Úlovky z okolí

Tuningová scéna v Budějicích a okolí

Moderátor: extreme

F@lcon

Příspěvek od F@lcon »

Seš si jistá, že s tím autem jezdíš jen ty??? Myslím převčírem jsem potkal Xsaru, stejný lampy, myslím že měla i na clonítku Girls tuning (nejsem si tim teda úplně jistej), každopádně tys to neřídila... Byl to týpek né nepodobnej mangelovi...
http://www.mx3.cz/viewtopic.php?f=10&t=21

Mazda dream are coming true....

R@ZOR

Příspěvek od R@ZOR »

Bez se radsi presvedcit, jestli ti jeste stoji v garazi :lol:
GIV 1.8T

Eso

Příspěvek od Eso »

F@lcon píše:Seš si jistá, že s tím autem jezdíš jen ty??? Myslím převčírem jsem potkal Xsaru, stejný lampy, myslím že měla i na clonítku Girls tuning (nejsem si tim teda úplně jistej), každopádně tys to neřídila... Byl to týpek né nepodobnej mangelovi...
ja to nemohl byt....jednak jeste nemuzu poradne ridit a jednak Alenka uz ma moje sedacky z m3 "natvrdo" dany v xsare ,takze se tam nevejdu :wink:
sannycars-dovoz automobilu z EU
Autocentrum Sannycars
nase garaz: accord type-R, civic turbo, prelude vti, civic vti

zabicka.alenka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zabicka.alenka »

Eso píše:
F@lcon píše:Seš si jistá, že s tím autem jezdíš jen ty??? Myslím převčírem jsem potkal Xsaru, stejný lampy, myslím že měla i na clonítku Girls tuning (nejsem si tim teda úplně jistej), každopádně tys to neřídila... Byl to týpek né nepodobnej mangelovi...
ja to nemohl byt....jednak jeste nemuzu poradne ridit a jednak Alenka uz ma moje sedacky z m3 "natvrdo" dany v xsare ,takze se tam nevejdu :wink:
tak tak, muzu s ni jezdit jen ja... predevcirem bylo utery, to jsem mela denni, byla v praci a xsaruska stala pred hotelem cely den... zatim nevim o tom, ze by nekdo mel stejny svetla... a clonitko urco nema! Asi mas vidiny... :lol:

F@lcon

Příspěvek od F@lcon »

Kua, tak to nevím asi bych už neměl chlastat ten sirup proti kašli... Dává mi moc zabrat :rocker:
http://www.mx3.cz/viewtopic.php?f=10&t=21

Mazda dream are coming true....

Odpovědět

Zpět na „České Budějovice“