Big BMW sraz 2007 - FOTKY, DOJMY, ZÁŽITKY

Moderátor: T-O-M

Odpovědět
biker

Příspěvek od biker »

tak to nedolestim :( nestiham. pred hodkou jsem skoncil :cry: vypada to pekne to jo, ale neni to zar. je to takovej proste hlinik :evil: ale kdyz to vyjde bude et0 a et-2 :evil: :evil: v 6 rano si jedu pro podlozky :lol:
zitra me ceka obout gumy a doma prezout na jiny. umejt a neblejskat pripravit nejaky naradi sebou kdo vi co.........snad nic! nastrikat stredy disku ,flaknout tama radio
uz nevim co prirpavit se a poprve v tomto tydnu se vyspat :roll:

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Tak auto je umytý, vyluxovaný, natankovaný, eště naleštim palubku a kůži a mam hotovo :D
MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!

biker

Příspěvek od biker »

est nemam prezutu az zitra rano a nemam sanky :(

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Já jsem doleštil taky,už nemůůůžu. Ale baví mě to,jen mě serou ty pavučiny,to prostě nejde tak jak chci. Musím rovnoměrně do kruhu jinak to hází jinej odlesk a je celý kolo na pytel. Takže takhle momentálně jsou. 8)

Obrázek
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

biker

Příspěvek od biker »

hele j dopadl takhle dal sjem nejak do kuoy disky z metrovy vzdalenosti byly pekny 8) v 6 sem je byl obout a pak v 11 v noci zjistil ze typek me podvel pri koupi disku normalne maj stocenou dosedaci plochu cili mi skrta vnitrn istrana pavuciyn o trmen :x sem strasne nasranej prooze me t ostale mnoho usil ia to jen kuli bigu :cry: ani se mi tam zitra nechce prijedu asi jen na 2-3 hodky :cry:

Conscious

Příspěvek od Conscious »

biker píše:hele j dopadl takhle dal sjem nejak do kuoy disky z metrovy vzdalenosti byly pekny 8) v 6 sem je byl obout a pak v 11 v noci zjistil ze typek me podvel pri koupi disku normalne maj stocenou dosedaci plochu cili mi skrta vnitrn istrana pavuciyn o trmen :x sem strasne nasranej prooze me t ostale mnoho usil ia to jen kuli bigu :cry: ani se mi tam zitra nechce prijedu asi jen na 2-3 hodky :cry:
Hmmm,to chce podložky. :? Ale takhle narychlo... :twisted: To není pěkný,vím co to dá práce. A to mám hotovej jeden límec tak jak si to představuju. Ale dělám to hezky rukama namočenýma vodníma šmirglama. A ty pavučiny mě teda serou maximálně,to se prostě nedá rukou vyleštit. :roll: Tak hlavně abys to nějak dořešil,tohle není moc dobrý. :(
BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Tak pánové je to vaše - fotky, dojmy, zážitky :) 8) :wink: :D
můžete házet....

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

To cons: Pěkné kola,takové povědomé mi jsou :lol:
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Tak sem taky dorazil domů, srazik naprosto super, nejlepší na kterym sem byl asi 8) Už cesta po dálnici byla super když sme vyjeli z Prahy asi v 10ti autech v koloně, pak sem se chvíli naháněl s jednou nejmenovanou M3 a pak se postupně připojovala další kolona BMW, spaní v tříce je total nahovno, ale vospalej nejsem. Na letišti sem se pořádně vykravil, zníčil jedny gumy, vyjezdil asi 60l benzínu, auto se neposralo a že sem ho chudinku moc nešetřil, jinak sem rád že sem osobně poznal další lidi, TOMa, Fuga, bmwm3, béďu, atd., fotky nemam, páč sem neměl foták, jenom pučenej, tak čekám až mi je dodá kámoš a pak je sem prdnu 8) Jinak hodně super zážitek byla spanilka, cca 5km kolona jenom BMW, lidi zastavovali, mávali, blikali, na vesnicích všichni vylejzali z baráku a koukali, nakonec se zaplnil Turnov v obou směrech v centru jenom samejma BMW, pak se to bohužel trošku roztrhlo a postupně většina odjížděla domů, nebo na letiště 8)

Conscious

Příspěvek od Conscious »

Ilegaltuner píše:To cons: Pěkné kola,takové povědomé mi jsou :lol:
Joooo,měl jsi je na pětce nebo možná podobný. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8)

Kvidas

Příspěvek od Kvidas »

sraz celkově super, spanilka bezchybna. Ale z ceho sem kvetl byl ten moderator/ove ].. ktery kdyz ma na sprintu E36 a E46 a rekne mame tu dve petky.., ze Iso ma bubny, kdyz tam stoji E46 coupe to rekne spravne..a vedle E39..ovsem tam uz nevedel..tak se zamyslel a rekl proti sedanu :roll: Mozna na takovymhle srazu by to chtelo nekoho kdo o tom aspon trochu vi

