Úlovky z okolí
Moderátor: extreme
ja to nemohl byt....jednak jeste nemuzu poradne ridit a jednak Alenka uz ma moje sedacky z m3 "natvrdo" dany v xsare ,takze se tam nevejduF@lcon píše:Seš si jistá, že s tím autem jezdíš jen ty??? Myslím převčírem jsem potkal Xsaru, stejný lampy, myslím že měla i na clonítku Girls tuning (nejsem si tim teda úplně jistej), každopádně tys to neřídila... Byl to týpek né nepodobnej mangelovi...
sannycars-dovoz automobilu z EU
Autocentrum Sannycars
nase garaz: accord type-R, civic turbo, prelude vti, civic vti
Autocentrum Sannycars
nase garaz: accord type-R, civic turbo, prelude vti, civic vti
- zabicka.alenka
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, muzu s ni jezdit jen ja... predevcirem bylo utery, to jsem mela denni, byla v praci a xsaruska stala pred hotelem cely den... zatim nevim o tom, ze by nekdo mel stejny svetla... a clonitko urco nema! Asi mas vidiny...Eso píše:ja to nemohl byt....jednak jeste nemuzu poradne ridit a jednak Alenka uz ma moje sedacky z m3 "natvrdo" dany v xsare ,takze se tam nevejduF@lcon píše:Seš si jistá, že s tím autem jezdíš jen ty??? Myslím převčírem jsem potkal Xsaru, stejný lampy, myslím že měla i na clonítku Girls tuning (nejsem si tim teda úplně jistej), každopádně tys to neřídila... Byl to týpek né nepodobnej mangelovi...