička.
)) Díky za rady. P.S.Ještě mi tam něco při rozjezdu cinkalo. To jsem taky odstranil. Na té tyči jak je přidělaná k převodovce a vede k řazení, tak byl uvolněný šroubek na převodovce a ta velká podložky cinkala o převodovku při velkých vybracích. Tak jsem to jen dotáhl a je to OK.