Ale jinak good 8)
Obrázek
3er

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

první hokus pokus

Obrázek

udělal jsem nějakých 300 fotek, vybrat ty nej bude chvíli trvat :ja_nic:

FOG

Re: Big BMW sraz 2007 - FOTKY, DOJMY, ZÁŽITKY

Příspěvek od FOG »

Tome pak se koukni jestli tam máš náš kombajn - BMW E60 530D Touring asi jedinej co jsem tak koukal... ;) ;) na skle hrdě - FOG ;) :D
štyrykrátštyry tédéí

Fazeey
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fazeey »

mi sere že jsem nebyl
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu

Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

Takže shrnutí :

Co se mi velmi líbilo, byla příprava této MEGA akce. Jídlo za velmi slušné ceny bylo skvělé. Pitná voda byl perfektní nápad. Moderování na super úrovni, kolikrát mě to i velmi pobavilo. A narozdíl od minulého roku jsem velmi ocenil velmi krátké časy mezi jednotlivými akcemi. No a nesmím zapomenout na perfektní pokec ač již známých či nových tváří.

Co se MĚ osobně nelíbilo byl nápad nechat celý den na RZ jezdit motokáry, které zajímaly jen malý počet zájemců. Myslím, že zkusit si RZ vlastním vozem místo motokáry v odpoledních hodinách by ocenilo mnohem více lidí. Kdybych věděl, že se tam ve vedru budu dřít s přehazováním kol jen na dvě zkoušky, tak bych se nepřihlašoval. Spanilou jízdu jsem po tom co jsem viděl už u výjezdu nakonec nejel. Ale chápu že v tomto počtu je to opravdu nemožné.

A nakonec velké díky za společnost T-O-Ma. Trávili jsme tam v podstatě společně celou sobotu, perfektně jsem pokecal se super člověkem, svezl jsem se prvně v životě za volantem E46 coupe 8) :) a nafotili zase jistě krásné fotky, těším se na další setkání T-O-Me. Jen škoda že jsem tě nestihl více svézt no... :oops: Ještě jednou moc ti díky
exE30 320i R6
exE36 328i Cabrio M-packet
E30 325i Touring M-tech II

máca

Příspěvek od máca »

a me ste ani nesvezli :cry: sem vas taky mohl nechat povozit bez strechy

Misa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misa »

T-O-M píše:Tak pánové je to vaše - fotky, dojmy, zážitky :) 8) :wink: :D
můžete házet....
OK, tak já jsem teda hodila fotky do "Srazů", když semka nemůžu :lol:
Velká holka v malým báwu (120dA) ;)

Lukas-e30
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas-e30 »

Kvid@$ píše:sraz celkově super, spanilka bezchybna. Ale z ceho sem kvetl byl ten moderator/ove ].. ktery kdyz ma na sprintu E36 a E46 a rekne mame tu dve petky.., ze Iso ma bubny, kdyz tam stoji E46 coupe to rekne spravne..a vedle E39..ovsem tam uz nevedel..tak se zamyslel a rekl proti sedanu :roll: Mozna na takovymhle srazu by to chtelo nekoho kdo o tom aspon trochu vi

Ale jinak good 8)
ty seš chytrej jak rádio.

Občas se nekdo spelte.

A když někdo řekne že iSo má bubny, tak to chce poslouchat, protože to sem řek já......

Majitel řek že má iSO, ale mel tam bubny..........

CHtel bych vidět tebe.
Příští rok máš možnost, ukázat své znalosti.
Mercedes-Bent E300D 24v

M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

FOG píše:Tome pak se koukni jestli tam máš náš kombajn - BMW E60 530D Touring asi jedinej co jsem tak koukal... ;) ;) na skle hrdě - FOG ;) :D
jojo,v touringu asi jediněj,ale e60tek jsem čuměl že nas tam pár bylo :D

M3maniac

Příspěvek od M3maniac »

Lukas-e30 píše:
Kvid@$ píše:sraz celkově super, spanilka bezchybna. Ale z ceho sem kvetl byl ten moderator/ove ].. ktery kdyz ma na sprintu E36 a E46 a rekne mame tu dve petky.., ze Iso ma bubny, kdyz tam stoji E46 coupe to rekne spravne..a vedle E39..ovsem tam uz nevedel..tak se zamyslel a rekl proti sedanu :roll: Mozna na takovymhle srazu by to chtelo nekoho kdo o tom aspon trochu vi

Ale jinak good 8)

Občas se nekdo spelte.

A když někdo řekne že iSo má bubny, tak to chce poslouchat, protože to sem řek já......

CHtel bych vidět tebe.
jojo kritizovat umí každej,můj názor moderovat střízlivej před 500ti lidma no klobouk dolů :wink:

Lukas-e30
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas-e30 »

M3maniac píše:
Lukas-e30 píše:

Ale jinak good 8)

Občas se nekdo spelte.

