zitra me ceka obout gumy a doma prezout na jiny. umejt a neblejskat pripravit nejaky naradi sebou kdo vi co.........snad nic! nastrikat stredy disku ,flaknout tama radio
uz nevim co prirpavit se a poprve v tomto tydnu se vyspat

Moderátor: T-O-M
Hmmm,to chce podložky.biker píše:hele j dopadl takhle dal sjem nejak do kuoy disky z metrovy vzdalenosti byly peknyv 6 sem je byl obout a pak v 11 v noci zjistil ze typek me podvel pri koupi disku normalne maj stocenou dosedaci plochu cili mi skrta vnitrn istrana pavuciyn o trmen
sem strasne nasranej prooze me t ostale mnoho usil ia to jen kuli bigu
ani se mi tam zitra nechce prijedu asi jen na 2-3 hodky
ty seš chytrej jak rádio.Kvid@$ píše:sraz celkově super, spanilka bezchybna. Ale z ceho sem kvetl byl ten moderator/ove ].. ktery kdyz ma na sprintu E36 a E46 a rekne mame tu dve petky.., ze Iso ma bubny, kdyz tam stoji E46 coupe to rekne spravne..a vedle E39..ovsem tam uz nevedel..tak se zamyslel a rekl proti sedanuMozna na takovymhle srazu by to chtelo nekoho kdo o tom aspon trochu vi
Ale jinak good
jojo,v touringu asi jediněj,ale e60tek jsem čuměl že nas tam pár byloFOG píše:Tome pak se koukni jestli tam máš náš kombajn - BMW E60 530D Touring asi jedinej co jsem tak koukal...![]()
na skle hrdě - FOG
![]()
jojo kritizovat umí každej,můj názor moderovat střízlivej před 500ti lidma no klobouk dolůLukas-e30 píše:ty seš chytrej jak rádio.Kvid@$ píše:sraz celkově super, spanilka bezchybna. Ale z ceho sem kvetl byl ten moderator/ove ].. ktery kdyz ma na sprintu E36 a E46 a rekne mame tu dve petky.., ze Iso ma bubny, kdyz tam stoji E46 coupe to rekne spravne..a vedle E39..ovsem tam uz nevedel..tak se zamyslel a rekl proti sedanuMozna na takovymhle srazu by to chtelo nekoho kdo o tom aspon trochu vi
Ale jinak good
Občas se nekdo spelte.
A když někdo řekne že iSo má bubny, tak to chce poslouchat, protože to sem řek já......
Majitel řek že má iSO, ale mel tam bubny..........
CHtel bych vidět tebe.
Příští rok máš možnost, ukázat své znalosti.
jojo, zastřizliva to neni onoM3maniac píše:jojo kritizovat umí každej,můj názor moderovat střízlivej před 500ti lidma no klobouk dolůLukas-e30 píše:ty seš chytrej jak rádio.Kvid@$ píše:sraz celkově super, spanilka bezchybna. Ale z ceho sem kvetl byl ten moderator/ove ].. ktery kdyz ma na sprintu E36 a E46 a rekne mame tu dve petky.., ze Iso ma bubny, kdyz tam stoji E46 coupe to rekne spravne..a vedle E39..ovsem tam uz nevedel..tak se zamyslel a rekl proti sedanuMozna na takovymhle srazu by to chtelo nekoho kdo o tom aspon trochu vi
Ale jinak good
Občas se nekdo spelte.
A když někdo řekne že iSo má bubny, tak to chce poslouchat, protože to sem řek já......
Majitel řek že má iSO, ale mel tam bubny..........
CHtel bych vidět tebe.
Příští rok máš možnost, ukázat své znalosti.
měl jsi přijet, byli jsme to my, právě jsme fotili, když jsem tě viděl jak tam řádíš tak jsem hned fotil, ale zoomem na tu dálku to bylo na pytel, klidně bych ti udělal pár fotek bejt u nás - paměti na kartě bylo hafoTrhyy píše:Kua sem si řikal že ste to tam vzadu byli vy, ale nebyl sem si jistej![]()
Jinak sem byl furt v hodinách, páč sem si ty gumy předtim už moc sjel a vzadu mi už lezly dráty, tak to nešlo udržet, ale když tam byl eště nějakej vzorek, tak to šlo udržet hezky a zrovna to nikdo nefotil kua
Tady ten první docela šel![]()
http://www.youtube.com/watch?v=mO3H3gVlYSQ