CHtel bych vidět tebe.
jojo kritizovat umí každej,můj názor moderovat střízlivej před 500ti lidma no klobouk dolů :wink:
jojo, zastřizliva to neni ono :-D
Mercedes-Bent E300D 24v

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Já na Big BMW - sobota
Minulý ročník hodnotím jako povedený, proto jsem se tento rok moc těšil a užil jsem si to. Pro mě to byl nejlepší sraz této sezóny a to nikoliv jen z pohledu samej bavorák kam oko dohlédne, ale lidí tak akorát, žádný blbci co by ohrožovali ostatní a hlavně to nebyla taková ta kolotočářská akce, jak bývá u dnešních tuning srazů zvykem. Občerstvení mi vyhovovalo taktéž. No zkrátka a dobře - člověk byl mezi svými :wink:
Kdybych měl trochu kritizovat, tak směrem k motokárám, které byly celý den. Někteří by se rádi svezli vlastním autem (navečer). Moderování mi nepřišlo hrozný až na jednoho pana moderátora, kterej měl trochu chaos v BMW znalostech, nechci se dotyčného dotknout, ale když už teda vezme tuto (nelehkou) funkci, tak by měl mít krapátko znalosti a vědět co je 3er a 5er. Alkohol neomlouvá, sorry.
Rád jsem pokecal nebo jen pozdravil kluky co znám - Zahy, Bohhy a spol, Rendis, Máca, DC, osobně poznal Trhyyho, dokonce mě zdravil někdo od E46tek na koho si pamatuju jen matně, ale díky.
Viděl jsem auto Fuga, Bergose, Kvidase - je samotné už ne - pánové neznám vás a u aut jsem vás nezastihl, velká škoda.
Bikera jsem neviděl vůbec - kdes byl chlape, znam tebe i tvé auto.
Spajkyho jsem taky neviděl a FOGův kombajn mi nějak unikl - sakra!
Celej den jsem prokecal s Tweetym a Chameleonem e46.
Jinak mě mohl chytit za rukáv každý z vás, měl jsem triko s nickem na břiše i na zádech - takže no problem identifikovat mě.
Hodně lidem bych chtěl pochválit auta, dost krásy na tak malém place. Tři coupé E9 byly velkým překvápkem.
Páni organizátoři - DíKY :poklona:
Naposledy upravil(a) T-O-M dne 20 srp 2007 23:17, celkem upraveno 2 x.

biker

Příspěvek od biker »

ja jsem te tome videl az kdzy jsem odjizdel v sobotu :( vis kde stal maca a? asi vsi proti stal vaca v rade vedle bylo cabro ostravsky a pak stal biker v rade :D

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Díl II. Místní chasa :lol:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
mladý nadějný drifter v akci
Obrázek
Obrázek
Obrázek
na vzniku této fotky má zásluhu Tweety

Obrázek
Jinak Tweety uvědomujíc si konec léta měl jako vzorný motorista zimní sadu pneumatik s sebou. Půlminutová zkouška přilnavosti. Výsledky samožřejmě zasíláme do Fulda Tires Company.
Obrázek

biker

Příspěvek od biker »

kdzy ani tom nema fotku meho pekace tak asi nikdo :?

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

biker píše:kdzy ani tom nema fotku meho pekace tak asi nikdo :?
minulý rok jsem měl, tento rok jsem tě fakt neviděl a to jsem na tebe pamatoval 8) že se taky neozveš kluku....musel jsi mě tam vidět, byl jsem všude kde se zrovna něco dělo, jinak modrých coupé E46 tam zrovna nebylo moc.

Trhyy
V.I.P.

Příspěvek od Trhyy »

Kua sem si řikal že ste to tam vzadu byli vy, ale nebyl sem si jistej :lol:
Jinak sem byl furt v hodinách, páč sem si ty gumy předtim už moc sjel a vzadu mi už lezly dráty, tak to nešlo udržet, ale když tam byl eště nějakej vzorek, tak to šlo udržet hezky a zrovna to nikdo nefotil kua :lol:
Tady ten první docela šel :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=mO3H3gVlYSQ

biker

Příspěvek od biker »

prave ze jsem te tome nevidel!!ani jsem nespozoroval auti :(

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Trhyy píše:Kua sem si řikal že ste to tam vzadu byli vy, ale nebyl sem si jistej :lol:
Jinak sem byl furt v hodinách, páč sem si ty gumy předtim už moc sjel a vzadu mi už lezly dráty, tak to nešlo udržet, ale když tam byl eště nějakej vzorek, tak to šlo udržet hezky a zrovna to nikdo nefotil kua :lol:
Tady ten první docela šel :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=mO3H3gVlYSQ
měl jsi přijet, byli jsme to my, právě jsme fotili, když jsem tě viděl jak tam řádíš tak jsem hned fotil, ale zoomem na tu dálku to bylo na pytel, klidně bych ti udělal pár fotek bejt u nás - paměti na kartě bylo hafo :wink:

Odpovědět

Zpět na „BMW Cars“